Het grote Willem II transfergeruchtenblog

190
37014

Gerucht, Willem II heeft interesse in Flekken: Volgens het Duitse Kicker heeft Willem II interesse in Mark Flekken. De Nederlandse doelman staat op dit moment onder contract bij Freiburg maar krijgt daar maar weinig speeltijd. Flekken, geboren in Kerkrade, stond eerder onder contract bij Alemannia Aachen, Greuther Fürth en MSV Duisburg. Het contract van Flekken in Freiburg loopt nog twee jaar door.

Gerucht, belangstelling voor Dankerlui: Nu.nl weet te melden dat er veel belangstelling is voor Damil Dankerlui. Fc Groningen zou in Damil een ideale opvolger zien voor Zeefuik die waarschijnlijk gaat vertrekken bij de noorderlingen. Vanuit het buitenland zou er ook interesse zijn van Rangers fc, Charleroi en Benevento aldus de zaakwaarnemer van Dankerlui.

Gerucht, Ndayishimiye vertrekt niet: Volgens de Telegraaf heeft Norwich afgelopen transferperiode geïnformeerd naar Ndayishimiye. De speler heeft toen een transfer afgehouden (volgens ons mede omdat hij niet meer voor Norwich had mogen spelen aangezien hij ook al voor NEC in actie was gekomen). In de Telegraaf zegt Ndayishimiye verder “Komend seizoen, in mijn tweede Eredivisie-jaar, wol ik me ‘bevestigen’. Ik denk dat je elk jaar meer over jezelf te weten komt. Het lijkt er dus op dat Ndayisihimiye ook komend seizoen in Tilburg te bewonderen is.

Gerucht, interesse in Ole Romeny: Volgens VI wordt de twintigjarige aanvaller Ole Romeny (NEC) gevolgd door clubs uit Spanje, Italië, Duitsland en Engeland. Romeny, die een contract tot medio 2022 heeft in De Goffert, staat daarnaast in de belangstelling van de Nederlandse clubs sc Heerenveen en Willem II. De concurrentie is echter fors: Manchester City, Norwich City, Leeds United en Brentford, Juventus, Bologna, Fortuna Düsseldorf en Real Sociedad zitten achter hem aan.

Het seizoen 2019-2020 is ten einde, de spelers zijn tot eind juli op vakantie en de selectie voor volgend seizoen is met de komst van Wriedt, Köhn en Owusu al behoorlijk op peil. Toch zal er nog actie moeten komen op de transfermarkt, lees onze analyse over de staat van onze selectie hier. Zeker na het verhuren van Woud aan Almere zal er actie moeten komen om de positie in goal in te vullen, iets ten westen van Tilburg zijn ze bang dat wij hun keeper (Olij) gaan halen maar daar hebben wij nog weinig concreets over gezien of gehoord. Verder blijft het de vraag of Willem II dan toch door gaat met Strezos en hoe staat het met Vrousai? Is er interesse in Llonch, Holmén en Ndayishimiye of kunnen we ons Europese avontuur aanvangen met alledrie deze spelers nog in onze selectie?

In dit blog zullen wij alle (enigszins betrouwbare) geruchten bijhouden die de komende tijd gegarandeerd gaan komen. We filteren hier natuurlijk al het een en ander uit, berichten van een vaag Frans account dat Jesse Lingard voor 78 miljoen naar Willem II komt nemen wij bijvoorbeeld niet al te serieus. Heb jij een gerucht dat hier nog niet vermeld staat tip ons dan (inclusief bron graag) in de comments.

Abonneren
Abonneren op
guest
190 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments