Home » Headlines » Kassa’s vanaf 19.15 uur open bij Willem II – RKC (Vrije Verkoop)

Kassa’s vanaf 19.15 uur open bij Willem II – RKC (Vrije Verkoop)

Voor de 1/8e finale Willem II – RKC op dinsdag 19 december (20.45 uur) is de KINGSIDE UITVERKOCHT.

Wij adviseren NU kaarten voor Vak P of Vak E te kopen. Voor vak P zijn nog 300 kaarten en voor vak E 300 kaarten. Vak F en G zijn bijna uitverkocht.

Op dinsdag 19 december spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion de derde ronde van het KNVB bekertoernooi tegen RKC Waalwijk. De aftrap is om 20.45 uur.

SeizoenClubCard niet geldig
Supporters die in het bezit zijn van een SeizoenClubCard opgelet: deze is voor de bekerwedstrijd niet geldig. Wil je toch bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Bestel dan een kaartje via onderstaande verkoopmogelijkheden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot aan de aanvang van wedstrijd. De kaartverkoop bij de receptie loopt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, deze tijden gelden ook op de wedstrijddag.

Vrije verkoop
Er geldt een vrije verkoop regeling voor geregistreerde Willem II supporters. Dit wil zeggen dat er geen maximum zit aan de te bestellen kaarten. Wil je als SeizoenClubCard-houder op jouw vaste stoel plaatsnemen? Ben er dan snel bij, want álle zitplaatsen gaan in de verkoop.

Registreren
Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 19.15 uur.

Prijzen
Korte zijde €10,00
Lange zijde €12,50
Kinderen t/m 12 jaar reguliere tribune €5,00

54 reacties

 1. Off topic: Dijks bij Ajax weer in de basis. Ik gun het hem.Vergelijk het eens met onze huidige back?

  2

  7
 2. Cards

  10.000+ voor een match tegen rkc is gewoon goed. nu is’t aan de boys om er een mooi feestje van te maken op het veld!

  2

  2
  • Komt goed deze wedstrijd gaan we makkelijk winnen. RKC is voorin wel zo matig.

   4

   1
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    Makkelijk winnen?

    Trouwe bezoeker van het sprookjesbos in de Efteling toevallig? Dat moet haast wel. Anders kan ik geen reden bedenken dat je zoiets roept

    6

    12
   • Willem II hoort deze wedstrijd gewoon te winnen. En ik heb er alle vertrouwen in. Jij zal het dinsdag zelf gaan zien en nog aan mij denken. Waarom verwacht jij een moglijke pot dan.

    2

    2
   • rood wit en blauw

    Net zo erg als Willem II achterin….man,man,man

    0

    0
 3. koen verhoeff
  koen verhoeff

  10.000 zou voor deze wedstrijd een mooi  aantal zijn. Wat de wedstrijd zelf betreft: Willem II heeft in deze pot niks te winnen, alleen maar te verliezen. Dat is altijd gevaarlijk. Maar als je in eigen huis niet van RKC wint, dan maak je het wel heel bont.

  14

  1
  • UNITED

   Doemscenario komende 2 wedstrijden verliezen en dan uit de beker en als toetje mag je dan nog ff uit naar ajax. Dan wordt het toch een droevige kerst voor vd looij.

   Maar zover zal het niet komen. RKC moet je gewoon makkelijk kunnen winnen en zwolle pakken we ook gewoon.

   1

   9
 4. Geef RKC een extra vak op  O ofzo 

  14

  6
 5. Hoop dat we winnen en thuis loten. Kunnen we meteen die wedstrijd zonder publiek spelen door die idioten. 

  10

  17
  • Deze wedstrijd gaan wij makkelijk winnen. RKC is niet zo goed wordt wel een nulletje of 3,4.

   5

   8
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    Haha  grappen makker. makkelijk winnen van Rkc.

    4

    6
   • Ik spreek je volgende week nog wel

    2

    3
   • TTB

    Zelfde situatie als afgelopen vrijdag. Hoogmoed komt voor de val. Het is en blijft Willem II hé, ik zie het de 19e wel.

    2

    2
   • rood wit en blauw

    Die Forza!!!!

    1

    0
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    Nou RWB wat wordt het Dinsdag?

    A.5-2

    B. 4-0

    C. 1896-0.

    Ik vertouw op jou vakkennis wat tegen Nak had je het ook goed voorspeld.

    Gr van de Begrafenisondernemer

     

    1

    1
 6. Meteen naar Vitesse away kaarten kopen!!!! Laten we het er daar een soort van thuiswedstrijd van maken in de theaterzaal!

  8

  3
 7. Tweemaal een derby in 12 dagen, heerlijk.

  Wij zijn er ook bij met een mannetje of 8, al moeten we de kaarten nog halen;)

  8 december gaat voor de eerste keer het dak eraf !

  7

  2
 8. Wat is de totale tussenstand inmiddels?

  1

  1
 9. Top dat de KS is uitverkocht! Nu niet alleen vak E vullen maar gewoon heel het stadion! Volle bak richting de finale!

  14

  0
  • RJ

   Inderdaad, promoot meer om het hele stadion vol te krijgen en niet alleen bepaalde vakken. Want wat is nu de totale tussenstand van het aantal verkochte kaarten?

   12

   0
   • Vak O en P juist blokken zodat de andere vakken voller raken, ziet er op tv ook mooier uit. vak O en P pas open gooien als de rest vol zit.

    15

    2
 10. UNITED

  Laatste 20 kaarten

  0

  0
 11. Als de KingSide zo uitverkocht is gewoon het hek bij vak P/schrobbelervak open zetten en er zijn weer een paar honderd kaarten extra voor de ‘KingSide’. Zit dat vak ook helemaal vol!

  3

  8
  • Of vak E helemaal vol zodat die Laven aan twee kanten ingesloten zitten en 90 minuten lang weggeblazen worden

   49

   4
   • Je zal maar al 20 jaar in vak E bivakkeren. Wedstrijden tegen Sparta of Groningen is er geen probleem. Je kan zitten en zoals vanouds heerlijk voetbal kijken. Maar owee als een top 3 club of een rivaal op bezoek komt. Dan moet ik even een ander plekje bemachtigen anders zie ik alleen staande mensen. Ten eerste kost het je al 10 minuten voordat je van de trap loopt omdat het HIP is om op de trap te staan. Ja ik ben slecht ter been en ik kan een andere ingang gebruiken voor binnenkomst. Scheelt met wel extra 100m lopen maar afijn. Nee zulke wedstrijden sla ik met pijn in mijn hart over. Aangezien ik wel eens mijn mening post op deze forum, geef ik mijn mede supporters een kijkje waarom ik zulke wedstrijden over sla. En uiteindelijk kan ik zeker een seizoenskaart in een ander vak kopen op de langszijde, maar daar ben ik dan weer te eigenwijs voor. Mijn stoel en nummer geef ik pas weg als ik er niet meer ben.

    24

    7
   • JTW

    Alle vakken zitten voller tijdens wedstrijden tegen de top 3 en rivalen. Dus dat probleem zal nooit volledig verdwijnen. Raar dat die principes voor jou zwaarder wegen dan het bijwonen van de mooiste wedstrijden van het voetbalseizoen…

    18

    7
   • JTWMijn principes hebben hier weinig mee te maken. Maar ik ben benieuwd hoe jij erover denkt als je 76 jaar bent en slecht ter been bent en ook nog mee kan met berichtjes hier schrijven.

    9

    3
   • JTW

    Dat heeft alles met principes te maken, want de combinatie slecht ter been en naar Willem II gaan zou beter passen bij een ander vak dan vak E. Dus zo moeilijk zou het niet hoeven zijn als de principes aan de kant worden geschoven. Vak L, vak O, vak P, eigenlijk allemaal geschikter dan E wat dat betreft.

    2

    6
   • Wat een onzin JTW. De beste man zit waarschijnlijk al jaren op zijn vaste stekkie. Heeft niets met principes te maken, als hij daadwerkelijk slecht ter been is en hij kan geen 90 minuten lang blijven staan, wat moet ie dan? Hij heeft toch een vaste plek hè.. Willem II is meer dan alleen de jongens die in vak E en KS STAAN.

    11

    0
 12. Komop mensen, erbij zijn is meemaken ! Nu de andere vakken nog, 12.000 kaarten moet zeker mogelijk zijn

  13

  1
 13. Dan meteen de kaarten kopen voor AZ away!!!! Komop mensen!!!!

  10

  2
 14. Pilske

  Ik ga zometeen 6 kaarten halen voor de KS… dit kan weleens een mooie bekeravondje worden tegen de laafjes …..

  8

  2
 15. Met zijn allen op naar de volgende ronde. RKC gaan we makkelijk op zei zetten. Zeker met Sol er weer bij.

  6

  7
 16. WillemIIgoals

  Het gaat hard met de Kingside kaarten, ik zag net dat er nu al nog maar 1200 kaarten over zijn. Die zullen nog voor het einde van deze week uitverkocht raken! Hopelijk kunnen de andere vakken ook volgen, maar ik heb mijn kaartje al gekocht.

  10

  2
 17. KruikEreNoord

  Mooie prijzen, kopen die kaarten!

  3

  0
 18. Forza Willem II
  Forza Willem II

  @ Luuk

  Het gaat erom dat je als club een stukje service levert  naar je seizoenkaarthouders

  Dat je ze de kans geeft op een normale manier un kaartje  hun vak/ stoel te kopen. Stel dat je bv een vaste plaats  hebt in het stadion en je zit daar  met een groep. Dan moetje eerst  iedereen bellen of ze  gaan. En dan moet vervolgens een persoon  allen kaarten bestellen wil je bij elkaar zitten

  4

  10
  • Ik snap echter het probleem dan nog steeds niet. Het is al 3 dagen bekend dat de kaartverkoop vandaag zou starten. Dan stuur je maandag toch een appje rond met wie er bij wil zijn en koop je vandaag kaartjes? Je vrienden hebben die 10/12,50 euro ook zo overgemaakt. Zo’n bekerwedstrijd is een mooi moment om incidentele bezoekers te trekken en Willem II is er bij gebaat de drempel zo laag mogelijk te maken wat betreft aanschaf van kaartjes (geen bijzondere regelingen, op tijd beginnen met de verkoop en lage toegangsprijzen). Je hebt als seizoenskaarthouder genoeg mogelijkheden om kaarten te bemachtigen voor het vak naar wens. Als het nou een Europa League-wedstrijd was geweest was het een ander verhaal..Gewoon kopen die kaarten en op naar de volgende ronde!

   25

   0
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @Luuk

    Tuurlijk kun je appje sturen  of weet ik wat, maar het is een kleine moeite dat Willem ll bv tot maandag dr seizoenkaarthouders de tijd geeft om un plaats te kopen. En dan heb je nog ruim 4 weken om alle kaarten te verkopen. Maar mijn gaat het gewoon om een stukje service naar je seizoenkaarthouders toe. Dat ze dr eigen stoel/vak kunt kopen.

    Overgens heb m’n kaartje besteld

    4

    11
 19. Dit zal wel hard gaan waarschijnlijk ja, een stuk sneller dan tegen Streppel en kornuiten. Blij dat mijn KS kaartje al besteld is, leuk om onze oude rivaaltjes weer eens tegen gekomen, al is het team nu geen schim meer van de zwaar keukengesponsorde club die het een jaar of 15 geleden was.

  10

  2
 20. Sporting Gool
  Sporting Gool

  Gok op een uitverkochte Kingside binnen één dag…

  5

  5
 21. blijft raar dat wij als trouwe supporters met een seizoenskaart, snel moeten zijn met bestellen. waarom niet 3 dagen voor de kaarthouders om je eigen stoel te reserveren. (of 24 uur of zo). daarna vrije verkoop van de rest van de stoelen?

  20

  4
  • Omdat je tegenwoordig heel makkelijk via internet je kaarten kunt kopen. De verkoop is enkele dagen eerder aangekondigd en de wedstrijd zal echt niet binnen één week uitverkocht zijn. Je hebt dus voldoende tijd om je plekje te bemachtigen :). 

   12

   2
 22. pirot Russia

  Niet de juiste topic, maar hier lezen wel veel mensen : Ik was vanmiddag bij de receptie en zag dat er veel mensen een kaartje voor Fran Sol daar achterlaten, dat is hart verwarmend om te zien, ik roep dan ook iedereen op om dit voorbeeld te volgen, schrijf een kaartje voor Fran en geef het bij de receptie af, zij bezorgen het bij Fran, dat verdiend hij  !!!!! Alvast bedankt, jullie zijn de beste

  37

  0
 23. Inderdaad nette prijzen en soepele regeling. Weet zeker sat iedereeen die woensdag er was ook snel kaarten koopt want dat was echt mooie avond.

   

  17

  2
 24. Prima prijzen. Kopen die kaarten!

  4

  0