DEADLINE DAY: Justin Ogenia vertrekt naar Eindhoven

404
82541


Waar in andere landen de transfermarkt afgelopen nacht sloot kunnen de Nederlandse clubs de gehele dinsdag nog spelers halen en brengen. Willem II verwacht nog 1 of 2 spelers te kunnen verhuren / verkopen. Willem II verwacht geen inkomende transfers meer.

Update 19:20: beweging rond twee spelers. Rond twee spelers van Willem II is nog wat beweging. Naar verluid gaat het niet om basisspelers. Het ligt in de lijn der verwachting dat het gaat om Paul Gladon en Victor van den Bogert.

Update 19:19: Volgens het BD kan Willem II mogelijk op een meevaller van 120.000 euro rekenen door de transfer van Joel Ideho naar Arsenal. Als Ideho geen profcontract heeft getekend bij Ajax zal Willem II de flinke bonus tegemoet zien. Volgens trouwe Ajax watchers heeft Ideho geen profcontract getekend bij zijn overgang naar Ajax.

Update 6-10: Justin Ogenia vertrekt definitief naar FC Eindhoven

BD: Willem II bereikt akkoord met Jan Arie van der Heijden. Volgens het BD wordt hij op dit moment gekeurd.

Gerucht: Willem II kijkt naar Jan Arie van der Heijden. Volgens het BD overweegt Willem II Jan-Arie van der Heijden als alternatief voor Jordens Peters. Jan-Arie is geen onbekende in Tilburg, hij speelde hier al eerder als huurspeler.

Ajax ontkent interesse Trésor. Dat zegt journalist Mike Verweij.

Gerucht: Ajax wil Mike Trésor. Ajax zou een last-minute poging willen doen voor Trésor. Dat meldt RMC Sport. Het is nogal een wild gerucht, en het valt te betwijfelen of het klopt, maar uiteraard wel even het vermelden waard.

Update 4-10. Nog iets meer dan 24 uur voor de transfermarkt sluit. Paul Gladon zat tegen Feyenoord niet bij de selectie. Gladon lijkt op de valreep te gaan vertrekken bij Willem II.

Update 02-10: De laatste week van de transfermarkt is in volle gang. Wat gaat er nog gebeuren? Gaat Gladon nog vertrekken? De spits heeft nog geen minuut gemaakt in het huidige seizoen, ondanks de blessure van Wriedt. Worden jongens als Ogenia en van den Bogert verhuurd om wederom elders ervaring op te kunnen doen? Krijgen we nog versterkingen centraal achterin? Komt er nog een miljoenenbod op Pavlidis en/of Trésor?

We houden jullie op de hoogte!

Gerucht: Napoli wil Mike trésor.
Mike Trésor staat volgens het Italiaanse Tutto Mercato hoog op het lijstje van Napoli. Volgens de geruchten wil Napoli zeven miljoen euro betalen voor Trésor. Eerder werd bekend dat onder anderen Standard Luik en CSKA Moskou interesse zouden hebben in de jonge spelmaker. Bij ons is niet bekend bij welk bedrag Willem II over zou gaan tot verkoop. Wordt vervolgd.

Gerucht: Willem II grijpt naast Dennis Johnsen. De buitenspeler van Ajax vertrekt naar de Serie B. Voetbalzone weet te melden dat Willem II ook interesse had en bronnen rond de club weten te vertellen dat Willem II en kamp Ajax/Johnsen er niet uit kwamen.

Gerucht: Brondeel in belangstelling van Willem II. Volgens de geruchten heeft Jorn Brondeel een akkoord bereikt met Willem II. De doelman staat nog onder contract bij FC Twente.

Gerucht: Saddiki in de belangstelling van het Italiaanse Crotone. Volgens een niet geverifieerd gericht op Twitter staat Saddiki in de belangstelling van Crotone. De middenvelder veroverde afgelopen seizoen een basisplaats en heeft een doorlopend contract. Later mogelijk meer.

—-

Gerucht, CSKA Moskou richt pijlen op Mike Trésor Ndayishimiye. De aanvallende middenvelder maakte vorig seizoen een uitstekende indruk bij Willem II en beschikt nog over een contract tot medio 2023. (Bobsoccer)

Gerucht, Willem II heeft interesse in Ruijter. Volgens voetbalprimeur.nl hebben Willem II en sc Heerenveen interesse in PSV doelman Robin Ruijter. Ruijter zal bij PSV waarschijnlijk de derde doelman worden maar heeft zelf weinig trek in die rol, de 33 jarige doelman wil zelf graag speelminuten maken.

Gerucht, Willem II heeft interesse in Flekken: Volgens het Duitse Kicker heeft Willem II interesse in Mark Flekken. De Nederlandse doelman staat op dit moment onder contract bij Freiburg maar krijgt daar maar weinig speeltijd. Flekken, geboren in Kerkrade, stond eerder onder contract bij Alemannia Aachen, Greuther Fürth en MSV Duisburg. Het contract van Flekken in Freiburg loopt nog twee jaar door.

Gerucht, belangstelling voor Dankerlui: Nu.nl weet te melden dat er veel belangstelling is voor Damil Dankerlui. Fc Groningen zou in Damil een ideale opvolger zien voor Zeefuik die waarschijnlijk gaat vertrekken bij de noorderlingen. Vanuit het buitenland zou er ook interesse zijn van Rangers fc, Charleroi en Benevento aldus de zaakwaarnemer van Dankerlui.

Gerucht, Ndayishimiye vertrekt niet: Volgens de Telegraaf heeft Norwich afgelopen transferperiode geïnformeerd naar Ndayishimiye. De speler heeft toen een transfer afgehouden (volgens ons mede omdat hij niet meer voor Norwich had mogen spelen aangezien hij ook al voor NEC in actie was gekomen). In de Telegraaf zegt Ndayishimiye verder “Komend seizoen, in mijn tweede Eredivisie-jaar, wol ik me ‘bevestigen’. Ik denk dat je elk jaar meer over jezelf te weten komt. Het lijkt er dus op dat Ndayisihimiye ook komend seizoen in Tilburg te bewonderen is.

Gerucht, interesse in Ole Romeny: Volgens VI wordt de twintigjarige aanvaller Ole Romeny (NEC) gevolgd door clubs uit Spanje, Italië, Duitsland en Engeland. Romeny, die een contract tot medio 2022 heeft in De Goffert, staat daarnaast in de belangstelling van de Nederlandse clubs sc Heerenveen en Willem II. De concurrentie is echter fors: Manchester City, Norwich City, Leeds United en Brentford, Juventus, Bologna, Fortuna Düsseldorf en Real Sociedad zitten achter hem aan.

Het seizoen 2019-2020 is ten einde, de spelers zijn tot eind juli op vakantie en de selectie voor volgend seizoen is met de komst van Wriedt, Köhn en Owusu al behoorlijk op peil. Toch zal er nog actie moeten komen op de transfermarkt, lees onze analyse over de staat van onze selectie hier. Zeker na het verhuren van Woud aan Almere zal er actie moeten komen om de positie in goal in te vullen, iets ten westen van Tilburg zijn ze bang dat wij hun keeper (Olij) gaan halen maar daar hebben wij nog weinig concreets over gezien of gehoord. Verder blijft het de vraag of Willem II dan toch door gaat met Strezos en hoe staat het met Vrousai? Is er interesse in Llonch, Holmén en Ndayishimiye of kunnen we ons Europese avontuur aanvangen met alledrie deze spelers nog in onze selectie?

In dit blog zullen wij alle (enigszins betrouwbare) geruchten bijhouden die de komende tijd gegarandeerd gaan komen. We filteren hier natuurlijk al het een en ander uit, berichten van een vaag Frans account dat Jesse Lingard voor 78 miljoen naar Willem II komt nemen wij bijvoorbeeld niet al te serieus. Heb jij een gerucht dat hier nog niet vermeld staat tip ons dan (inclusief bron graag) in de comments.

404 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments