Het koppen rollen is begonnen

55
3976

In een statement van Willem II valt te lezen: ‘Twee leden RvC Willem II stappen op
Woensdag 8 augustus 2018 is de Clubraad van Willem II samengekomen in een extra vergadering. Het onderwerp van bespreking was de verhouding tussen de Clubraad en het Stichtingsbestuur in het conflict tussen het Stichtingsbestuur en de Raad van Commissarissen. De Clubraad heeft met meerderheid van stemmen het vertrouwen uitgesproken in het Stichtingsbestuur. Daarmee dreigt weer een nieuwe periode van discussie te starten. Dat is niet in het belang van Willem II en het belang van Willem II is uiteindelijk het enige wat telt. Daarom stellen Jan Scheerlinck en voorzitter Jack Buckens per direct hun zetel in de Raad van Commissarissen van Willem II ter beschikking.
“Wij roepen iedereen op om de handen ineen te slaan en samen ons team de komende wedstrijd enorm veel steun te geven. De aandacht moet gericht zijn op het veld; al het andere is secundair. Wij hopen dat Willem II een fantastisch seizoen tegemoet gaat. Wij hebben daar alle vertrouwen in”.
Jack Buckens en Jan Scheerlinck, 9 augustus 2018’

Het is aannemelijk dat meer leden hun taken neerleggen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Als een type als Mark Heerkens is het stichtingsbestuur zit dan kan ik dit bestuur ook niet heel serieus nemen.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Tricolores1896, Vertel? Ik hoor juist van alle partijen die het clubbelang nastreven en volgens het handboek van de wijze mannen willen handelen, dat Mark Heerkens juist een positieve rol speelt in de huidige crisis! Die heb ik nog niet in de media horen klagen hoe zielig hij en zijn collega’s in het Stg. bestuur zijn en dat iedereen tegen ze is. De RVC daarintegen staat vandaag wederom met een groot stuk in het BD en vertellen daarin wederom halve waarheden en handelen wederom niet in het clubbelang door de vuile was op straat te gooien. En omdat het Stg. bestuur… Lees verder »

tricolores1896
Gast
tricolores1896

Ik vind het een arrogante kwal met vooral een grote mond, die zichzelf heel graag hoort praten. Ik vind het een vermoeiende vent. Als je hem al enige tijd kent dan prik je door die zak gebakken lucht heen, neem je hem niet meer serieus. Daarom vind ik hem een prutser. Ik kan me voorstellen dat mensen hem wel mogen hoor, want hij weet heel goed wie hij te vriend moet houden en tegen wie hij aardig moet doen. Door niet te klagen in de media ben je in mijn ogen niet ineens wel geschikt. En ook zo’n Scheerlink… Hoe… Lees verder »

tricolores1896
Gast
tricolores1896

En Dirruk kun jij mij ook vertellen waarom in godsnaam de amateurtak van Willem II in de clubraad is vertegenwoordigd? Ik heb de afgelopen jaren tegen die club gespeeld en wat daar rondloopt heeft dan niks, maar ook himmel niks meer met de BVO te maken…. Het is gewoon Nordea 2.0

Dirruk
Gast
Dirruk

@tricolores1896,

Dat kan ik jouw absoluut niet uitleggen want daar snap ik werkelijk helemaal geen fluit van.

Top
Gast
Top

Er wordt vaak gesproken over HET clubbelang. Daar zit hem het kardinale punt. HET clubbelang bestaat niet.
De ene wil alle stoeltjes weg op vak C, de ander juist niet.
De ene wil veel huurlingen, de ander alleen eigen koop.
De ene wil veel reclame op het shirt, de andere niet.
De ene wil roken op de tribune, de ander niet.
De ene wil een Rus aan de macht, de ander niet.
De ene wil het stadion in eigen bezit, de ander niet.
De ene wil een nieuwe directeur, de ander niet.
etc etc

Allemaal vinden ze dit vanuit het clubbelang. Iedereen interpreteert het clubbelang op zijn eigen manier.

Dirruk
Gast
Dirruk

En daarom hebben de 3 wijze mannen een uitgebreid handboek geschreven waarin staat wat iedereen zijn of haar rol is. Dit handboek is opgesteld na uitgebreid onderzoek door deze 3 mannen die elke betrokkene ( klein tot groot ) hebben gesproken!!

Als iedereen zich daar nu gewoon aan gehouden had waren er nu helemaal geen problemen geweest.

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Maar iedereen wilt aanvallend voetbal zien en iedereen wilt dat in een tof stadion en iedeeen wilt dat de club financiël gezond is en iedereen wilt dat ons shirt niet verkracht wordt.

Nielske
Gast
Nielske

Wat ik nu wel begrijp is dat deze twee heren uit club belang handelen. Ook toen wanneer ze de positie van dhr van Gool ter discussie stelde, hebben ze dit gedaan uit clubbelang, als ik de berichtgeving uit het bd mag geloven.
Nu is aan het stichtingsbestuur om hun eigen positie te overwegen, want die zijn wel verliefd op hun mooie baantje.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Nielske, Waar begrijp jij dat uit dan? Dan mag je het mij eens uitleggen. Je gaat me toch niet vertellen dat je hierbij afgaat op de berichtgeving uit het BD. Die Wilber Hack heeft misschien de klok weer ergens horen luiden maar de klepel heeft ie wederom niet gevonden hoor. En het Stg. bestuur mag zeker naar hun eigen functioneren kijken maar ik geloof niks van jouw woorden dat ze verliefd zijn op d’r baantje. Denk eerder dat als ze geweten hadden wat hun functie op dit moment inhoud dat ze alledrie voor de eer bedankt hadden. Nogmaals, heel deze… Lees verder »

Boames
Lid
Boames

@Dirruk Eerst even iets anders. In een vorig stuk schreef je dat je alleen onzin schreef en hoopte dat niemand het zou lezen. Het bovenstaande lezende vind ik dat je je dan toch erg te kort doet. Ik heb de waarheid niet in pacht maar het gaat over ons aller Willem II. Eerder werd al geschreven dat er te veel kapiteins op het schip Willem II zaten. Daar kan ik ver in meegaan. Wat hebben we allemaal? De aandeelhouders, stichtingsbestuur, clubraad, RVC, directeur, technisch directeur en een supportersvereniging. Het is me nog al wat. Ik heb een gevoel dat er… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Boames, Lees hieronder het stuk maar eens van Tallone. Dat is exact tot op elke punt en komma de juiste weergave. Als iedereen bij onze club zich hieraan zou houden dan zouden we nooit in de problemen komen. Tallone heeft met een paar anderen vele jaren het voortouw genomen om volgens het handboek van de wijze mannen te handelen bij onze club. Als vertegenwoordiger van de supporters heeft hij samen met zijn 3 ‘collega’s ‘ in de clubraad heel veel bereikt en vaak stonden ze alleen in hun strijd voor het clubbelang. Achteraf hebben ze altijd gelijk gehad en door… Lees verder »

UNITED
Gast
UNITED

Vreemd dat 2 man hun verantwoordelijkheid nemen en de rest doodleuk blijft zitten. Uitstel van executie?

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Wat daar allemaal aan de hand is weet ik niet,wat ik wel weet is dat er wel erg veel schakels zijn!de een is nog geiler op zijn baahtje als de ander!gunnen elkaar helemaal niks en proberen door lekken het en der elkaar te naaijen!

Stelletje kleuters man man denk aan ons Willem II en niet aan je gratis biertje en je pluche zetel!!

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Kon niet anders natuurlijk en er gaan er nog meer volgen! Deze heren houden de eer aan zichzelf. Maar er is nog geen schoon schip gemaakt.

Boames
Lid
Boames

Er zitten bij Willem II veel te veel vingers in de pap. En er zijner ook bij die allang nie meer gewassen zen…..

Ronald
Gast
Ronald

Ik krijg het idee dat er veel kapiteins op het schip Willem ll zitten. Daarom gaat het bestuurlijk mis.
Ik vind dat er gewoon een beter bestuurlijk structuur opgezet moet worden.

Tallone
Gast
Tallone

Deze hele crisis laat juist zien dat de bestuursstructuur erg goed werkt. De drie wijze mannen hadden ooit voorzien dat er toch weer bestuurders (zoals Hermans) kwamen die de macht naar zich toe gingen trekken. Door deze structuur wordt daar nu een stokje voorgestoken. Hier wordt vaak gesteld dat de clubraad als orgaan niets voorstelt, maar in dit soort situaties ligt daar dus uiteindelijk de macht en dat is goed. Het is een breed orgaan waarin het maatschappelijk veld rondom Willem II is vertegenwoordigd. Het is voor de club van groot belang dat deze structuur dus zo blijft. Het is… Lees verder »

Ronald
Gast
Ronald

Volgens mij laat een crisis zien dat er iets niet goed is, anders noem je het geen crisis. Ik heb ook inderdaad het idee dat er mensen die denken iets te zeggen te hebben bij Willem ll. Ik vind dat er altijd vanuit het voetbal perspectief gehandeld moet worden daar heeft de club Willem ll baat bij. Als er gewonnen wordt dan wordt de club beter en financieel wordt het beter, zo werkt dat in het voetbal. Wat ik zou doen is een goede algemeen directeur aanstellen i.p.v. een technisch directeur die samen met een (soort van) technisch hart technische… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

Blijkt maar weer wat voor geweldig werk Jan Melis, Paul Bottelier en Mike Leers hebben gedaan voor onze club. Daar zou een apart standbeeld voor mogen komen maar dat terzijde. Hoe gaat het eigenlijk met deze 3 heren? Zouden zij beschikbaar kunnen zijn voor een functie als RvC?? Probleem is namelijk, dat ik door alle ellende de afgelopen jaren m.b.t. de prutsers die op posities als RvC/Directie hebben gezeten, dat ik me afvraag of er uberhaut nog wel iemand te vinden is die en geschikt is voor deze functie en zin heeft hier in te stappen. Het is bij mij… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Off topic

Abu heeft Dinsdag in een oefenwedstrijd gescoord voor Mvv. Gaat gewoon door met scoren in de voorbereiding. Vooralsnog nog pijnlijk om te zien zeker omdat wij moeite hebben om het netje te vinden tot op heden..

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Ja, tegen Spouwen Mopertingen, dat zijn amateurs uit de 2e klasse in België. Kom op zeg.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Klopt. Maar we gaan het mee maken maar ik denk dat Abu een belangrijke speler gaat worden voor MVV. Had hem hier nog graag gezien is niet minder wat wij nu hebben rondlopen.

Robby
Gast
Robby

Pardon? Zet je nu Abu gelijk aan Kolovos/Sol/Özbiliz?

Bob
Gast
Bob

Goed dat ze het doen in dit geval. Denk alleen niet dat hiermee alles is opgelost. Neem aan dat de RvC hun voornemen om een ander profiel voor de toekomst voor de toekomst te selecteren ergens op gebaseerd hebben. Ook dat het stichtingsbestuur zich bemoeit met onderwerpen die onder verantwoordelijkheid vallen van de RvC lijkt me niet wenselijk. Daarom hebben ze ooit die structuur bedacht. Benieuwt wat de gevolgen zijn voor de update van het stadion

Robby
Gast
Robby

Zal Wilbert Hack er toch weer gigantisch naast he.

Boames
Gast
Boames

Nie den irste keer!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En had Dirruk weer gelijk dat er koppen gingen rollen.

Dundieje
Gast
Dundieje

Dat die Gerritse het broertje van de makelaar ook maar snel op flikkerd. Vies vuil advocaatje dat graag doet gokken met pensioengelden. Dat er maar een geschikte kandidaten komen met hart voor de club in plaats van eigen belang!!

013
Gast
013

Gokken met pensioengelden?

frankwie
Gast
frankwie

Ik vind dit toch wel vallen in de categorie vuilspuiterij.
Er is een conflict. Mensen zijn het oneens. De situatie is complex. Ik vind het niet kies om de verliezers van dit conflict nu een schop na te geven.
Nette brief van de vertrekkende RvC’ers.

Boames
Gast
Boames

Helemaal mee eens!! De vertrekkende RvC’ers kiezen met hun hart voor de club om op te stappen. Die voorzitter Jack is een kei, gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven. Een bekwame voorzitter. Hij besluit om op te stappen maar degene die met vriendelijke maar dwingende hand moet gaan, blijft weer zitten. Graag een spoedig vertrek van de weldoener.

Dmitri Shoukov
Gast

Dundieje,
Dat je niet foutloos kunt schrijven neem ik je niet kwalijk, maar je domme gescheld wel.

eagel
Lid
eagel

Een beetje respect mag wel.

OWM
Lid
OWM

Deze bijdrage kan echt niet, Dundieje.
Kan deze verwijderd worden?

Dundieje
Gast
Dundieje

De waarheid mag niet gezegd worden? Wordt hier dan ook maar een schijnheilig zooitje. Maar verwijder mijn ‘bijdrage’ maar. Lekker jullie kop in het zand steken. Maar goed dat er 4 mil. nu bijgeschreven kan worden. Btw Dmtri, mijn tel heeft een autocorrect, vandaar de grammaticale fouten. Ben hier geen scriptie aan het typen.

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Goed nieuws! Nu de rest nog!

kukeltje
Lid
kukeltje

Ik vraag mezelf wel af wat de rol/mening van Vreeman in dit geheel is. Spreekt de RVC met 1 mond?
Ik heb altijd begrepen van vrienden die bij de gemeente werken dat Vreeman altijd een goed bestuurder is geweest, ondanks zijn matige uitstraling naar buiten.

Boames
Gast
Boames

Goed bestuurder? Nee, niet echt. Meer een kwanselaar.

Mickets
Gast
Mickets

Kun je dat ook toelichten?
Ik word een beetje moe van al die roeptoeters hier zonder onderbouwing..

Pum
Gast
Pum

“Eén voor allen en allen voor één” oh nee toch niet dachten Jan en Jack, wij peren hem alvast…kijken jullie maar wat jullie doen boys van de RVC…. Sterk optreden weer.

Dirruk
Gast
Dirruk

2 down, 3 to go!

QueenZine
Gast
QueenZine

4… als je jou meerekent.

Dirruk
Gast
Dirruk

Vrouwen en voetbal. Het was nooit een goeie combinatie, het is geen goede combinatie en het zal nooit een goede combinatie worden zolang types als jij zich ermee bemoeien. En nou terug je keuken in meid!

QueenZine
Gast
QueenZine

Deze opmerkingen van je bevestigingen alleen maar het beeld dat ik en vele anderen hier van je hebben.
Eigenlijk ben je nog een triester persoon dan ik had gedacht.
O ja, het zal misschien teleurstellend voor je zijn, maar ik ben een man.
Waarschijnlijk laat jij je vaak makkelijk om de tuin leiden, zoals hier door het woord Queen.
Maar ja, veel van jouw kritieken hier zijn gebaseerd op onwetendheid. (Ondanks dat je jezelf zo vaak op de borst slaat dat je ‘zo goed geïnformeerd’ bent.)

Dirruk
Gast
Dirruk

Is goed meid en nu terug de keuken in. We hoeven het niet 3 keer te zeggen hè! Grappig dat je hier nu ook voor anderen gaat praten. Ben je inmiddels aangesloten bij het praatgroepje met Noud, ikzelf en Antidirruk? Ik sla mezelf helemaal niet op mijn borst en de enige reden dat ik hier dingen post is omdat Evert de Goalehouder me een tijd geleden heeft geadviseerd om alles van me af te schrijven en dat bevalt eigenlijk heel goed en ik heb er baat bij. En wat kan jou het nou schelen dat er geen zak van klopt… Lees verder »

Boames
Lid
Boames

Geachte Dirruk,

Om even een citaat uit bovenstaande tekst te gebruiken;

(Open citaat): De enige reden dat ik hier dingen post is omdat Evert de Goalehouder me een tijd geleden heeft geadviseerd om alles van me af te schrijven en dat bevalt eigenlijk heel goed en ik heb er baat bij. (Einde citaat).

Mijn advies, Je zegt zelf dat je onzin schrijft. Schrijf dan een boek. Kun je heel de dag onzin schrijven.

WIIhart
Gast
WIIhart

@Dirruk Je geloofwaardigheid brokkelt steeds verder af…

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wll hart, welke geloofwaardigheid? Ik hoop toch dat er niemand hier op Tilbo geloofd wat ik hier schrijf. Ik wil wel een voorspelling doen die de komende dagen uitkomt. Zin in een weddenschap! Als mijn voorspelling uitkomt krijg ik 5 cola light met ijsklontjes van jou, komt hij niet uit krijg jij 5 drankjes naar keuze van mij ( uitgezonderd andere alcohol dan bier want ben maar een arme jongen ).

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Voor je moed alleen al verdien je van iedereen hier een cola light.

Kees
Gast
Kees

nog verder ? wink

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Tot op heden is alles wat Dirruk heeft geschreven bijna 100% waar gebleken en andere cynische opmerkingen van hem gaan dan weer over reacties die hij van anti Dirruk helden krijgt (mag hij cynisch reageren na al dat gezeik van een paar die hem zogenaamd niet moeten ?!)

Waarom noem je jezelf niet dragqueenzine, dat past beter

KaleDop
Lid
KaleDop

Vermoed dat mensen Tilbo minder snel bezoeken door dit soort non-discussies en bullshit reacties richting elkaar.

Bezoek Tilbo al jaren, zonder de behoefte te hebben om zelf te posten. Vond het normaal gesproken leuk om inhoudelijke reacties te lezen. Merk dat er steeds meer gezeik richting elkaar komt. Uiteraard staat dit compleet los van mensen die wel inhoudelijke reageren. Enkel jammer dat het niet daarbij kan blijven…

Mante_lo_Simples
Lid
Mante_lo_Simples

Zo goed geïnformeerd omdat ie als werkeloze elke training staat te kwijlen van ongeloof met meestal 1 hand in de zak en de andere leunend op het hek met de mat in de wind. Shit en nou besloten training…wat moet ik nou.

Zjuupke
Gast
Zjuupke

Pas maar op. Zo meteen beginnen de rode duimpjes in overvloed te komen. Beginnen andere reaguurders nog te zeuren dat je wat meer respect moet hebben en dit soort uitspraken niet kunnen. Volgens zit merendeel hier in de sociale dienst of de ww aan sommige reacties te zien..