‘Iedereen gelooft in een stunt’

12
1392

Jurgen Streppel hoopt zaterdagavond geschiedenis te kunnen schrijven. In de geschiedenis van Willem II lukte het nog geen enkele coach om te winnen in Amsterdam (34 nederlagen, 4 gelijke spelen), maar Streppel wil daar graag verandering in maken, wanneer hij zaterdag met zijn ploeg op bezoek gaat bij de landskampioen Ajax. “Iedereen gelooft in een stunt”, meent de coach.

Streppel vindt het onzin dat er mensen zijn dat Willem II zaterdag ‘niets te verliezen’ heeft: “Er zijn drie punten te verliezen”, maakt de oefenmeester duidelijk aan het Brabants Dagblad. “Maar Ajax is natuurlijk wel de top van Nederland. Je staat tegenover allemaal internationals. We gaan vooral ook naar de ArenA om te laten zien dat we goed kunnen voetballen.”

Mitchell Dijks speelt zaterdag tegen zijn oude club, maar Ajax-huurling Fabian Sporkslede zit opnieuw niet bij de wedstrijdselectie: volgens Streppel komt de middenvelder er aan, maar zit hij nog niet op het gewenste niveau. Willem II staat na veertien speelronden op een knappe achtste plaats in de Eredivisie.

Bron: www.voetbalzone.nl 

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments