Heerkens accepteert schorsing van 1 duel!

15
913

Heerkens benadeelde tegen Heerenveen zijn team behoorlijk door een domme pingel te veroorzaken en ook nog eens rood te krijgen. Naderhand was onze aanvoerder schuldbewust over zijn eigen actie.

De KNVB heeft een strafvoorstel gedaan van 1 wedstrijd en dat is geaccepteerd. Heerkens zal er dan ook niet bij zijn tegen ADO. Zou Peters in de basis starten als zijn vervanger? 

Bron: BD

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Opa Henk
Lid
Opa Henk

Ik vind dat van den Bogert ook een keer een eerlijke kans mag krijgen. Deze jongen zat vorig seizoen ook dicht tegen de eerste selectie aan. Hij zal best nogwel een foutje maken, maar dat hoort bij het leerproces. Ik denk als hij samen met Meissner in het centrum staat dat hij veel van Meissner kan leren , en zo door kan groeien tot een vaste waarde in het team.

Frietmet
Lid

Tja, iedereen zal wel roepen om Peters maar hoop toch dat Peters en staf goed nadenken of het niet te vroeg komt. Liever nog even wachten en dan na de winter volledig inzetbaar.

Oplossing lijkt me dan Lewis ( hoe is het met hem? ) centraal en Dankerlui rechtsback. Of we gooien Van den Bogert voor de leeuwen.

We zullen vanavond zien of Peters meedoet bij Jong WII, dan hebben we waarschijnlijk ons antwoord.

Edit: Peters doet niet mee met Jong WII

Frank1896
Gast
Frank1896

Peters doet niet mee, ik gok dus dat hij vrijdag gaat spelen.

Eula
Gast
Eula

Van den Bogert mag van mij wel voor de leeuwen gegooid worden. En het liefst linksback. Godverdomme wat was die Palacios een partij slecht. In potentie zal het vast wat zijn, maar ik kijk liever naar een voetballer die altijd 100 procent geeft maar geen geweldig talent heeft (zoals Elmo of Sadiki), dan naar iemand die er met de pet naar gooit omdat we met 10 man achterstaan.

Schandalige instelling. Hetzelfde geldt trouwens voor Avdijaj.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Laten we niet meteen gaan overdrijven. Palacios speelt een prima seizoen en heeft wekelijks een goede inzet. Tegen Heerenveen was iedereen gewoon heel slecht, maar je kan geen 11 spelers wisselen.

Eula
Gast
Eula

Iedereen kan een off-day hebben. Maar als je geen inzet toont dan hoor je op de bank.

Neem Avdijaj bij de 1-5. Hij verliest dom de bal maar weigert daarna mee te verdedigen?
Over dom gesproken. Iemand gezien hoe bij de 1-3 Palacios zijn man vasthield? Als de bal daarheen was gegaan kon die ook zo op de stip. Ze willen het gewoon niet snappen dat je geen overtreding moet maken in de 16.

Goed, misschien een beetje off topic hier. Ben er nog altijd ziek van.

Robby
Gast
Robby

Er waren wel meer die een schandalige instelling had. Als je al die mensen op de bank wil zetten dan moet je bijna heel Jong Willem II erin zetten tegen ADO.

Robby
Gast
Robby

Jammer dat de bekerwedstrijd niet morgen is anders had Freek deze kunnen gebruiken voor de schorsing en was ie tegen ADO weer inzetbaar. Maar goed 1 wedstrijd valt mee al blijf ik van mening dat ook hier geel meer dan genoeg was.

keesg
Gast
keesg

De KNVB vindt dat blijkbaar ook.

Bomba
Lid
Bomba

Ehhh. Beker is volgende week

Zekur
Gast
Zekur

Gewoon Jordens er weer lekker in, Meissner of Heerkens is wat mij betreft weinig verschil, dus dan gewoon Peters/ Meissner in het centrum. En gewoon Lewis en Palacios als backs, dan moet het goed komen. ADO bakt er heel erg weinig van de laatste tijd, dat is echt geen niveau Heerenveen!! En by the way: middenveld voortaan Llonch, Crowley, Akkaynak…

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Prima verdediging en middenveld zo idd!voorin Sol özbiliz en avdidjai!dan staan we in mei gewoon rond 10..met passie strijd en leeuwenmoed natuurlijk !!

balliefleur
Lid
balliefleur

Stuur de opstelling ff door naar A3😉👍

Zekur
Gast
Zekur

Heb jij z’n mail adres? Is dat A3@W2.nl ? 😄

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ben het qua Meissner/Heerkens niet met je eens. Vind Meissner aan de bal echt veel beter dan Heerkens. Freek is een harde werker maar voegt opbouwend echt 0 toe.