Podcasts in aanloop naar de finale: Peters & De Kruikenzeiker

9
921

Het gaat in Tilburg maar over één ding: de bekerfinale. In aanloop naar de finale is er dan ook een hoop media aandacht. Ook zijn er een aantal podcasts opgenomen die het beluisteren meer dan waard zijn. Zo spraken Jordens Peters en De Kruikenzeiker met FC Afkicken en bracht de Staantribune De Kruikenzeiker een bezoekje (deze komt donderdag of vrijdag uit en voegen we aan het overzicht toe). Beluister de podcasts hieronder. 

Fijn op ’t werk, in de auto, op de fiets of thuis op de bank.

Podcast Jordens Peters bij FC Afkicken

Podcast de Kruikenzeiker in Vanaf de Tribune

Podcast de Kruikenzeiker bij Staantribune

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Onno
Gast
Onno
Robby
Lid
Robby

In het BD staat ook een interview met Peters: https://www.bd.nl/willem-ii/willem-ii-aanvoerder-peters-ziet-kansen-in-bekerfinale-met-ajacieden-in-persoonlijke-duels-komen~a92f39ad/ hierin geeft ie aan dat ze op felheid trainen en het ajax zo lastig willen maken. Hier ben ik wel blij mee aangezien ik denk dat dit de enige manier is om iets tegen ajax te kunnen doen als Willem II zijne. zie Groningen maar, zie ook na een half uur spelen tegen de Spurs. Toen zij feller begonnen te spelen ging het wat moeilijker met Ajax al heeft de spurs natuurlijk wel veel meer kwaliteit dan wij. Bovendien de uitslag in Engeland geeft al aan dat Ajax er nog… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Waarom vertelt Peters dit? Dat moet haast wel expres zijn gedaan. Is het psychologische oorlogvoering? Misschien proberen Ten Hag een extra zetje te geven om toch maar wat meer mensen te sparen, want stel je voor dat ze geblesseerd raken? Of speelt Peters gewoon open kaart omdat hij graag strijdt met open vizier? Hij is per slot, in alle opzichten, onze gentleman. Sportief tot op het bot.

Robby
Lid
Robby

ik denk dat spelers sparen helemaal niet in ons voordeel werkt. Die spelers die er dan inkomen weten dat ze niet 1e keus zijn woensdag en zijn zodoende extra gemotiveerd om iets goed op de mat te leggen in de hoop dat ze speeltijd krijgen. Nee laat die 11 van dinsdag maar opdraven. Juist bij die groep verwacht ik dat ze eerder met de rem erop spelen dan bij de reserves.

Jenny
Gast
Jenny

Zo moeten ze idd wel gaan spelen. Maar ik.zie Willem II dit.geen 90 min vol houden. En uit eindelijk zullen de duels ook verloren gaan worden.

Robby
Lid
Robby

Tegen AZ konden we het 120min volhouden.

Jenny
Gast
Jenny

Toch vond ik het de eerste helft niet best wat Willem II liet zien. Ben wel blij dat Willem II zo gaat spelen de beste manier om het Ajax lastig te maken.

Wilco
Gast
Wilco

In mijn droom van vandaag is de bekerfinale al geweest. Het begon met het vele vuurwerk van Ajax fans, (fakkels) daarna was het in 10 minuten tijd 0-2 voor Ajax, Ziyech scoorde de eerste al in de 2e minuut, daarna was het in de 20e minuut 2-2 door een goal waarvan ze zeiden dat het hinderlijk buitenspel was (ze gunde het Willem II blijkbaar niet) maar toch werd goed gekeurd, en op het einde stond Isak met de beker voor Willem II in zijn hand. Ja en ik droom dus werkelijk nooit… We zullen zien. Scenario was in elk geval… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Die met Jordens is erg goed. Een diepte-interview dat de kwaliteit van VPRO-radio benadert. Zeer de moeite waard.

Die met de Kruikenzeiker heb ik nog niet gehoord. Ga ik vanavond doen.