Informatie Willem II – Fortuna Sittard

1
939

Vrijdag 22 oktober speelt Willem II de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard in het Koning Willem II stadion. De aftrap is om 20.00 uur. Het duel staat in het teken van het afscheid van Jordens Peters, die voorafgaand aan de wedstrijd afscheid neemt van de club en supporters. 

Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro en vanaf 8 euro voor kinderen t/m 12 jaar!

Ticketverkoop
Tickets voor deze wedstrijd zijn nu nog gemakkelijker online te bestellen in de vernieuwde ticketshop. Tickets zijn tot aan de aftrap op de wedstrijddag online te bestellen. Maar bestel snel, want het belooft weer volle bak te worden en VOL = VOL!

Mocht je als seizoenkaarthouder extra tickets bestellen, kun je via dit stappenplan om jouw ticketshop-account activeren. Supporters zonder seizoenkaart kunnen zich rechtstreeks registreren in de ticketshop. Klik hier om naar de ticketshop te gaan. Klik op ‘Ik wil mij registreren’ en vul de juiste persoonsgegevens in en klik op ‘registratie voltooien’. Je ontvangt een e-mail met daarin een activatielink. Klik op de link en maak een nieuw wachtwoord aan. Daarna kun je inloggen en jouw tickets bestellen.

CoronaCheck
Voorwaarde voor het bezoeken van deze wedstrijd is dat iedere supporter vanaf 13 jaar een geldige QR-code via de CoronaCheck-app kan tonen. De anderhalve meterregel vervalt. Het beleid heeft als gevolg dat iedere seizoenkaarthouder of losse tickethouder vanaf 13 jaar gevaccineerd of negatief getest moet zijn of een herstelbewijs in het bezit heeft. Kijk voor de testmogelijkheden op testenvoortoegang.nl

Bron: Willem II.nl

Abonneren
Abonneren op
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments