UPDATE: Ecuador strandt in halve finale

11
2204

UPDATE:
Ecuador is dinsdagavond in een matig duel in de halve finale van het WK onder 20 jaar uitgeschakeld door een degelijk Zuid-Korea. De wedstrijd kwam moeizaam op gang en er waren nauwelijks kansen. Eén moment van onachtzaamheid aan de kant van Ecuador zorgde voor een 1-0 ruststand. Na rust was het lang saai en slecht. Alleen een schot van Palacios richting de kruising zorgde voor enig gevaar. In de laatste 5 minuten kreeg Ecuador nog enkele kansen. Een doelpunt werd (terecht) afgekeurd wegens buitenspel en in de laatste minuut werd een mooie voorzet van Palacios goed ingekopt, maar redde de keeper van Zuid-Korea weergaloos.

Palacios speelde net als de rest van het team van Ecuador een matige wedstrijd. Zuid-Korea speelt zaterdag de finale tegen Oekraine. Ecuador speelt tegen Italie in de kleine finale.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
vak-a
Lid
vak-a

Pffff is het komkommertijd? Straks nog een topic over de snor van Tapia, het favoriete huisdier van Vurnon, eerste Spaanse les van Isak en een uitgebreid verslag van de troostfinale van Ecuador tegen Italië.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ vak A
Je kunt het onderwerp natuurlijk ook niet lezen als het onderwerp je niet intreseert🤷‍♂️

TTB
Lid
TTB

@vak-a

Smaakte de azijn goed vanochtend?

Jezus man, lig niet zo te janken. Als het je niet aanstaat dan open je Tilbo toch gewoon niet? Of, zoals Forza al zegt, je opent alleen de topics die je wel interessant vind. Veel simpelere oplossing dan de mensen die hier enorm veel tijd en energie insteken af te branden.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Palacios. Ik ben hem nu al vergeten.

Frietmet
Lid

Tis inderdaad een klote ziekte dat Alzheimer

wil
Lid
wil

Ecuador met 0-1 verloren.

LK1896
Lid
LK1896

Ff wat anders; komt er nog een teller vanuit Willem II m.b.t. het aantal seizoenskaarten die verkocht zijn? Blijft angstvallig stil.

Kruikemans
Lid
Kruikemans

Er komt een eerste tussenstand als de verhuisperiode is afgelopen. Dus 15 juni om 17.01 uur.

de rammelaer
Beheerder

Vandaag komt de eerste update wink

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@lrr dat is toch niet interessant?

FranSol1896
Lid
FranSol1896

En op de Belg (ketnet)