Herinner je deze rust nog?

12
1337
Falkenburg (2x) en Heerkens (1x) de doelpuntenmakers tegen NAC (foto: Geert van Erven)

Dat het Koning Willem II stadion toe is aan een grondige renovatie is algemeen bekend. Afgelopen zaterdag bleken de warmtelampen het al zwaar te hebben en dat de geluidsinstallatie niet al te best meer is weten we inmiddels al jaren. Gelukkig is Willem II bezig met de plannen voor de renovatie.

Vooruitlopend heeft Willem II in samenwerking met sponsor Espressivo gezorgd dat er voor de Derby een paar extra setjes geluid voor de DJ en stadionspeaker worden weggezet.

En wie herinnert zich niet het spontane volksfeest dat in de rust van de vorige derby op de tribune losbarstte?

De poorten van het Koning Willem II stadion gaan vrijdag om 18.30 uur open. In de middag kun je biertje doen in de binnenstad om daarna samen op tijd naar het stadion te gaan!

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Wat is het toch 1cellig gajus in breda…lees net op de fabeltjeskrant verschrikkelijke dingenover de recente ziekte van Fran!Ik weet zeker dat we dat omgekeerd nooit zouden doen.Wat mij betreft 1-0 voor WillemII

Baarle
Gast
Baarle

Tegen domheid valt niet te vechten. Die jongens weten niet beter. Fran Sol zal die hersenlozen de mond wel snoeren morgen, als hij om 20.05 uur de eerste tegen de touwen ramt. 

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Mooi om het vertrouwen te zien bij iedereen.. ben zelf alleen  iets voorzichtiger. Heracles thuis was goed, maar we zijn er nog (lang) niet. Vrijdag is een wedstrijd op zich. De rol van favoriet past dit team (nog) niet.. Laten we aub waken voor onderschatting. We moeten ze pakken, maar dat kan alleen met eenzelfde instelling als vorige week. Kemappp!!

EL POSITIVO
Gast
EL POSITIVO

Stadion DJ werk ff mee vrijdag en klapt er op met die muziek!

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Wedstrijd E divisie Willem II-Nak net afgelopen…uitslag …uiteraard  hadden we nietsanders verwacht 5-1 voor onze jongens….nak was helemaal nergens.Daniel..top gedaan jongen.

Frietmet
Gast
Frietmet

kut e divisie

013Bert
Lid
013Bert

Zijn er nog mensen die die Feyenoorder in Willem II shirt volgen? Bah…

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Dus als morgen Mohamed El Hankouri 1 van de 5 doelpunten gaat maken(feyenoorder in Willem II shirt) ga jij toch een partij lopen te balen in je 1tje

JTW
Lid
JTW

Tegen die gozer van nak wint iedereen. Die is niet geselecteerd op zijn FIFA-kwaliteiten, maar op  de zogenaamde ‘noad’ uitstraling en het feit dat hij zelf op de bi-side staat. Erg schattig en aandoenlijk zelfs.

UNITED
Lid
UNITED

Ik heb gehoord dat hij tijdens het fifa spelen ook het meeste bier drinkt van iedereen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Kippenvel…..

Lets go boys !!!

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Is er een verkorte versie van “My little Lady” anders is het a.s. vrijdag meer zingenals voetbal kijken nav het aantal doelpunten van ons…..