LIVE MATCHDAY; Vrousai speelt niet!

43
2507
Spelersbus massaal onthaalt in centrum Tilburg voor aanvang halve finale KNVB-beker!

update: Vrousai is geblesseerd staat niet op het wedstrijdformulie, op zijn plek speelt Ă–zbiliz.

Live: duizenden supporters wachten de spelersbus op in centrum.

De spanning loopt op. Duizenden Willem II ers zijn op de been om zo meteen in het koning Willem II stadion een top sfeer weg te zetten. Heuvelring is inmiddels half afgesloten. Kom nu naar de binnenstad

Het is 16.00 uur en de binnenstad van Tilburg stroomt vol met Willem II fans. Overal lopen supporters gespannen rond. De drukte concentreert zich aan de Heuvelring rondom cafe de Kok. Om 20.45 uur beging de wedstrijd tussen Willem II en AZ. Zien we je ook zo in stad ???

Willem II speelt donderdagavond weer een halve finale. Een unieke kans om ons weer eens te plaatsen voor de finale en voor een volksverhuizing van Tilburgers naar de Kuip te zorgen.

Laatste horde op weg naar de finale: AZ. De spelers en staf benadrukten in de media nogmaals de rol van ons als supporters: wij kunnen ze dat ene zetje geven wat een finaleplaats gaat opleveren. Gelukkig is de bekerkoorts al goed voelbaar in de stad en is er op MATCHDAY genoeg te doen:

  • 15:00 uur: Cafe de Kok geopend voor een pre-party.
  • 18:45 uur: spelersbus Willem II komt over de Heuvelring waar we als supporters zijnde de jongens extra op scherp zetten.
  • 20:00 uur: iedereen op het vak. We hebben voor een eigen dj gezorgd die de boel lekker op scherp zet
  • 20:45 uur: aanvang wedstrijd

Heb jij nog wat vrienden die nog geen kaarten hebben? De allerlaatste kaarten zijn nu te koop en waarschijnlijk raken de publieke tribunes helemaal uitverkocht. Er zijn nog enkele honderden kaarten te koop. Let op: het lijkt alsof de korte zijde is uitverkocht, maar voor LS zijn nog kaarten te koop.

Laat het stadion kolken als nooit tevoren zodat we morgenavond een gigantisch feest kunnen vieren.

Come on cheer the boys, Tilburg make some noise!

43 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments