Het grote geruchten bericht

1351
145458
Nunnely in duel met Deijl (foto: (c) fotoburo Toin Damen)

Op jullie verzoek hierbij een bericht waarin we alle geruchten rondom spelers die naar Willem II komen of die gaan vertrekken zullen verzamelen. Waarschijnlijk gaat het pas na 1 januari echt los maar laat in de comments vooral van je horen. We beginnen met een oud nieuwtje zodat we in ieder geval één bericht hebben.

15-01-2022: de afgelopen week verschenen in Argentijnse media verschillende keren berichten over dat Willem II een bod uitgebracht zou hebben op Federico Girotti. Het ware verhaal zit zo: Willem II had Girotti niet op het lijstje staan. De Argentijnse spits van River Plate is aangeboden bij Willem II, en het feit dat Girotti ook een Italiaans paspoort heeft, maakt dat het niet onmogelijk is dat hij naar Tilburg komt. De speler zou volgens sommigen uit de koker van Piet de Visser komen, maar dit kunnen we helaas nog niet bevestigen. Wel is bekend dat Willem II op dit moment goed uit zoekt wie Girotti is en of hij van waarde kan zijn voor Willem II. Van een bod is nog geen sprake. In dit soort gevallen is het ook zeker niet uit te sluiten dat een zaakwaarnemer een speler naar Europa wil brengen en daarom random clubs gaat koppelen aan een speler, om zo interesse op gang te brengen.

11-01-22: Op dit moment moeten we het nog (blijven) doen met geruchten. In de Duitse krant Bild stond gisteren een artikel over Richard Neudecker. Deze 25-jarige oud speler van VVV speelt momenteel in de Duitse 3e-divisie bij 1860 Munchen en zou in de belangstelling staan van Greuther Fürth, Ingolstadt, Kaiserslautern en ook dus Willem II. Of het om een transfer deze winterstop gaat is nog maar de vraag, aangezien het contract van Neudecker deze zomer afloopt.

06-01-22: Jurgen Locadia vertrekt transfervrij van Brighton naar Bochum en dat is jammer voor Willem II. Bij de transfer van Locadia naar Brighton, ontving Willem II namelijk €55.000 aan opleidingsvergoeding en het was daarom mooi geweest als ook nu een mooie transfersom voor hem betaald werd.

05-01-22 We horen steeds vaker het gerucht dat Willem II een bod heeft ontvangen voor Nunnely. Wat is jouw mening, moet Willem II Nunnely verkopen of niet? En welk bedrag zou Willem II minimaal voor de 22 jarige buitenspeler met nog een contract tot deze zomer moeten krijgen?

04-01-22: Michael Woud heeft een transfer verdiend met zijn prestaties op de Olympische Spelen. De doelman tekent voor drie jaar in de hoogste Japanse competitie. Of Willem II een gedeelte van de transfersom ontvangt, is ons op dit moment onbekend.

04-01-22: Willem II lijkt naast de komst van Dario Dumic te grijpen. Willem II wilde de ervaren centrale verdediger van Twente graag binnen halen, maar Dumic verkast volgens het Twitter account ‘transfernieuwsNL’ naar SV Sandhausen.

23-12-21: De Telegraaf meldt dat Kwasi Wriedt en Ché Nunnely in de winterstop bij Willem II mogen vertrekken.

29-12-21: Volgens een Twitteraccount (@Galapost) van een Galatasaray volger is de Turkse club bezig om in de komende transferperiode een poging te wagen om Görkem Sağlam binnen te halen. Maar volgens het betreffende Twitteraccount is zijn manager ook dichtbij een overgang naar Instanbul Başakşehir!

Abonneren
Abonneren op
guest
1.4K Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments