Het jaar van Tilbo.com: groei op alle fronten!

16
796

2018 is voorbij. Voor Tilbo.com was het een topjaar. We zijn fors gegroeid op vrijwel alle fronten, en willen uiteraard jou (onze bezoeker!) daarvoor bedanken.

De feitjes op een rij

We hebben in 2018 ruim 2.300.000 bezoeken mogen verwelkomen. Dat is een groei van meer dan 26% ten opzichte van 2017. Samen hebben die bezoeken voor ruim 5.900.000 bezochte pagina’s op de site gezorgd, een groei van ruim 34%.

Ook het aantal bekeken pagina’s per persoon, het aantal keren dat bezoekers de site bekeken en de gemiddelde tijd dat bezoek bleef hangen op de site, namen toe.

Waar komt ons bezoek vandaan?

Uiteraard komt het bezoek op Tilbo.com vooral uit Nederland, en dan natuurlijk vooral uit de mooiste stad van t land, Tilburg! Maar, ook uit de landen om ons heen komen er bezoekers op Tilbo. En uit andere steden. Willem II’ers wonen in heel Nederland, dat is duidelijk. Vooral Amsterdam zorgt voor veel bezoeken aan Tilbo.com.

Het meest bekeken artikel

Wellicht niet geheel verrassend heeft het meest gelezen artikel met de derby te maken. Het artikel waarin geschreven werd over de ludieke actie in Breda staat op nummer 1! Iedereen lacht om carnavalsvereniging nac. Andere toppers in 2018 waren de traditionele seizoenskaartteller, het statement over de vrij vervoer regeling in Amsterdam, en het statement rondom #ErwinOut.

Wil jij bijdragen aan Tilbo.com?

Tilbo is altijd op zoek naar redactieleden, zodat we de website van nog meer content kunnen voorzien. Kun jij leuk schrijven en heb je interesse? Spreek ons dan bijvoorbeeld even aan via Facebook.

Heb je nog tips voor ons?

Uiteraard willen we in 2019 nog verder doorgroeien. Daar hebben we wederom jouw hulp voor nodig. Heb je nog tips voor ons waarmee we de site verder kunnen verbeteren? Alle input is welkom!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bockworst
Gast
Bockworst

Hoeveel unieke bezoekers?

wil
Lid
wil

TIP: Alle ratten verwijderen van deze site.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Mss!interviews met spelers voor camera na wedstrijd tegen jullie mss wat openerer en vrijer in hun antwoorden!

Maaszult
Gast
Maaszult

Vermoed dat een deel van de buitenlandse bezoeken en het grote aantal “Amsterdammers” en “Rotterdammers” verklaard kunnen worden door gebruikers die via VPN verbinding maken. Die servers staan vaak in of rond grote steden. Dan lijkt het voor de Tilbo servers net of er iemand uit Zweden inlogt, maar de user zelf zit gewoon hier in Broekhoven achter de pc.

Maar hoe dan ook goed om te zien dat de belangstelling steeds groter wordt, waar die ook vandaan komt! Compliment aan de webbeheerders is zeker op zijn plaats, chapeau!

vakkieB
Gast
vakkieB

Tip. Duidelijker maken (grotere letters) van gegevens.
Zijn wat klein en moeilijk te lezen. Overigens, leuke gegevens.
Ga zo door!!

sjoefke
Gast

lol al die fans uit Breda

wil
Gast
wil

Proficiat met de groei. Ga op deze voet verder.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

👏Gefeliciteerd mannen 👏

Pilske
Lid
Pilske

Ga zo door, klasse!!

Pilske
Lid
Pilske

En dan een minnetje geven… de tilbo bezoekers uit Breda zijn weer aanwezig…droeftoeters!

wil
Gast
wil

Degenen die hier minnetjes geven moeten maar direct van deze site gehaald worden.

wil
Gast
wil

Die minnetjes zijn zeker van dat Rattenvolk.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Wil
Maak je niet druk om die minnetjes mensen die minnetjes geven maar de dicussie niet aangaan waarom ze het er niet mee eens zijn, die moet je alles behalve sirreus nemen

wil
Lid
wil

Ik maak me niet druk, maar dat gespuis hoort niet op deze site.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@pilske zoals ze met 1000en altijd op onze vakken zitten of bestormen zitten ze hier dus ook met 1000en😅

Pilske
Lid
Pilske

Inderdaad… stelletje misselijke