Gratis halve SCC voor kids tot 13 jaar!

4
844
willem II - sparta , 25-08-2007 , eredivisie voetbal , seizoen 2007-2008

Alle WII Kings-leden krijgen de mogelijkheid een (halve) SeizoenClubCard aan te vragen voor het seizoen 2017-2018. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis (halve) SeizoenClubCard krijgt (vak K) in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak.

De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Lees daarvoor onderstaande voorwaarden.

Ben je al lid van de WII Kings?
Je kunt dan de (halve) 013-SeizoenClubCard op twee verschillende manieren aanschaffen voor seizoen 2017-2018. De eerste optie is om samen met je ouder/verzorger naar de receptie te komen en hier je (halve) 013-SeizoenClubCard te verlengen of aan te vragen.

Als je al lid bent van de WII Kings én als je ouder/verzorger zijn/haar (halve) SeizoenClubCard voor seizoen 2017-2018 al heeft verlengd of aangeschaft, dan kun jij je (halve) 013-SeizoenClubCard verlengen of aanvragen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld hierin duidelijk dat je al lid bent van de WII Kings, het klantnummer (het nummer op de SeizoenClubCard) van de betalende ouder/verzorger én welk vak jouw voorkeur heeft.

Nog geen lid van de WII Kings?
Lid worden van WII Kings kost slechts € 18,96 per jaar. Kom samen met jouw ouder/verzorger naar de receptie in het Koning Willem II stadion, of vul online het aanmeldformulier in en schrijf je in! Klik hier voor meer informatie over WII Kings.

Voorwaarden 013-actie

 • Deze actie is uitsluitend geldig voor kinderen die op 1 juli 2017 jonger zijn dan 13 jaar.
 • Deze actie is uitsluitend geldig in combinatie met een WII Kings lidmaatschap.
 • Dit lidmaatschap kost €18,96 per jaar.
 • Deze actie is vooral gericht op vak K, het kindervak. De andere vakken zijn met bijbetaling mogelijk.
 • Je krijgt het tarief van vak K dan als korting. De kosten van een halve SeizoenClubCard van vak K zijn €38,00.
 • Vak ABC, E en P zijn niet mogelijk met deze actie.
 • Huidige WII Kings-leden hebben voorrang bij het aanvragen van een gratis (halve) 013-SeizoenClubCard.
 • Er kan maximaal één (halve) 013-SeizoenClubCard worden aangevraagd per betalende ouder/verzorger.
 • Deze actie geldt voor de halve SeizoenClubCard alleen voor nieuwe aanvragen.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties.
 • Misbruik wordt bestraft.

Tarieven
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Competitieschema
Benieuwd naar het competitieschema van het seizoen 2017-2018? Klik hier!

Voorwaarden
De (halve) SeizoenClubCard is geldig voor de reguliere competitiewedstrijden in het Koning Willem II stadion en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie van Willem II via 013-5490590, info@willem-ii.nl of langs komen in het Koning Willem II stadion. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Hans
Gast
Hans

Ik ben nu 69, 48 jaar Willem II supporter, maar ik nu een AOWeetje heb, kan ik geen seizoen kaart kopen en ook geen gewoon kaartje meer bekostigen, dus tv kijken, kost ook geld om je club te zien.

Hans
Gast
Hans

jong of oud!!!

Hans
Gast
Hans

Niet alleen tot 13e jarigen 

Hans
Gast
Hans

MOETEN ZE GRATIS GEVEN !!!! De Jeugd heeft de toekomst, en het niet de druk leggen bij de kinderen van de supporters,betalen..betalen.., ik had vreuger ook gin geld, voor men cluppie, moar ik moest het op alle manieren bij elkaar schroape, Geef de jeugd de toekomst, probeer de jeugd te motiveren om onze club weer omhoog te krijgen.Geef vrije seizoenkaarten aan de juiste personen die het wel willen, maar het niet kunnen betalen!!!