UPDATE: Actie Albert Heijn verlengd

51
4816

Update:
De actie voor een tweede kaartje bij Albert Heijn gratis is verlengd tot en met zondag 26 januari.

Super leuk! Van 13 tot en met 19 januari (week 3) kun je bij alle Albert Heijn filialen in Tilburg en omstreken een gratis kaartje scoren voor een thuiswedstrijd van Willem II. Bij besteding vanaf €20,- ontvang je een voucher die je online kunt inwisselen (maximaal 1 per transactie). Hiervoor ontvang je het tweede kaartje gratis voor geselecteerde thuiswedstrijden. 

Thuiswedstrijden Willem II

De voucher kan online worden ingewisseld bij de volgende thuiswedstrijden:

  • Willem II – PEC Zwolle | 26 januari
  • Willem II – Heracles Almelo | 2 februari
  • Willem II – FC Utrecht | 14 februari
  • Willem II – FC Groningen | 28 februari
  • Willem II – SC Heerenveen | 14 maart
  • Willem II – ADO Den Haag | 11 april
  • Willem II – FC Twente | 10 mei

Let op: er is per wedstrijd een beperkt aantal kaarten gereserveerd voor deze actie. En op = op!

51
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
12 Discussie draadjes
39 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
26 Gereageerd
LRRSargentDBombaPatriekolorusTilly-Centraal Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bomba
Lid
Bomba

Martin heeft recent aangegeven dat in de toekomst een wedstrijdticket van Willem II schaars zou moeten worden. Ofwel iedere wedstrijd volle bak.
Op zichzelf prima. Enige zorg die ik hierbij heb is (wederom) een stijging van de aanschafprijs van de seizoenskaarten.. ik heb laatst wat oude seizoenskaarten van me bekeken. De afgelopen jaren blijken deze met 35% in prijs gestegen te zijn. Da’s best fors, ook de consumptieprijzen zijn gestegen.
Nogmaals prima dit soort acties maar ik hoop niet dat de trouwe supporters straks weer geconfronteerd worden met de zoveelste stijging…

SargentD
Lid
SargentD

Natuurlijk moeten ze het niet te gek maken, maar er mag wel een prijskaartje aan hangen natuurlijk. Ik zag afgelopen week dat je (met een gratis stadspas) bij onze westerburen 108 euro (!) voor een seizoenskaart voor de korte zijde betaalt. Dan is het leuk dat je stadion vol zit, maar het levert verder geen (relatieve…) drol op natuurlijk.

Al zijn de prijzen in Tilburg verder al wel aan de redelijk forse kant (bij de duurste 6 van Nederland geloof ik?), dus er mag eerst nog wel een slag aan de sponsorkant gemaakt worden ook. Mooie uitdaging!

LK1896
Lid
LK1896

Binnen welke periode heb je deze prijzen vergeleken Bomba? De meeste jaren heeft Willem II de prijzen van de seizoenskaarten verhoogd aan de hand van de vastgestelde jaarlijkse inflatie (kan 1% zijn, kan 3% zijn). Als je dan over een periode van bijvoorbeeld 10 jaar kijkt kan het best dat de prijzen verschillen, echter zit het grootste verschil hem in de inflatiecorrectie.

Bomba
Lid
Bomba

LK1896, als ik zo de prijsontwikkeling van mijn stoel op vak G bereken kom ik op een stijging (vanaf 2013/2014) uit op 41%.
Van € 240 naar de huidige € 339. Toegegeven dat de grootste stijging van 13/14 naar 14/15 is geweest (17,5%). Daarna is de minimale stijging 2,5% geweest en de maximale (dit seizoen) 5,2%.
Het zal me niet tegenhouden om naar het stadion te komen. Maar het is niet zo dat het enkel een inflatiecorrectie betreft…

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Goeie actie om nieuwe klanten te binden. Wat ik me wel afvraag. Telt dit ook als je een seizoenskaart hebt. Daarmee heb ik mijn eerste kaart namelijk al aangeschaft?

LK1896
Lid
LK1896

Nee, dit telt alleen bij het aanschaffen van minimaal één extra los kaartje.

vakkieB
Lid
vakkieB

@ Sjef hakkenbijl, lang geleden dat ik zulk een onzin heb gelezen.
Waar slaat dit op? Opzouten met dit soort reacties.

Korvel013
Lid
Korvel013

Juist nu is dit een top actie, vraag blijven creëren, ook al is het vol!
Wanneer mensen van de actie nu mispakken op een wedstrijd omdat deze is uitverkocht, wordt het verlangen alleen maar groter en komen ze terug op andere wedstrijddagen. Het is toch heerlijk dat Willem II zo leeft en er steeds meer (dagjes) mensen een onderdeel van willen zijn van onze club. Nu lekker doorpakken op het succes van de 1e seizoen helft

ut Reijenaarke
Lid

Jij hebt geluk met deze vermelding, jij bent bekent bij al de vele supporters,
dus allemaal duimpjes omhoog, maar ik heb al eerder hetzelfde vermeld, dat het een goede actie is, samenwerken met AH, om de nog lege stoeltjes op te vullen, (die er wel degelijk zijn buiten de 4 top (nu Tob ploegen) en dan wel het stadion vol zit, maar ik kreeg 3 reacties en alle 3 duimpjes omlaag.
In ieder geval heb ik steun gegeven als Supporter deze actie.

Ero
Gast
Ero

Je kan dit op twee manieren benaderen:
1. Nu gaat het goed en het stadion zit al steeds vol, waarom deze actie dan waarmee je dagjesmensen trekt waarvan 90% niet meer komt.
Mijn mening: kortzichtig en weinig gastvrij

2. Juist nu moet je deze acties doen: het stadion is vol en er is een super sfeer. Juist nu ben je interessant voor grote partijen om hier aan mee te werken en de beleving is optimaal. Juist nu blijft het grootste percentage dagjesmensen wellicht langer hangen.

Wij zijn Willem II, maar er zit toch geen maximum aan ‘wij’?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Poppels

Wat is je probleem nou eigenlijk ?

Bij besteding van 20 euro krijg je een voucher die je kunt verzilveren als je het 1e kaartje koopt, dan geld pas het gratis kaartje.
En als er van die mensen weer een paar blijven hangen en misschien un seizoen kaart nemen is dat toch mooi.

Zie het probleem niet een leuke actie

wil
Lid
wil

Goed lezen. Het eerste kaartje moet je kopen.

Sjef hakkenbijl
Gast
Sjef hakkenbijl

Vak e vol mee van die vvdstemmers mee hun jong en overeen jaar klagen overtgeluid

Weg er mee metditsoort acties

JezusChristus
Gast
JezusChristus

VVD stemmers Ja?

Vak M
Gast
Vak M

Virgil Van Dijk

Poppels
Lid
Poppels

Laten we bewust nog meer dagjesmensen uit gaan nodigen!! Die komen niet meer terug maar kunnen maandag op school zeggen dat ze er geweest zijn. Moet je niet willen, er komen genoeg “betaalde” mensen tegenwoordig.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Naaijtum poppels met je gezeik over dagjesmensen!
In Amsterdam hebben ze dagjesmensen maar in Tilburg hebben ze gewoon binding met de club!Er is altijd wel een familielid/vriend die naar Willem ll gaat!

En poppels er wordt niks voor niks gegeven ah sponsord deze aktie gewoon!

Poppels hoe lang kom jij of u al bij ons Willem ll

Poppels
Lid
Poppels

Ik kom al heel lang om te zien dat er veel dagjesmensen komen bij de club als het ze geen geld kost. Als jij deze niet ziet dat is ook prima, we leefden ooit in een vrij land.

Wel lief dat je begint met Naaijtum en eindigt met jij of u… mooie contradictie!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Hoe lang poppels?Ik ken nl de tijden dat er 5/6000 man zat en vaak nog minder ….hoe lang poppels?

Poppels
Lid
Poppels

2 weken, ben een dagjesmens van de bekerwedstrijd

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Hoe lang poppels! Anders spreken we een keer af bij de beitel …praten we verder over dagjes mensen!
Hoe lang kom jij nou al bij Willem ll om het over dagjes mensen te hebben!

Poppels
Lid
Poppels

lang genoeg om te zien wat ik zie tijdens goedkope kaartjes en acties rondom wedstrijden, de laatste keer dat ik keek, hoefde ik alleen aan mijn vrouw verantwoordelijkheid af te leggen en niet aan iemand op tilbo die zijn gelijk wil krijgen

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Hoelang poppels?Ik leg nooit verantwoording af aan mijn vrouw … maar hou op over dagjes mensen die zitten in Amsterdam!niet hierrrrr!

Poppels
Lid
Poppels

ik kan heel goed zelf bepalen, behalve als mijn vrouw me dat verbied uiteraard, waar ik wel of niet over op moet houden!

T1896
Lid
T1896

Is het een wedstrijd hoe lang je bij Willem ll komt? Sommige mensen zijn 50 en komen 10 jaar, andere mensen zijn 15 en komen 10 jaar. Wie is er dan ‘meer’ supporter dan de ander?

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@t1896

Niks geen wedstrijd vroeg me alleen af hoelang poppels komt omdat hij het steeds over dagjes mensen heeft,wat in mijn ogen klets is!

Ik kom zo’n 35 jaar bij ons Willem ll en heb tijden meegemaakt van 5/6000 supporters…toen riep niemand dagjesmensen maar omdat Willem ll nu hot is word er dagjesmensen geroeptoeterd bij een aktie van een supermarkt!!

Vak M
Gast
Vak M

Poppels. Ik neem jou niet serieus. Ga terug naar derat.nl

Poppels
Lid
Poppels

dat je me niet serieus neemt dat mag natuurlijk. Wellicht wil ik een punt maken met al die onzin koppen hier en op facebook in komkommertijd en is het terecht dat je me niet serieus neemt. Dat je me een rat gaat noemen gaat wel heel erg ver, dat is echt een zwaktebod en erg kwetsend!

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Poppels was vroeger Ajacied zonder ooit in de Meer of de Arena te zijn geweest. Hij schreef ooit nog eens Ajax for ever op mijn muur! Moet eerlijk bekennen dat dat wel een flinke tijd geleden is.

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Poppels jankt over dagjemensen, Poppels jankt over ‘speculeren’ over nieuwe spelers. Leuk om bij te gaan houden waar je nog meer over jankt. Ik blijf je volgen: jankert!

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik vind het raar dat je in deze tijd dat het stadion vrijwel iedere wedstrijd is uitverkocht je met deze actie komt.

Poppels
Lid
Poppels

Sparta, Fortuna bijna en allemaal zonder acties. Daar schiet je iets mee op, daar haal je nieuwe mensen mee die uitrekenen dat een seizoenskaart veel goedkoper is als je om de week die sfeer wilt proeven zonder Insta of snap…

UNITED
Lid
UNITED

Wat zit je allemaal te ijlen. Ik vind het een geweldige actie om mensen kennis te laten maken met Willem II en ik hoop dat we veel mensen op insta en snap zien want het is alleen maar positieve reclame voor onze club.

Poppels
Lid
Poppels

dat mag jij vinden maar in deze tijd mag je geen afwijkende mening hebben en dat heb ik lekker toch!

T1896
Lid
T1896

Respect voor je Poppels. Mensen die op de man gaan spelen is erg triest. Ik respecteer je mening, maar als ik voor mezelf spreek: ik ben vroeger met de basisschool naar Willem ll geweest en was daarna verkocht. Ging daarvoor al eens mee met mijn vader (nog oude stadion), maar was toen nog te jong om het allemaal bewust mee te maken. Dit soort acties zorgen wel voor klantenbinding en die moeten we blijven houden, ondanks het feit dat we dit seizoen al nagenoeg uitverkocht zijn met reguliere kaartverkoop.

Poppels
Lid
Poppels

Ik heb een dikke huid dus het zal allemaal wel. Ik wilde een punt maken en mensen zijn tegenwoordig nogal aanvallend als je een andere mening hebt. Gelukkig heb ik daar het schijt aan, al heeft iedereen een andere mening!

wil
Lid
wil

Er zijn ook maar een beperkt aantal kaarten.

ut Reijenaarke
Lid

Hoezo telkens uitverkocht, heb je weleens de beelden gezien van van een thuis wedstrijd zonder de top 4, vele lege plekken, dus WII weet samen met Albert Heyn die lege plaatsen verder op te vullen met deze actie.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Die kaarten zijn wel verkocht, maar die mensen staan op de kingside omdat daar veel te weinig kaarten voor zijn.

Let It Snow
Lid
Let It Snow

Ik vind alle energie die er in wordt gestoken om het stadion vol te krijgen zeer positief maar “gratis” kaartjes weg geven staat me echt totaal niet aan. Maak die prijzen op sommige plekken gewoon wat goedkoper want die prijzen op ere gaan nergens over in verhouding met andere clubs.. dan komen de supporters vanzelf

Glory Day’s
Gast
Glory Day’s

Voor die “gratis” kaarten heeft AH natuurlijk een bedrag betaald aan Willem II. Prima gezamenlijke marketing actie die voor beiden partijen hopelijk nieuwe klanten/ supporters op zal leveren. Maar ik ben het met je eens dat de kaarten op de ere veel te duur zijn!

Zekur
Lid
Zekur

Dat worden dan kaartjes voor de eretribune want de rest is straks allemaal uitverkocht smile