‘Gewone man’ speelt machtige rol bij Willem II

7
846
TILBURG - Willem II - FC Emmen, koning Willem II stadion, 18-04-2014, Jupiler League seizoen 2013 - 2014. Spandoek ABC Willem II Tilburg.

Met deze kop opent het Brabants Dagblad vadaag een artikel naar aanleiding van de bestuur situatie bij de Tricolores. Wilber Hack concludeert dit nadat eerder door druk vanuit de achterban trainer v/d Looi zijn biezen pakte en nu twee professionele bestuursleden vertrekken. Volgens het artikel wordt hiermee aangetoond hoe machtig de twintig leden tellende clubraad is, een clubraad die bestaat uit vertegenwoordigers van supporters, sponsors, oud-spelers, vrijwilligers, ereleden, leden van verdienste en de amateurtak.

Het stichting bestuur BVO Willem II kan de RVC wegsturen maar heeft daar de goedkeuring van de clubraad voor nodig. Voorzitter advocaat Paul Gerritse kon voor deze plannen urenlang inpraten op de clubraad en daardoor het vertrouwen winnen terwijl dit voor de RVC omtrent de kwestie niet mogelijk was. De clubraad wordt zodoende in een positie gemanoeuvreerd waarbij het moest oordelen over het optreden van professionele bestuurders, zonder over gedetailleerde informatie van beide strijdende partijen te beschikken.

Het Brabants Dagblad sluit af met deze waarschuwing dat ‘het stichtingsbestuur kan 5,5 uur op de Clubraad inpraten, de RVC niet. Naar die machtspositie moet Willem II nog maar eens goed kijken’?

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
vakkieB
Gast
vakkieB

Ik heb hier op Tilbo al eerder geschreven: Wilber Hack kan en wil alleen leuke en vooral positieve stukjes schrijven over RKC Waalwijk. Die club kan niet stuk bij mijnheer Hack. Als ik lees wat deze kerel allemaal schrijft, krijg ik de indruk dat hij er niets van snapt of wil snappen als het gaat over WillemII. De gewone man zit bij de clubraad. De clubraad wordt bijgepraat door P. Gerritse. De RVC kan/mag dit niet?? Het is maar goed dat er een clubraad is. Tevens haalt W. Hack 2 voorbeelden aan die aantonen hoe machtig de clubraad wel niet… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Die gewone man heeft de club de afgelopen jaren al twee maal een enorme dienst bewezen. Eerst door aan de bel te trekken in het tijdperk Verbunt, en afgelopen seizoen met het vertrek van van de Looi.
Ik zie ook helemaal geen probleem met de gewone man. Dat is niet alleen een fanatieke supporter met een capuchon op, maar een brede vertegenwoordiging van alles en iedereen die iets met Willem II te maken heeft (en dus gelukkig OOK de fanatiekeling met een capuchon op, want iedereen moet zich vertegenwoordigd voelen). Laten we dat vooral lekker zo houden.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Man man wat een ongelofelijke stemmingmakerij door die idioot…. zal me niet verbazen als hij ooit moet rennen want hij jaagt iedereen over de zeik met zijn dom geleuter. @WillemII laat die vent niet meer binnen om problemen te voorkomen

Henkie013
Lid
Henkie013

Ok, ben ook geen fan van Wilber Hack, maar wat klopt er niet aan wat hij zegt dan?

Suuske
Gast
Suuske

Het artikel is suggestief en eenzijdig geschreven. Wij kunnen niet weten wat er niet klopt, de meesten van ons waren er niet bij, maar de suggestie dat ‘de gewone man’ het voor het zeggen heeft bij WII vind ik nogal kort door de bocht. Hij heeft niet echt zijn best gedaan om een genuanceerd artikel te schrijven.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Wie geeft die Wilber Hack nu eindelijk eens een levenslang stadionverbod!!!!😡

Zjuupke
Gast
Zjuupke

De gracht in lanceren is eventueel ook nog een optie?