Grim geniet in Tilburg: ‘Ben ontzettend blij bij deze club’

5
1785
Fotoburo Toin Damen ©

Grim noemt zichzelf “een tevreden man”, voorafgaand aan het duel met zijn oude club RKC Waalwijk in gesprek met NOS.

“We zijn op de goede weg. Het is natuurlijk niet zo dat we negentig minuten lang tevreden zijn, maar we maken fases door waarin we echt wel het voetbal spelen dat we graag willen spelen met elkaar.”

De voormalige doelman had bij zijn aanstelling al het idee dat hij op zijn plek zou zijn in Tilburg en die verwachting is helemaal uitgekomen. “Ik ben ontzettend blij met deze club. Er is een goede wisselwerking en het publiek is echt super.”

Daarbij helpt het dat de resultaten meezitten. “Als spelers zien dat de aanpak doelpunten en overwinningen oplevert, dan zie je wel dat die jongens enthousiaster worden en dingen veel sneller oppakken.”

In Waalwijk wacht dinsdag de eerste van twee Brabantse derby’s in vijf dagen, want zaterdag is PSV te gast in Tilburg. “Wij zijn eerst nog bezig met RKC, maar je merkt hier dat PSV ook al behoorlijk leeft.”

“Het zou heel mooi zijn als we tegen RKC een goed resultaat neerzetten en dat doorzetten tegen PSV”, kijkt Grim vooruit. “Met een stadion dat weer helemaal volzit en mensen die helemaal los kunnen gaan, dan is dit wel een hele mooie club hoor.”

Het hele interview is hier te lezen.

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments