VANDAAG INHAKEN op het ROOD-WIT-BLAUWE straatfeest

14
2227

Terwijl de meeste nog hun roes aan het uitslapen zijn is een team van KingZine alweer bezig om alles in gereedheid te brengen voor het Rood-Wit-Blauwe straatfeest van vandaag.

Introductie zou eigenlijk overbodig moeten zijn maar we doen het toch maar even. In 2002 vond een stel jonge honden het nodig om wat meer tamtam te krijgen rondom Willem II. KingZine was geboren en als eerste een van de eerste actie’s lieten ze een wagen (met supporters en spelers) rijden tijdens de Opstoet.

Dat was best een succes alleen was de wagen veel te klein voor de hoeveelheid mensen die erbij wilde zijn, het jaar daarop zag het Rood-Wit-Blauwe straatfeest het licht. In samenwerking met de Horeca van de Stadhuisstraat en Versteijnen Logistics plaatste we een podiumwagen bij de gedenknaald van Willem II voor de Heikense Kerk. Een traditie was geboren.

Het straatfeest is met de jaren gegroeid en gegroeid en steeds meer mensen met een Willem II hart komen al dan niet in rood wit blauwe carnavaleske uitdossing naar het straatfeest.

Helaas hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van onze trouwe sponsor Versteijnen Logistics die we natuurlijk hartelijk bedanken voor het jaarlijks inzetten van hun wagen. Is dat dan het einde van het straatfeest, we waren er even bang voor, maar gelukkig hebben we in de firma Claassen Logistics een waardige opvolger gevonden.

Om 12:00 uur is het weer zover, dan start KingZine met het ROOD-WIT-BLAUW straatfeest. Wij zeggen INHAKEN en ERBIJ ZIJN ! Laat zien dat wij trots zijn op onze club !

Voor de mensen die onder het feesten met een schuin oog de verrichtingen van ons cluppie willen volgen zijn wij hard bezig om een groot scherm te plaatsen bij het straatfeest.

De laatste jaren zien we meer en meer mensen ook afkomen op onze ‘Hardstyle’ Afterparty. Nadat de opstoet langs is gekomen schakelen wij een tandje erbij en zal DJ Appelnaldo het stokje van DJ Wannie overnemen en zorgen voor een spetterende afsluiting van het straatfeest.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
danny81
Lid
danny81

Staat er nu een beeldscherm om onze helden te volgen ???

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Ik kom niet uit de buurt van Tilburg, ben de enige Willem II supporter in mijn gemeente, alleen maar NAC supporters hier…. Man man man, wat is deze Carnaval geweldig!!!!

Mennke
Gast
Mennke

Net als het zingen tijdens de wedstrijden als het even tegenzit… Stijf doorgaan!!! … Nooit het RWBstraatfeest opgeven vanwege een uitwedstijd op hetzelfde moment!!!

Karin I Hollart
Lid
Karin I Hollart

Wij maken er wel een RWB straatfeest van in Heerenveen grin

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Is er ook nog de mogelijkheid om met een schuin ook de verrichtingen van ons clubje te volgen tijdens de optocht?

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB
SargentD
Lid
SargentD

Allemaal oud nieuws. En toen werd al gezegd: als de Ajax supporters daar vervelend deden, waarom dan de Willem II supporters zo lang vasthouden en niet gewoon de Ajacieden aanhouden of wegsturen?

Verder is deze laatste alinea toen ook al gezegd en ook toen al tegengesproken door de Tilburgse politie: “Daarnaast zouden de Tilburgse supporters in Brabant al een eetstalletje geplunderd hebben, werd er in de trein gerookt en werd treinmeubilair beschadigd.”

Frietmet
Lid

Waarom niet een eenmalige editie straatfeest on road om zoveel mogelijk man naar Heerenveen te krijgen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

KingZine doet aan concerentie binnen dr eigen organisatie busreis naar Heerenveen en RWB straatfeest😂😜

vak-a
Lid
vak-a

Beide top initiatieven. Hulde en ga zo door.