Het jaar goed afsluiten….

8
1010

Zaterdagavond verloor Willem II na een mooie voetbalavond met 2-3 tegen de nummer vier van de Eredivisie; PEC Zwolle. Ondanks de nederlaag overheerste positiviteit over het geboden spel. Willem II speelde om te winnen, creerde veel kansen, maar verdedigde ook in sommige momenten slap en slordig. Toch kreeg het elftal een verdiend applaus van het fanatieke thuispubliek. Strijd, inzet een aanvallend voetbal word in Tilburg altijd gewaardeerd.

Willem II kan het jaar nog goed afsluiten door dinsdagavond in het eigen Koning Willem II Stadion de 1/8e finale wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Voor het eerst sinds jaren kunnen de Tricolores overwinteren in het KNVB Beker-toernooi. Inmiddels hebben zo’n 10.000 fanatieke fans een kaartje gekocht voor deze wedstrijd. Verwachting is dat vandaag en morgen nog veel kaarten worden verkocht, en dat er 11.000 – 12.000 fans in het stadion zullen zitten.

Laten we als supporters nog een keer vol achter de ploeg staan, en zorgen dat we de kwartfinale gaan halen. Dat is zowel sportief als financieel erg belangrijk voor Willem II.

Sluit nu aan bij het Rood Wit Blauwe leger, en bestel je kaartje op www.besteljekaartje.nl
Of koop je kaartje bij de receptie van het Koning Willem II Stadion. De kassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 19.15 uur geopend.
Voor deze wedstrijd kun je zonder CC/SCC een kaartje kopen.

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments