Hornkamp nieuwe spits van Willem II

88
9139

Jizz Hornkamp is officieel Willem II’er. De spits is medisch goedgekeurd en heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2024 aan de club verbindt. Willem II heeft de optie het contract met één jaar te verlengen

Willem II en FC Den Bosch bereikten eind vorige week een mondeling akkoord. Zaterdag was Hornkamp (23) aanwezig bij Willem II – FC Twente. Maandag is de deal afgerond. ‘Ik hoefde niet lang na te denken toen Willem II zich al van de zomer meldde’, zegt Hornkamp. ‘Ik wil naar de Eredivisie. Ook de supporters en de wijze waarop de club wil voetballen zijn voor mij redenen om naar Tilburg te komen.’

Hornkamp trainde maandagochtend voor het eerst mee en stond met enkele bekende gezichten op het veld. Ché en Leeroy ken ik van de Ajax-jeugd. Ringo ken ik uiteraard van FC Den Bosch. We hebben een goede connectie, zowel binnen als buiten het veld.’ 

Afmaker
Hornkamp omschrijft zichzelf als ‘een afmaker en een balvaste aanvaller. In de zestien scoor ik vrij gemakkelijk, erbuiten ben ik vooral een aanspeelpunt.’ De kersverse Willem II’er hoopt tegen RKC Waalwijk in een goed gevuld stadion zijn debuut te maken. ‘In dit prachtige shirt voor onze supporters scoren is iets waar ik erg naar uitkijk.’ 

88 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments