Interlands op komst; wie maakt er kans?

5
2242
Sebastian Holmén blokt de doorgang van Strieder (foto: (c) Toin Damen)

Eind maart staan er over de hele wereld weer interlands gepland. Willem II doet het behoorlijk in de Eredivisie en dat zorgt er de laatste jaren voor dat steeds meer spelers van Willem II zich bij hun nationale ploeg mogen melden wanneer deze speelt.

Hieronder een overzicht van spelers die kans maken op een oproep.

Sébastien Holmèn

Holmèn maakt een ijzersterke indruk in het shirt van Willem II. Hij heeft de stap naar Willem II gemaakt om dichterbij een uitverkiezing voor Zweden te komen. Als Holmèn zicht wil houden op het EK, zal hij nu minimaal bij de voorselectie moeten zitten, daar het niet aannemelijk is dat er nog veel wijzigingen gaan plaatsvinden na deze interlandperiode.

Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis

De twee Grieken waren de afgelopen interlands vaste waarden in de selectie van Griekenland. Marios Vrousai moet het momenteel doen met wat schamele minuten uit invalbeurten en dus lijkt een oproep voor hem niet direct voor de hand liggend. Vangelis Pavlidis is daarentegen onbetwist basisspeler en scoorde tegen Groningen weer eens, na een wat mindere periode. Pavlidis lijkt hoe dan ook zeker van een plek in de Griekse selectie.

Chè Nunnely

Het kan niet anders of ook Chè Nunnely gaat interlands spelen eind maart. De vraag is enkel nog voor welk elftal dit gaat zijn. Wordt hij opgeroepen voor Jong Oranje of krijgt hij een oproep voor Oranje onder 20?

Mats Köhlert

Köhlert zat recentelijk bij de selectie van Jong Duitsland. Een doorslaand succes werd dit niet, omdat Köhlert vroegtijdig terug mocht keren naar Willem II. De periode daarna werd hij niet opgeroepen. Zijn sterke spel bij Willem II blijft zich ontwikkelen en het is daarom ook niet ondenkbaar dat hij er de komende periode weer bij is.

Driess Saddiki

Saddiki is al opgenomen in de voorselectie van Marokko. Dit kwam redelijk uit de lucht vallen omdat er in de media niet veel over gerept werd. Saddiki maakt een goed eerste seizoen als basisspeler in de Eredivisie door en dus lijkt het aannemelijk dat hij zijn plafond nog niet bereikt heeft.

Michael Woud

Woud wordt standaard opgeroepen voor Nieuw-Zeeland. Dit zal waarschijnlijk ook nu weer gebeuren.

Mike Ndayishimiye

Ndayishimiye werd de laatste keren opgeroepen voor Jong België. Momenteel werkt de creatieve middenvelder toe naar herstel na een blessure. Als hij zijn vorm terug vindt zal hij ongetwijfeld weer deel uit gaan maken van de beloftenploeg van onze buren.

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments