Gratis naar Ajax-Willem II

27
3204

De afgelopen dagen gingen de geruchten de rondte dat dit jaar de Away-day de uitwedstrijd naar Ajax zou zijn. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 3 november 2018 om 18.30 uur gespeeld.
Het was inderdaad ons idee om deze wedstrijd voor de Awaydag uit te kiezen. Er is echter een kink in de kabel gekozen. Ajax heeft namelijk maar 800 kaarten beschikbaar gesteld op basis van de bezoekersaantallen de afgelopen jaren en de overige kaarten gereserveerd voor thuissupporters.

Hierdoor is Ajax-uit geen optie meer voor de Awayday, omdat naar deze wedstrijden altijd minimaal 1.200 supporters meereizen. Ajax heeft excuses aangeboden en als compensatie worden de 800 beschikbare kaarten gratis beschikbaar gesteld aan Willem II-supporters. Voor deze wedstrijd geldt verder een vrij vervoersregeling. Schrijf dus alvast 3 november 2018 in je agenda en houd Tilbo in de gaten voor de verkoopinformatie.

Wij zullen nu op zoek gaan naar een uitwedstrijd in de tweede seizoenshelft om de Away-day te organiseren. Vitesse-uit op 16 februari is hiervoor een optie.

27 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments