Het Willem II Trainingsplan gaat van start

10
2128

Na meerdere succesvolle talentendagen is het zover: het Willem II Trainingsplan gaat van start. De afgelopen periode heeft de Willem II Voetbalacademie voetballers in de leeftijdscategorieën onder 10 t/m onder 15 uit de regio Tilburg en omstreken de kans geboden om zich in de kijker te spelen op een van de talentendagen. Inzet op deze dagen was een startbewijs voor het trainingsplan.

Onder 10 t/m 12 en Onder 13 t/m 15
De spelers uit de categorieën onder 10 t/m 12 jaar komen voort uit de talentendagen die georganiseerd werden met de regionale samenwerkingsclubs. De onder 13 t/m onder 15 heeft via een open inschrijving kunnen deelnemen aan een talentendag. Woensdag 23 oktober zullen zij voor de eerste keer, op onze manier, getraind gaan worden op het nieuwe jeugdcomplex aan de Rueckertbaan.

Onder 8 en 9
Voor de leeftijden onder 8 en onder 9 geldt een vrije inschrijving. Deze inschrijving staat nog steeds open. Inschrijven voor het Trainingsplan kan t/m dinsdag 15 oktober, klik hier voor meer informatie. Nadat de inschrijving in goede orde is ontvangen, zul je zo snel mogelijk informatie ontvangen over je deelname, verwachtingen en betaling(-en).

Steun de voetbalacademie van Willem II
Wilt u als bedrijf een steentje bijdragen aan de Willem II Voetbalacademie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Audax
Gast
Audax

De opleiding. Voorheen een gemoedelijke familie met vaste gezichten. Goede trainers uit de omgeving, met een liefde voor de club. Nu moet alles persé anders, staat er een Spanjaard op het vaandelteam en loopt de ene na de andere vrijwilliger weg. We spelen nergens op het hoogste niveau. En zijn van opleiding met aanzien gezakt naar een opleiding in de kelderklasse. Er zitten nu bijna alleen trainers die hun eigen carriere belangrijker vinden dan het lange termijn succes van de club. Dus Joris, Martin, open je ogen. Het gaat namelijk helemaal niet goed. Tijd om de volgende punten door te… Lees verder »

Vir beatus est
Gast
Vir beatus est

Hou je nu een spiegel van je nickname voor ?

SargentD
Lid
SargentD

We zijn nu eenmaal een weg ingeslagen, waarbij vooraf ook nog eens vermeld is dat het op korte termijn wat mindere resultaten zou kunnen geven. Maar met een bepaald idee op de lange termijn. Zou raar zijn om halverwege dat traject alles weer om te gooien.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Off topic JAARVERSLAG: MOOI RESULTAAT EN GROTE GROEI EIGEN VERMOGEN Willem II heeft op financieel gebied wederom grote stappen gezet. De club heeft over het seizoen 2018/2019 een netto-omzet behaald van € 12.914.000 en een nettowinst gerealiseerd van maar liefst € 7.917.000. Per 30 juni 2019 is hierdoor het eigen vermogen verder versterkt tot € 9.439.000 euro. De sportieve resultaten in de Eredivisie én in het TOTO KNVB-bekertoernooi zijn daar mede voor verantwoordelijk, maar met name de bedragen die de club ontving na het vertrek van Fran Sol en de transfer van Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona,… Lees verder »

BasBali
Gast
BasBali

Kunnen die kalknagels weg aub

BasBali
Gast
BasBali

En ik heb jeuk aan mijn kont

RoemenGlorieVakE
Lid
RoemenGlorieVakE

Dat er maar weer een Frenkie of 2 bij mag zitten.

BasBali
Gast
BasBali

Als hij maar geen kalknagels heeft

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Hele goede zaak.

BasBali
Gast
BasBali

Mijn zaakje heeft kalk