Steek Fernando Lewis een hart onder de riem! !

5
3276
TILBURG - 24-08-2019, Koning Willem II stadion Dutch football, Eredivisie season 2019-2020. Injured Willem II player Fernando Lewis celebrating the win with Willem II fans during the match Willem II - Emmen. Final score 2-1.

Onze rechtsback moest zich in de slotfase van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard laten vervangen. Een paar dagen laten kwam het nieuws waar we al bang voor waren. Fernando Lewis is voor lange tijd uit de roulatie. 

Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Lewis een knieblessure heeft, die hem dus voor lange tijd aan de kant houdt. Bronnen dichtbij Tilbo geven aan dat zijn herstel zeker 6 tot 9 maanden in beslag gaat nemen.

Afgelopen weekend liet Lewis zien dat hij veel met de supporters op heeft door op de KingSide te verschijnen en zelfs de microfoon ter hand te nemen om wat liederen mee te zingen.

Alle reden dus om ‘onze’ Fernando een hart onder de riem te steken. Alle steunbetuigingen zullen door ons worden verzameld en aan hem worden overhandigd. We zullen je uiteraard op de hoogte houden van deze actie.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw bericht voor Fernando

  Let op: reacties onder dit bericht zullen niet worden verzameld, zorg er dus voor dat je je steunbetuiging via het formulier inzendt!

   

  5 Reacties
  nieuwste
  oudste meest gestemd
  Inline Feedbacks
  View all comments