Haak digitaal in en steun de selectie

7
1314

Willem II roept via haar officiele kanalen op om digitaal in te haken en op die manier de spelers een extra steuntje in de rug te geven. Want niet alleen wij missen Willem II, ook zij missen ons enorm, valt er te lezen op de website.

De punten zijn hard nodig en de selectie kan de steun van het rood-wit-blauwe-leger goed gebruiken. Om te beginnen bij de wedstrijd tegen VVV-Venlo zaterdag.

Om de spelers een extra steun in de rug te geven kun je vanaf nu jouw aanmoedigingsvideo insturen. Tijdens de warming-up wordt van alle video’s een compilatie getoond op de stadionschermen om de spelers nóg meer te motiveren voor de wedstrijd. Laten we hiermee nog maar eens benadrukken dat wij niet alleen het mooiste shirt, maar óók de beste supporters van het land hebben.

Meedoen
Een stuk uit het clublied, ‘voor niemand bang’… Gooi jouw favoriete aanmoedigingskreet eruit of geef onze jongens die extra steun die ons de afgelopen jaren zoveel goed gedaan heeft. 

Zorg ervoor dat je video maximaal 10 seconden duurt en stuur hem vóór vrijdag 21 november (17.00 uur) in via deze link. Alvast bedankt voor jouw support!

LET OP: houd je aan de coronaregels! Neem de video individueel en/of enkel met personen uit hetzelfde huishouden op! 

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments