Zondag 23-02-2020 Rood-Wit-Blauw Straatfeest

24
2877

Het is weer bijna zo ver, CARNAVAL! Zuipend en hossend de stad door, we love it. Zoals elk jaar organiseert Stichting KingZine ook dit jaar weer het ROOD-WIT-BLAUW straatfeest. Een stukje Willem II tijdens carnaval. Daar moet je natuurlijk bij zijn.

Natuurlijk zorgen onze top DJ’s ervoor dat na D’n Opstoet onze inmiddels befaamde Afterparty vanaf 16.30 uur weer helemaal los gaat.

DIT WIL JE NIET MISSEN, ZORG DAT JE ERBIJ BENT !!!

Zondag 23 februari tijdens d’n opstoet vanaf 12:00 bij de gedenknaald van de Heikesekerk.

Laat ook alvast weten of je erbij bent op ons Facebook event!

24
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
9 Discussie draadjes
15 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
16 Gereageerd
EersterijKingo fanB013JoostTilburg Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
eersterij
Lid
eersterij

Optocht helaas afgelast….

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Let op mensen. Niet verkleed gaan als zwarte Piet. En ook geen indianentooi of cowboyhoed op doen. En afro pruiken zijn al helemaal verboden. We moeten het wel allemaal niet-racistisch houden.

Joost
Gast
Joost

Mooi jaarlijks ritueel, tot zondag!

Tilburg
Gast
Tilburg

Voetbal en carnaval gescheiden houden aub

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Komen er ook weer badgets, is op het ogenblik HOT

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik persoonlijk zie er ook niks in om de spelers carnavaltune rond die zien lopen op het veld. Dan staade bij voorbaat al met 3-0 achter.

bram98
Lid
bram98

In de reacties zie ik zowel mede- als tegenstanders. Daaruit kun je concluderen dat niet iedereen dezelfde mening hierover deelt. Als we wat als supporters willen uitstralen zal alles wat we doen breed gedragen moeten worden.

Persoonlijk vind ik het niks om carnaval te verbinden aan een voetbalclub. Als je jezelf wilt verkleden of iets in die trant, veel plezier! Ga lekker carnavallen 5 dagen en laat onze mooie club verder met rust.

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Sowieso jammer dat we met carnaval nooit thuis spelen.

013Bert
Lid
013Bert

2007 voor het laatst? ADO, met bij ons Cristiano op het veld dacht ik.

Frank1896
Lid

Geen een Brabantse of Limburgse eredivisie club speelt met carnaval thuis, dat mag niet van de politie. Dat is al jaren zo.

Jehjeh
Lid
Jehjeh

Rkc speelt thuis

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

kan me ook nog een thuis overwinning op Heerenveen Herinneren tijdens carnaval een jaartje of 20 geleden…

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Ik juist dat we met 1-5 verloren tegen Heerenveen op carnavals vrijdag.

Willem II
Gast
Willem II

Even iets anders. RKC brengt een carnavalsshirt uit. Hierin zal gespeeld worden tijdens carnaval. Waarom heeft Willem II dit nooit gedaan. Ik roep er al jaren om dat ze dit moeten doen. Een mooi groen/oranje shirt, waarin alleen gespeeld wordt tijdens carnaval. Ik weet ook zeker dat deze het goed zou doen in de merchandising.

SargentD
Lid
SargentD

Wellicht als het samen zou vallen met een uitwedstrijd (wat meestal ook nog het geval is volgens mij?). Nooit in plaats van het thuis shirt natuurlijk.

Verder zit ik er zelf sowieso niet op te wachten, maar ik ben niet van het carnaval, dus dat ligt voor carnavalvierders misschien net wat anders nog. smile

Frank1896
Lid

Ik heb dat in 2012 al een keer voorgesteld maar toen kon dat tijdens het seizoen allemaal onmogelijk geregeld worden. In de zomer nog een mail gestuurd zodat het voor het seizoen daarna geregeld kon worden maar daar heb ik nooit meer reactie op gehad.

Denk ook dat je die shirts na de wedstrijd voor een heel mooi bedrag kan veilen voor een goed doel. Dus dan heb je naast je merchandise winst ook nog eens een goed doel geholpen.

013Bert
Lid
013Bert

Astemblieft niet doen. Laat ze dat maar bij CV Nog Altijd Carnaval in Breda doen.

Frietmet
Lid

We zijn een voetbalclub en geen carnavals vereniging. Kappen met die onzin

Frank1896
Lid

We zijn een voetbalclub met sterke binding met de stad en de regio. De stad en de regio waar Carnaval een belangrijk feest in het jaar is. We houden zelf o.a. het RWB straatfeest. Door het jaar heen moet je ver weg blijven bij de carnavalsstemming maar rondom carnaval mag je best stilstaan bij dit belangrijke evenement.

RobinV
Lid
RobinV

Ik snap die gemaakte aversie echt niet van de laatste jaren tegen Carnaval. Sommigen doen nu net alsof het een schande is omdat onze buren uit Breda zich het gehele jaar voordoen als carnavalsvereniging. Lekker boeiend! Een heel jaar is heel wat anders dan 1 week. Laat ze daar lekker doen. Wij zijn niet voor niets kruiken waar we over zingen, en carnaval hoort bij Tilburg. Willem II hoort ook bij Tilburg. Niets om je voor te schamen. We zijn allemaal Brabanders, wees daar dus ook gewoon trots op man en doe niet zo overdreven anti-carnaval zoals iemand boven de… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Welke aversie tegen carnaval? Artikel gaat nota bene over het (al jaren populaire) RWB straatfeest en de bussen maken een tussenstop op weg naar Emmen om daar in de buurt even aan de carnaval te gaan.

RobinV
Lid
RobinV

Dat klopt, maar ik hoor steeds meer negatieve geluiden en supporters die zich hier van willen distantiëren en elke vorm van carnaval een vergelijk maken met onze buren uit Breda. Ik begrijp dat “de harde kern” graag in het zwart naar wedstrijden gaat en voetbal anders beleeft, maar laten we aub carnaval wel respecteren als Tilburgers voor 3/4 van het stadion die wel graag een groen/oranje sjaal omdoet en zich met carnaval in Kruikenstad waant.

Jehjeh
Lid
Jehjeh

Kunt je toch ook verkleden na de wedstrijd. Heb niks tegen carnaval sterker nog ga zelf ook gewoon gezellig de stad in. Maar verkleed naar het voetbal vind ik persoonlijk echt totaal onnodig.

Jehjeh
Lid
Jehjeh

Hou op joh