Gratis bittergarnituur in D’n Beitel tussen 16:30 – 18:30 uur

1
1175

Wat is het koud mensen. En aangezien jullie vanavond laten zien achter onze club te staan, willen Bonheur en Stichting Kingzine jullie hiervoor belonen. Daarom gaan er tussen 16:30 – 18:30 uur schalen met bittergarnituur rond in D’n Beitel.

Snel je computer afsluiten, warm pak aantrekken, rood-wit-blauwe sjaal om en haasten naar D’n Beitel voor de eerste biertjes en snacks.

Belangrijke info busreis Feyenoord – Willem II

vertrek bussen
De 16 bussen vertrekken in 2 clusters.
Het eerste cluster met bus 1 t/m 9 vertrekt uiterlijk om 18.15 uur (supportersclub, vak E en eerste bus KingZine)
Het tweede cluster met bus 10 t/m 16 vertrekt uiterlijk om 18.45 uur (KingZine en KS79)
De supporters uit de KingZine-bus die in het eerste cluster vertrekken, zijn hiervan al op de hoogte.

Omdat uiteraard enige tijd is gemoeid met het instappen en controleren moet je minimaal een kwartier voor vertrek bij de bussen aanwezig zijn. De bussen van de supportersclub en vak E vertrekken vanaf de pakeerplaats bij het uitvak (vak D). De bussen van KingZine en KS79 vertrekken vanaf het parkeerterrein voor de KingSide. Bij terugkeer na de wedstrijd in Tilburg zullen de KingZine-bussen stoppen aan de achterzijde van het stadion bij vak L.

D’n Beitel
D’n Beitel (en uiteraard de bars) is vanaf 16.30 uur geopend. De frietwagen en de broodjesstand zijn ook aanwezig. Onderweg naar de Kuip zal niet worden gestopt om te eten. Zorg dus dat je van tevoren of bij D’n Beitel eet.

BUITEN D’n Beitel op de ramen van de clubwinkel zal de busindeling van de KingZine-bussen en de supportersclub-bussen worden opgehangen.

De Kuip
Na overleg met de lokale autoriteiten is besloten dat er in tegenstelling tot eerdere wedstrijden geen net voor het uitvak wordt gespannen. Het spreekt voor zich dat iedereen wordt verzocht zijn gezond verstand te gebruiken en geen rotzooi naar beneden te gooien.
In het uitvak zal geen alcohol worden geschonken.

En verder?
De wedstrijd van woensdag is de grootste kans in jaren om de bekerfinale te halen. Geef Willem II dus het nodige steuntje in de rug. Kleed je in het rood-wit-blauw en schreeuw Willem II nogmaals naar de Kuip.

Het wordt aanstaande woensdag Siberisch koud met gevoelstemperaturen tot -15. Kleed je dus warm aan!

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments