Herboren Sol huilde bij zien beelden Willem II – Ajax

5
1343

Fran Sol zit de laatste weken in een achtbaan van emoties. Drie weken geleden stond de tijd even stil toen hij hoorde dat er een tumor in zijn teelbal was ontdekt, maar nu staat de spits van Willem II te popelen om weer te gaan voetballen. “Het gaat geweldig. Ik voel me als herboren. Ik moet God danken dat alles weer goed is.”

De 25-jarige Sol spreekt voor het eerst sinds de ingreep over zijn situatie. Het slechte nieuws, de succesvolle ingreep en alle steunbetuigingen hebben Sol weken van onzekerheid, blijdschap en dankbaarheid bezorgd.

“Dinsdag 24 oktober. Ik zal het nooit meer vergeten. De uroloog vond een zwart stipje op een van mijn testikels. Hij zei me dat het kanker was”, vertelt een openhartige Sol.

Klik hier om het volledige interview op NOS.nl te bekijken >>>

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
pirot Russia
Gast
pirot Russia

Een mooie mens, goed karakter en een uitstekende gave om doelpunten te scoren, hoe gek het ook klinkt, dit is goed voor hem geweest, Fran zal nog sterker en vastberaden terug komen en ons iets teruggeven, dat is zijn wens uit dankbaarheid voor de steun, zo zien wij dus dat een klein gebaar grootse dingen te weeg kunnen brengen.Welcome back Fran ! Magic is in the air, life is between the ears…Viva Espagne, Pirot Russia

BrabantHenk
Lid

Fran Sol is een held. Lang geleden dat de liefde zo groot was tussen fans en een speler. Ik hoop wel dat de fans er niet in doorslaan en beseffen dat we nog 20 spelers hebben die onze steun verdienen en nodig hebben.

Maaszult
Lid
Maaszult

Dit klinkt niet echt alsof er ooit daadwerkelijk vanuit Willem II een spreekverbod was voor Fran, maar meer alsof ze hem gewoon zijn privacy en rust gunden zo vlak na dat verschrikkelijke nieuws. Ik meen me te herinneren dat dat ook het verzoek van Fran zelf was, om hem de ruimte te geven om het allemaal met familie en vrienden te verwerken. Nu het weer de goede kant op gaat komt dit mooie openhartige interview naar buiten, en mogen we blij zijn dat we deze man in die moeilijke periode een steuntje in de rug hebben mogen geven. Laten we… Lees verder »

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Geef je emoties maar de vrije baan Fran….Dat doen wij 8 december ook als jij er twee inkegelt!