Heerenveen kiest voor Leeuwin in plaats van Peters

14
1916

Ramon Leeuwin staat voor een overgang van FC Utrecht naar sc Heerenveen. De 29-jarige verdediger moet in Friesland de vervanger worden van de vertrokken Joost van Aken. Het is niet bekend welk bedrag Heerenveen over heeft voor de rechtspoot. Leeuwin speelt sinds 2014 voor Utrecht. Daarvoor kwam hij uit voor onder meer SC Cambuur en ADO Den Haag.

Peters en Veerman
Als vervanger van Van Aken was ook Willem II-er Jordens Peters opnieuw in beeld. De verdediger en aanvoerder van de Tilburgers stond al eerder concreet op het lijstje van de Friezen, maar tot een overgang kwam het toen niet.

Willem II bekeek eveneens de optie om Henk Veerman in een deal met Peters te betrekken, maar daar wilde Heerenveen niet aan.

De Brabanders azen al een tijdje op de lange spits, maar de Friezen frustreren vooralsnog de overgang naar de Tricolores.

Bron: Foxsports

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Opa Henk
Lid
Opa Henk

Wenne soapserie aan de Goirleseweg !! Ben benieuwd naar de clifhanger van dit jaar!!

Invictus
Lid
Invictus

Opa Henk: ik zal hem verklappen. Het is allemaal niet gelukt om de juiste spelers tijdig te halen.

Robby
Lid
Robby

Huh willem II wilde peters ruilen voor veerman? Volgens mij andersom hoor. Achja nog 3 dagen en dan weten we hoe de selectie eruit ziet voor dit seizoen.

Gruunstroat
Lid
Gruunstroat

Niet dat Peters zo goed is op het moment, maar moeten wij nou gered worden door Heerenveen? Het is constant anticiperen…ga onderhand is zelf actie ondernemen

Moker
Lid
Moker

Sorry, maar ik denk dat je reageren bedoelt?! Er is juist alsmaar reactie ipv anticiperen aan de Goirleseweg. Deden ze dat maar, dan waren die vijf ervaren krachten al drie maanden eerder binnengehaald! Amateurs! Belachelijk dat niemand de onervaren Joris Mathijssen ondersteunt! 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ze zijn het spoor echt helmaal bijster als ze dat echt wilde doen. Weer een speler met ervaring weg.. Heerenveen redt verder slecht beleid Willem ll.. paniek paniek onze club wordt zo weer ziek

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Wordt zo weer ziek….Is weer ziek!!Wat doet die RvC eigenlijk?Berry(geweldige boekhoudermaar moet zich verder nergens mee bemoeien)Joris en zijn oom….Zijn er nog tegenkrachtendie deze mensen van repliek kunnen dienen?

Maximaal
Gast
Maximaal

De leden RvC zitten op hun stoelen. De voetbaltechnische exemplaren daarvan worden ingevuld door een ondernemer in kledingwinkels en een kaakchirurg. En Willem II is zoals we al sinds 1896 weten een voetbalclub. Enough said.

ikzelf
Lid
ikzelf

Tsjonge jongen. Schandalige opmerking. 

Invictus
Lid
Invictus

Niet te veel kritiek uiten anders wordt Snorro boos. Dan beticht het ventje je straks van stemmingmakerij.

Snorro
Lid
Snorro

Niet te positief doen hier anders komt invictus (latijn voor zeikzak) je overspoelen met nutteloze pessimistisch gezeik waarvoor tegenwoordig prima medicatie beschikbaar is. Kerel, ik schaam me voor elke stap die jij op de tribune zet. Je zult jouw maar in je directe omgeving hebben. Dan gaje vanzelf op de vlucht.Je bent inderdaad een stemmingmaker eerste klas. En dat kan de wereld wel missen. Je zit je nu vast te verkneukelen op je kamer (zou zomaar in breda kunnen zijn) met een glaasje shandy maar dat interesseert me eigenlijk geen ruk. je bent gewoon een weggooier. En dag hoor!

Tik
Beheerder

En dan Utrecht meldt zich voor Peters in 3, 2, 1…..

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Eindelijk een keertje goed nieuws, hoe gek het ook klinkt😅

Maaszult
Lid
Maaszult

Dat is een opluchting! Als Peters weg was gegaan was het helemaal een onmogelijke opgave geworden om ons te handhaven…