Hoe gaat het nu met: Ex-Willem II spelers op de velden

14
2477

De zomerstop is aangebroken. Tijd om eens een blik te werpen op een aantal spelers die voor Willem II gespeeld hebben en nog actief zijn in het profvoetbal. Natuurlijk is de lijst met spelers die bij Willem II hebben gespeeld enorm. Daarom brengen we deze rubriek opgesplitst in drie delen uit.

Adam Nemec
Nemec speelt tegenwoordig voor Pafos FC in de Cypriotische competitie. De spits werd in 2015 door Willem II een kwartier voor het sluiten van de transfermarkt binnen gehaald.  Nemec is met zestien doelpunten in achtentwintig wedstrijden topscorer geworden van de Cypriotische competitie.

Bartholomew Ogbeche
Ogbeche speelt tegenwoordig voor Northeast United in de Indian Super League. In achttien wedstrijden scoorde ‘B’ dit seizoen twaalf keer. Met zijn prestaties zorgde Ogbeche er voor dat hij als tweede is geëindigd in het topscorers klassement.

Jeroen Lumu
Lumu speelt sinds enkele maanden voor Arouca in de Portugese tweede divisie. Lumu is inmiddels basisspeler, maar kon degradatie niet voorkomen.

Jop van der linden
Jop van der Linden speelt sinds juli 2018 voor Sydney FC. Van der Linden kroonde zich deze week tot kampioen van de Australische A-League.

Virgil Misidjan
Misidjan verdiende een transfer naar de Bundesliga. Echter verliep het seizoen teleurstellend en met zijn ploeg Nürnberg eindigde Misidjan op de laatste plek. Degradatie naar 2. Bundesliga is dus het gevolg.

Thom Haye
Waar Misidjan degradeert, heeft Thom Haye meer succes. De technicus promoveert met zijn club Lecce naar de Serie A in Italië.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sogetup
Gast
Sogetup

Ik ben wel benieuwd hoe gaat het met Pedro Chirivella? Andreas Calcan? Lucas Andersen? Funso Ojo? Bruno Andrade? Mitchell Dijks? Jonas Heymans? Ben Sahar? Aurelien Joachim? Veli Lampi? Paweł Wojciechowski? Mehmet Akgun? Sergio Zijler? Leo Veloso? Björn Sengier? En Kristof Imschoot?

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Goed rijtje. Ben ook zeer benieuwd hiernaar. Kleine correctie…je bedoelt King Ojo volgens mij. Ik wil dat helder stellen. Beetje meer respect voor deze grote meneer is wel op zijn plaats.

Sogetup
Gast
Sogetup

LOL lol

Robby
Gast
Robby

Chirivella zou ik hier graag terug zien. Speelt volgens mij zijn wedstrijden bij de reserves van Liverpool en was afgelopen half jaar aan een la liga 2 club verhuurd.

Bockworst
Gast
Bockworst

En een meer serieuze vraag: hoe is het ondertussen met Samuel Armenteros?

John Nr1
Lid

Die zit nog steeds in ziekenhuis bij de keuring

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Wat doet Frenkie de Jong eigenlijk tegenwoordig?

Kruik013
Gast
Kruik013

En hoe gaat het met anouar kali?

Saskia
Gast
Saskia

Die werkt sinds kort dacht ik bij de Keukenkampioen wink

UNITED
Gast
UNITED

Weet iemand hoe het met pelle van Aanholt gaat?

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Of met fabian sporkslede?

jako
Gast
jako

En ooit nog wel eens iets van Kali gehoord…hoe zou het daar mee zijn??

jako
Gast
jako

Daar is al naar gevraagd zie ik….ook zo’n goede speler he