Het laatste verslag van de Kruikenzeiker online

12
1302

De Kruikenzeiker bezocht op zijn laatste trip niet alleen Den Haag maar wilde ook nog de teleurstelling van de avond delen met onze westerburen.

Bedankt voor de prachtige verslagen!

Klik hier om het verslag online te lezen >>>>

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bilto
Gast
Bilto

Goed dat ie stopt. De beste man was over z’n hoogtepunt heen.

barry
Lid
barry

We love you kruikie, we do, we love you kruikie we do! We are gone miss you!

Maaszult
Lid
Maaszult

Nondeju kerel, mooi klote, wat gaan we die melige verslagjes op the day after (soms 1 of 2 days after) missen. Voor de functie er was (of voor ik doorhad) dat je site meldingen kon laten geven bij nieuwe content, was het bijna een wedstrijd wie er in de vriendengroep als eerste de link van HET WEDSTRIJDVERSLAG VAN DE KRUIKENZEIKER kon posten in het wharsappgroepje. Nu zal ik het bij gebrek aan andere sociale media met af en toe een screenshot van je twitteraccount moeten stellen. Het stoppen van je blog is verdomme bijna reden genoeg om toch aan die… Lees verder »

roemir
Lid
roemir

Eerder noemde ik de Kruikenzeiker al Tilburgs cultureel erfgoed. Jammer dat het afscheid bij zo’n kutwedstrijd was. Maar den Bea aandoen op de terugweg en in zijn verslag verwerken bevestigd maar weer dat hij er dan nog iets moois van weet te maken!
Ik zal oe missen, jonguh.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Jammer dat het afscheid bij zo’n kutwedstrijd Was.
—————————————————-
Roemir hier mee is de cirkel rond. D,n kruikenzeiker is ooit begonnen om van waardeloze wedstrijden /kut wedstrijden een mooi verslag te maken. Een beter afscheid kon ie zich niet wensen🤣😉

vak-a
Lid
vak-a

5 Zijlers! Bedankt kerel.

Wil013
Lid
Wil013

Ik heb het altijd met veel plezier gelezen. Jij maakte van een klote wedstrijd nog een happy end als ik de verslagen las. Erg jammer dat je er mee stopt, en kuikenzeiker…..dègge bedankt zèèt dè witte.

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Einde van een tijdperk, van een begrip, van iets waar je naar uitkijkt na weer een kutwedstrijd om je toch effe beter te voelen. Nou blijft alleen nog niet over maar daor krèède koppènt van.

wil
Lid
wil

Bedankt Kruikenzeiker. We gaon oe missen.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Kruikenzeiker, ik respecteer jouw besluit te stoppen als kruikenzeiker. Ik begrijp dat het behoorlijk veel tijd vergt. Maar helemaal stoppen man… dat wil ik niet. Gewoon een bondig verslagje aan t begin – winterstop en eind van het voetbalseizoen?
Ik zou jou dankbaar zijn… en anders toch wel voor al jouw prachtige verhalen. Ik had het niet mooier gekund. BEDANKT!

Wally58
Lid
Wally58

Jammer genoten van elk verslag bedankt voor tijd en inzet !!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hier bij stel ik voor om 17-5 als jaarlijkse RWB rouwdag te benoemen
Bedankt voor de mooie verslagen. Hiermee gaat een mooi stuk leesVoer verloren en deh is mooi
KUT