Laatste dag om je coupon in te wisselen

146
3966
Aankondiging 10jaarTT kuip

Iedereen die inmiddels een buskaart voor de finale heeft aangeschaft: vanaf woensdag 17 april 13:00 uur kun je met jouw vouchercode je bus, cluster en vak kiezen. Als jij samen met je vrienden/familie in dezelfde bus en hetzelfde vak wilt zitten, is het belangrijk om één persoon alle couponcodes in te laten vullen. Voor het verzilveren van de couponcodes heeft Willem II een handige handleiding gemaakt.

Lees de handleiding hier.

Nog geen kaarten? De laatste kaarten (voornamelijk autocombi) zijn nu te koop via de website van Willem II.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dick
Gast
Dick

Hallo, ik heb twee coupons voor de bus maar ik was helaas te laat om het te verzilveren. Is er nog een mogelijkheid om ze in te leveren? Nooit geschoten = altijd mis!

Danny
Gast
Danny

1 kaartje over voor vak z langs het veld !! Normale prijs wie wil

wil
Gast
wil

Respect voor degenen die dit op het kantoor van Willem II regelen. Vergeet niet dat dit een megaklus is.

Ruben
Gast
Ruben

Iemand die wilt ruilen van buskaart. Ik heb er eentje voor bus 141 (cluster 4) en eentje voor bus 150 maar die wil ik graag wisselen zodat we samen kunnen zitten.

Joeri
Gast
Joeri

Iemand interesse om zijn buskaart te ruilen? Ik heb een kaart voor bus 64 (cluster 2) maar ben op zoek naar een kaart voor bus 62 (cluster 2).

Briegel
Lid
Briegel

Wij gaan met een groep van 16 man. Met 13 in Vak Q, maar voor 3 personen hebben we helaas enkel autokaarten (4) kunnen krijgen. Heeft er iemand 3 kaarten voor Vak Q voor overname of ruiling?

Danny
Gast
Danny

Wie heeft er nog 3 kaartjes over?

OT 1896
Lid
OT 1896

Ikke.

Danny
Gast
Danny

Hoe kan ik in contact komen met jou voor de kaarten?

OT 1896
Gast
OT 1896

Je kunt me bereiken op: OT1896@live.nl

OT 1896
Lid
OT 1896

Ik heb alles in het werk gesteld om kaarten te krijgen voor de finale, uit angst dat ik er niet aan zou kunnen komen. Met als gevolg dat ik zo goed als zeker 3 buskaartjes over heb tegen kostprijs. Als je geïnteresseerd bent, laat het me weten.

Nielske
Lid
Nielske

Voor welk vak? En kan ik er ook 1 van je overnemen?

El Pescador
Gast
El Pescador

Vak S toevallig?

OT 1896
Lid
OT 1896

Het betreffen 3 buskaartjes vak OO.

Danny
Gast
Danny

Heeft u ze nog?

OT 1896
Lid
OT 1896

Ja

VakkieC
Gast
VakkieC

Kemaap 2 kaarten cluster 1 busje 31 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Splinter F
Lid
Splinter F

Bij velen zal het kopen, toewijzen van vouchers, inwisselen, uitprinten etc. vlekkenloos zijn verlopen. Toch lees, hoor en ervaar ik zelf dat het veel tijd, irritatie, onkunde en moeite kost om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Fysiek, en “ouderwets”, een kaartje kopen (zoals toen in de finale tegen PSV in de kuip) ging, mijn inziens, een stuk eenvoudiger.

Hermanus
Gast
Hermanus

De handleiding was toch vrij helder!!!! Beetje voorbereiding had kunnen helpen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat Willem II zoiets digitaals zo goed voorbereid heeft. Zelfs de techniek raakte biet overbelast! En ja… er zal een procentje mis gaan en dat is vervelend. Maar irriteer me in het algemeen… niet specifiek richting jou…. over het makkelijke geklaag van mensen.

Robby
Gast
Robby

Vind het echt perfect geregeld allemaal. Ging vandaag super makkelijk om de vouchers (ook doe niet door mij waren aangeschaft) te verzilveren. Zin in 6mei

Dirruk
Gast
Dirruk

@ Robby,

Wat is er 6 mei??

pierre
Gast
pierre

Huldiging wink

Robby
Gast
Robby

Huldiging is toch 6mei? Of gaat dat toch de 5e gebeuren? Wordt een drukke dag dan 5 mei.

TriColores1896
Gast
TriColores1896

Dit doe je toch echt helemaal zelf. Je had gewoon naar de receptie kunnen gaan bij het stadion. Die mensen hadden een kaartje voor je kunnen reserveren en gisteren de voucher kunnen verzilveren. Ik verbaas me er echt over wat een geklaag en gemopper er hier op Tilbo voorbij komt. Niet specifiek door jou hoor maar het is echt ongekend hoeveel mauwers er hier rond lopen. Altijd wel iets zoeken om over te klagen.

b.j.
Gast
b.j.

Ik vraag het hier ook maar eens:) wil iemand een buskaart ruilen tegen 1 autokaart?
Of evt zijn autokaart verkopen? (4 kaarten kopen is nogal veel als je er al 4 hebt en met 5en bent:))

Sogetup
Gast
Sogetup

Mensen het is gedoe, maar vergeet niet dat dit voor WII ook nieuw is en er in 1 klap 10.00 mensen iets tegelijk proberen te regelen

Zekur
Gast
Zekur

Werkte bij mij ook niet. Even gebeld met Willem II, na 20 seconden een hele vriendelijke dame aan de lijn. Even wat omzettingen en plop, juiste verzilvering in beeld. Gewoon even bellen mannen.

pipos
Gast
pipos

Als kingsider in vak PP met cluster 4 vertekken om 15:00.
Het is weer helemaal kut geregeld. Stelletje nietsnutten!

Vakkie P
Gast
Vakkie P

Want als Kinsider heb je privileges??

Pipos
Gast
Pipos

Dat werd wel aangegeven ja

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ik kom al 35+jaar bij Willem II(langezijde)zit ook in pp!Super man kunnen we samen INHKN ….want dat we gaan kolken staat vast !!

Pipos
Gast
Pipos

Das afgesproken grin

Don dn macaron
Gast
Don dn macaron

Wij HKN ookI IN op PP !!!

nuldertien013
Gast
nuldertien013

Ik ben ondertussen 2 uur bezig om mijn 2 coupons te verzilveren maar ik krijg het venster niet te zien welk cluster dan ook. Willem II 3x gebeld en geen antwoord. Iemand een idee hoe ik wel dit venster te zien krijg.

Jelle
Gast
Jelle

Ik heb na lang bellen iemand aan de lijn gehad en die hebben iets aangepast , dan moeten uitloggen en inloggen en ik kon ze verzilveren.
Heb ook 15 keer gebeld op 1,5 uur

Sjalalallalalala nul een drie
Gast
Sjalalallalalala nul een drie

Is totale schande, heb hetzelfde probleem en heb godnondeju nog steeds niet die codes kunnen verzilveren

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Je moet helaas echt contact zien te krijgen met Willem II, ik had hetzelfde en vele met mij, als je een seizoenskaart op iemand anders zijn naam hebt staan (heb ik ivm korting) dan krijg je de velden voor de bussen niet te zien, na contact met Willem II (blijven bellen, opnieuw en opnieuw) hebben ze iets omgezet, aangepast waardoor ik het opeens wel te zien kreeg en mijn kaarten kon bestellen. Het is echt heel shit, maar dit is helaas de realiteit…

ronald tricolore
Gast
ronald tricolore

Een kaart op naam van een ander gezet en dan nog klagen lijkt me iets te veel van het goede

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Och och och denk dat heel veel mensen een seizoenskaart op een andere naam hebben staan omdat ze korting via CZ of Interpolis kunnen krijgen…

Was wel gelijk het laatste seizoen dat dat kan trouwens, dat dan weer wel… smile

Imo
Gast
Imo

Ik moet coupons van een kennis verzilveren omdat ik meer tijd heb. Maar het lukt me niet. Tips? Coupons staan niet op mijn naam.

Pah
Gast
Pah

Inderdaad even bellen met Willem II.
Die zetten de andere coupon dan ook open. Bij mij inmiddels gelukt.

M013W
Lid
M013W

Slechte zaak, om 1 uur refreshen om zo vroeg mogelijk richting de Kuip te kunnen, kreeg ik alleen optie om in buscluster 4 of 5 mee te gaan. Nu, een uur later, zie ik ook dat buscluster 2 ertussen staat.

Medewerkers kunnen niet omwisselen terwijl er nog steeds plek is in cluster 2, erg jammer.

Jelle
Gast
Jelle

Ik krijg nog steeds enkel cluster 5 ( vak OO ) zie zien.

Van Dronken
Lid
Van Dronken

Van welk vak heb je een seizoenkaart? Volgens mij zitten Kingside en vak E in cluster 1 & 2. Cluster 3 is door Willem II gereserveerd voor sponsors, medewerkers en jeugdspelers. Blijven alleen cluster 4 & 5 over. Was bij mij ook.

M013W
Lid
M013W

Op een ander vak inderdaad, maar in de verkoopinformatie van Willem II over de bekerfinale stond dat vak Q voor vakken anders dan ABC en E was.

Zag tot mijn verbazing bussen voor vak Q in buscluster 2 en daar baal ik best wel van.

Van Dronken
Lid
Van Dronken

Dat is dan wel vreemd ja.
Aan de andere kant, het scheelt maar een uurtje qua vertrektijd. Dan maar wat langer indrinken in d’n Beitel wink

Jelle
Gast
Jelle

Ik heb seizoenskaart van ABC en mijn 2 maten ook . Ik heb nu cluster 5 Vak QQ plaatsen

gejes
Gast
gejes

ik heb precies hetzelfde. Heel jammer, maar we zien het maar als een leermoment voor bij de Johan Cruyff schaal wink

KruikenTrots
Gast
KruikenTrots

Bij ons is alles goed gegaan. Goed geregeld Willem II! 👌

frannekesol
Lid
frannekesol

Ik zeg vakkie U en Q mee inhakeeeeeeen

WII Fan
Gast
T4L

Wa denkte van die 2e ring?!

Camiel
Gast
Camiel

Ben ik mee eens

Pah
Gast
Pah

Handige handleiding. Nu nog een handige site die werkt.

Jelle
Gast
Jelle

En als ge dan belt dan vatten ze die telefoon ook niet op ook nie smile

WaalwijkWillemII
Gast
WaalwijkWillemII

Site werkt prima en was stabiel. We zijn ook zeikers als Tilbo’s he!

Henk
Gast
Henk

Er staan nog volop kaarten voor R, S en T online! Voor de liefhebber…

Sammie
Gast
Sammie

Ben blij dat je er in komt. Ik zie nog steeds geen Verzilveren of iets

JWH
Gast
JWH

Erg raar dat je al meer dan 20 jaar een seizoenskaart hebt, je pas in cluster 4 plaats mag nemen. En dan constateren dat er zeer veel dagjes-mensen in cluster 1 en 2 zitten. Ik baal daar stevig van. Nog los van de mindere plek die je dan in het stadion krijgt (2e ring, ver van het veld).

Erg jammer Willem II. Wie heeft dit allemaal bedacht?

TriColores1896
Gast
TriColores1896

Je moet me even uitleggen waarom iemand die al lang een seizoenskaart heeft eerder zou mogen vertrekken?

poppels
Gast
poppels

JE MOET BELLEN MET WII. ALS JE OO KAARTEN HEBT, BLOKKEERT HIJ DE KAARTEN VAN ANDERE VAKKEN EN MOETEN ZE DAN NA CONTROLE OPEN ZETTEN. IK HEB NU KAARTEN VOOR VAK R MET VERTREK OM 14U.

Butch
Gast
Butch

Net gebeld, die zegt dat het niet mogelijk zou zijn…dat ik een foutmelding had moeten krijgen (niet gehad, heb nu gewoon 8 kaarten OO) volgens hem kunnen er niet meer kaarten voor een vak uitgegeven worden dan dat erin kunnen…dus het zal wel, prima vak wat mij betreft.

Butch
Gast
Butch

Ik had idd voor iemand anders een kaartje OO besteld, naast mijn eigen kaartje uit fase 1. Nu heb ik in totaal 8 kaarten voor OO moeten verzilveren en zoals ik hieronder lees ben ik nkiet de enige. Als dat voor iedereen geldt die een extra kaartje voor OO heeft bijgekocht, zijn er dan straks niet bijvoorbeeld 2500 mensen met kaarten voor OO terwijl er maar 900 in kunnen…

Shamrock
Gast
Shamrock

Ik krijg nog steeds niet de mogelijkheid om te verzilveren sad
SSC’s zijn van Schrobbeler vak, misschien ligt het daar aan

Jelle
Gast
Jelle

Ik kan nog steeds enkel OO kiezen. Wij zijn met 3 en hebben allemaal ook kaarten voor OO gekocht . Dikke zooi

wii
Gast
wii

Zucht…

Sjalalallalalala nul een drie
Gast
Sjalalallalalala nul een drie

Iemand een idee waarom ik helemaal geen cluster te zien krijg? Ik heb de handleiding doorgenomen en doe als het hier in staat.

Jesper
Gast
Jesper

Ik krijg niet eens een balkje waar ik de couponcode kan invoeren

Willy B
Gast
Willy B

Had ik ook. Maar omdat ik het kaartje van iemand anders had overgenomen bleek dat diegene die het besteld had ook de coupon moest inwisselen……

KingSneeke
Gast
KingSneeke

Het is gelukt! Weliswaar met ABC-kaart in cluster 2, maar goed. De omwisselbiljetten voor bus+vak (4 stuks) zijn allemaal hetzelfde? Inclusief dezelfde barcode, zonder nummers. Is dat juist?

Jan
Gast
Jan

Hier precies hetzelfde, Kingside kaart in cluster 2, 1 was echt maar vier bussen en in 10 seconden al weg, en ook precies dezelfde barcodes en geen nummers, alleen identieke reserveringsnummers. Dus dat zal wel goed zijn lijkt me. Vraag me alleen af hoe je dan voorkomt dat er stiekem extra mensen mee de bus in gaan, als je gewoon je omwisselbiljetten ongelimiteerd kunt kopieren… maar daar zullen ze vast over na hebben gedacht hoop ik wink

Loepoog
Gast
Loepoog

Dat zeg je goed. Was me eigenlijk nog niet opgevallen, maar zie ook geen verschil. Alleen je reserveringsnummer geeft nog wat herkenning. Ik hou de officiële mail er wel bij. Goeie die ons nog uit die bus en het stadion houdt.

KingSneeke
Gast
KingSneeke

We gaan er dan maar van uit dat het juist is. Er zullen wel lijsten van de hoofdboekers per bus komen inclusief het aantal gereserveerde kaarten per hoofdboeker.

Loepoog
Gast
Loepoog

Gij gaat door voor de Schrobbelèr grin

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Yes dat zal het geval zijn.

Nielson
Gast
Nielson

Bij de entree in de bus zien ze gewoon wie de kaarten heeft gereserveerd. Ik heb bijvoorbeeld 4 kaarten ingewisseld dus ze zien dan mijn naam +4 staan en als ik met mijn 3 maten naar binnen ga weten ze dat die binnen zijn. Zo makkelijk is dat smile