‘Hoeven voor niemand bang te zijn’

0
963

rie wedstrijden voor het einde heeft Willem II nog altijd uitzicht op deelname aan de Europa League. Na de 1-4 nederlaag tegen FC Groningen is er echter geen ruimte meer voor fouten. “Het kan nog steeds, dus we gaan er de komende drie wedstrijden nog helemaal voor”, zegt Bruno Andrade.

De Tilburgers dromen nog van de play-offs en daarmee Europees voetbal. “We spelen tegen de beste ploegen en kunnen zelfs van de Europa League dromen”, aldus Andrade, die snel zijn contract gaat verlengen. Dan moet zaterdag wel van Heerenveen worden gewonnen. “Heerenveen is een echt voetballende ploeg. Zij willen aanvallen, maar dat willen wij ook. Ik hoop op een wedstrijd met veel goals, waarvan de meeste door ons gescoord worden.”

Net als Andrade wil ook Jordens Peters de laatste strohalm pakken. “We hebben nog drie wedstrijden en die willen we allemaal winnen. En dan zien we wel”, zegt de verdediger tegen Omroep Brabant. “De eerste (uit tegen Heerenveen, red.) is natuurlijk lastig. In de Eredivisie kunnen we niemand onderschatten, maar hoeven we ook voor niemand bang te zijn.”

Na een botsing tegen Groningen is het nog onduidelijk of Peters zelf in actie komt in Heerenveen. “Ik zag letterlijk sterretjes. Het gaat om mijn hoofd, dus er zal geen risico genomen worden. Maar ik heb weer getraind en dat ging goed.”

Bron: www.voetbalprimeur.nl