Steek Fernando Lewis een hart onder de riem! !

5
3066
TILBURG - 24-08-2019, Koning Willem II stadion Dutch football, Eredivisie season 2019-2020. Injured Willem II player Fernando Lewis celebrating the win with Willem II fans during the match Willem II - Emmen. Final score 2-1.

Onze rechtsback moest zich in de slotfase van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard laten vervangen. Een paar dagen laten kwam het nieuws waar we al bang voor waren. Fernando Lewis is voor lange tijd uit de roulatie. 

Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Lewis een knieblessure heeft, die hem dus voor lange tijd aan de kant houdt. Bronnen dichtbij Tilbo geven aan dat zijn herstel zeker 6 tot 9 maanden in beslag gaat nemen.

Afgelopen weekend liet Lewis zien dat hij veel met de supporters op heeft door op de KingSide te verschijnen en zelfs de microfoon ter hand te nemen om wat liederen mee te zingen.

Alle reden dus om ‘onze’ Fernando een hart onder de riem te steken. Alle steunbetuigingen zullen door ons worden verzameld en aan hem worden overhandigd. We zullen je uiteraard op de hoogte houden van deze actie.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht voor Fernando

Let op: reacties onder dit bericht zullen niet worden verzameld, zorg er dus voor dat je je steunbetuiging via het formulier inzendt!

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sjors
Gast
Sjors

Verstandig dit rekensommetje! Dit zal de Nac trollen tegenhouden!

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ik neem mijn hoed af voor deze actie van de vereniging. Een zware blessure waardoor iemand zijn/haar hobby voor lange tijd niet uit kan voeren gaat niet in de koude kleren zitten. Een actie als deze helpt bij een stukje mentale veerkracht. De teleurstelling omzetten in werklust en positiviteit. Enkele praatsessies kunnen ook helpen. Ik heb een reactie achtergelaten met de boodschap dat Mijnheer Lewis contact op mij kan nemen voor een goed gesprek als hij het even moeilijk heeft. Willem II is als het goed is in het bezit van mijn contactgegevens. Ik hoor het graag Mijnheer Lewis!
Evert

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Als we rollen eens omdraaien Eef…lijkt me zinvoller.

JENG013
Gast

Fernando lewis, is onze back!

Kater
Lid
Kater

Klasse mannen van Tilbo, deze jongen verdiend dit, een absolute topgozer!