Gezocht: Jong Willem II volger

8
2774

Om Tilbo nog inclusiever te maken zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden. Jong Willem II is voor veel supporters onbekend terrein, en dus willen we ons daar meer op focussen. Bezoek jij zo veel mogelijk wedstrijden van Jong Willem II en lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan Tilbo? 

Wij vinden het leuk om te weten hoe de jeugdspelers die tegen het eerste aan zitten presteren en zijn ook benieuwd hoe de reserves van het eerste zich profileren bij Jong Willem II. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zich op Jong Willem II wil richten om onze volgers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen aldaar.

Wat is er nodig: een klein bietje voetbalverstand, redelijke schrijfvaardigheden en een telefoonbatterij die het geneuzel van de redactie aan kan. Heb je interesse? Laat het ons weten middels een berichtje op social media.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dre
Lid
Dre

Gezocht: linksback, creatieve middenvelder en verdedigende middenvelder en vooruit, voor de wellenreuther haters: nieuwe keeper

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Misschien kan Wilber Hack dit doen. Hij hoeft dan slechts op te schrijven wat hij ziet! Dat zou moeten lukken.

Robby
Lid
Robby

Ik ken wel een Willem II-er die het aankomende seizoen alle wedstrijden van Jong Willem II gaat zien. Arno heet hij heeft veel verstand van voetbal en misschien wil hij wel wekelijks een stukje schrijven? Deed ie in Groesbeek ook al eens.

frannekesol
Lid
frannekesol

Super idee dit! En even off topic: Misschien een idee om iemand te vragen een tilbo app te maken. Ik kan me herinneren dat Willem II aantal jaar terug een app heeft gemaakt, maar daar wordt eigenlijk al een aantal jaar niks mee gedaan. Als je met de tilbo app meldingen zou kunnen krijgen is iedereen snel op de hoogte van het nieuws rondom ONS Willem II. Ook voor de jeugd zal een app eerder aantrekken dan even een site op internet en zo misschien dus nieuwe supporters trekken. Ook laat een app natuurlijk zien dat Willem II leeft.

TricoEnques
Gast
TricoEnques

voegt geen fuck toe want tilbo.com is responsive en dus prima op mobiel te bekijken/gebruiken.. site biedt alles wat er is/nodig is voor supporters.

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Voegt wel die meldingen toe 😜

18Niels96
Lid
18Niels96

Voeg hem toe als webclip aan je homescreen, Krijg je toch een beetje het gevoel van een app wink

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Echt iets voor onze Kruikenzeiker!