Kassa’s vanaf 19.15 uur open bij Willem II – RKC (Vrije Verkoop)

54
9074

Voor de 1/8e finale Willem II – RKC op dinsdag 19 december (20.45 uur) is de KINGSIDE UITVERKOCHT.

Wij adviseren NU kaarten voor Vak P of Vak E te kopen. Voor vak P zijn nog 300 kaarten en voor vak E 300 kaarten. Vak F en G zijn bijna uitverkocht.

Op dinsdag 19 december spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion de derde ronde van het KNVB bekertoernooi tegen RKC Waalwijk. De aftrap is om 20.45 uur.

SeizoenClubCard niet geldig
Supporters die in het bezit zijn van een SeizoenClubCard opgelet: deze is voor de bekerwedstrijd niet geldig. Wil je toch bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Bestel dan een kaartje via onderstaande verkoopmogelijkheden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot aan de aanvang van wedstrijd. De kaartverkoop bij de receptie loopt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, deze tijden gelden ook op de wedstrijddag.

Vrije verkoop
Er geldt een vrije verkoop regeling voor geregistreerde Willem II supporters. Dit wil zeggen dat er geen maximum zit aan de te bestellen kaarten. Wil je als SeizoenClubCard-houder op jouw vaste stoel plaatsnemen? Ben er dan snel bij, want álle zitplaatsen gaan in de verkoop.

Registreren
Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 19.15 uur.

Prijzen
Korte zijde €10,00
Lange zijde €12,50
Kinderen t/m 12 jaar reguliere tribune €5,00

54 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments