Derby begint vrijdagmiddag in de binnenstad

5
2419

Willem II speelt vrijdagavond tegen de westerbuurtjes en man wat hebben wij er zin in. In groepsapps gaat het nergens anders over, op het werk kijken we constant naar de klok en het weekend kan niet snel genoeg beginnen.

Maar hoe dan ook: wij zijn ervan overtuigd dat onze rood-wit-blauwe helden er alles aan gaan doen om de overwinning over de streep te trekken. Daar gaan wij ze bij helpen, als één man, de hele wedstrijddag achter de Tricolores.

Niks is mooier om met je voetbalvrienden op derbyday de kroeg in te gaan. Dus neem wat snipperuurkes op, verzamel met je maten en ga lekker op tijd de binnenstad in. Van de korte heuvel tot het piusplein en van de heuvelring tot de stadhuisstraat: laat Tilburg rood, wit en blauw kleuren.

Wat er ook gebeurt vrijdag: in onze stad en op onze tribunes zijn wij de baas. We kunnen ons allemaal de wedstrijden tegen Den Bosch, Dordrecht, Telstar en vorige clash tegen Nak herinneren. Dat we allemaal zo’n gevoel hadden dat het niet mis kon gaan. En het ging ook niet mis. Datzelfde gevoel laten we vrijdagavond heersen. Vanaf het moment dat onze helden het veld betreden, en eigenlijk al veel eerder in de stad, laten we merken dat er in Tilburg niets, maar dan ook helemaal niets te halen valt.

Leev’ hoezee, voor Willem II, horen wij overal! 🔴⚪🔵

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Ben genaaid door Sinterklaas, heb gewoon een NAK-sjaal gehad, de lijer.

Ben nog nooit zo teleurgesteld geweest…

 

Iemand interesse in een geel-zwarte poetsdoek voor de velgen van z’n auto?

Chouffer
Gast
Chouffer

Dat wil ik m’n auto niet aandoen. Maar een rolleke wc-papier kan ik nog wel gebruiken smile

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Nog 63.5 uurtjes….

WE gaan t flikken !

Wilhelm Deux
Lid
Wilhelm Deux

Niet te gek hé John, anders miste de wedstrijd nog.