Internationals vliegen uit

0
635
Donis Avdijaj
TILBURG - 07-10-2018, Koning Willem II stadion. Dutch football Eredivisie season 2018 / 2019. Willem II player Donis Avdijaj celebrating the win during the match Willem II - Feyenoord. Final score 1-1.

Diego Palacios is voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Ecuador. De ploeg van de Colombiaanse bondscoach Hernán Darío Gómez speelt op 12 en 16 oktober twee vriendschappelijke wedstrijden in Qatar. 

Palacios kwam als jeugdinternational vijfmaal uit voor Ecuador onder 20 jaar, maar werd niet eerder opgeroepen voor de A-selectie. De huidige nummer 58 van de FIFA-wereldranglijst neemt het op 12 oktober op tegen thuisland Qatar en vier dagen later tegen Oman.

Kristinsson naar IJsland
Kristófer Kristinsson reist naar IJsland om het met Jong IJsland in twee EK-kwalificatiewedstrijden op te nemen tegen Jong Noord-Ierland en Jong Spanje. IJsland staat momenteel vierde in de poule van zes, waarvan Spanje de koploper is.

Nations League
Donis Avdijaj speelt met Kosovo twee Nations League-wedstrijden. De Kosovaren zijn met vier punten uit twee wedstrijden koploper in Groep 3, waarin Azerbeidzjan, Malta en Faeröer Eilanden de tegenstanders zijn. Ook Aras Özbiliz 2-/ voor twee Nations League-duels met Armenië tegen Gibraltar en Macedonië opgeroepen. De aanvaller is echter opnieuw geblesseerd geraakt tijdens Willem II – Feyenoord en kan dus ook niet in actie komen voor de Armeense ploeg.

bron: Willem-ii.nl