Gewijzigde speeltijden in het speelschema van Willem II

28
1314
Foto: Toin Damen

De KNVB heeft zojuist enkele wijzigingen doorgevoerd in de 29e en 30e speelronde van de Eredivisie in verband met de kwartfinale die Ajax in die periode speelt.
Dit betekent dat Willem II – Ajax op 6 april van 19:45u naar 18:30u is verplaatst.

De wedstrijd Willem II – PEC Zwolle is verplaatst van zaterdag 13 april, naar zondag 14 april 14:30u.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Niet mauwen mensen gullie wilt toch dat het komende seizoen het programma wordt aangepast als wij Europees spelen en we in de kwartfinale staan 🤣😉.

Pah
Gast
Pah

Van 19:45 naar 18:30. Die 5 kwartier gaan echt het verschil maken voor Ajax in Europa. hmm hmm

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

In Engeland spelen ze gewoon cl midweek of niet zo hoort het ook!In Spanje idem dito en hier moet de bond weer 5 kwartier vervroegen!!

Hoorde vandaag ook dat de a58 langs de valk zaterdag de 6e van 12 tot 5 dicht is zodat die amsterdamse d pupillen rustig een dutje kunnen doen!

SargentD
Gast
SargentD

In Engeland worden wedstrijden ook gewoon verzet wanneer Europees gespeeld moet worden: https://www.premierleague.com/news/60370

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Real voetbalde voor ajax gewoon nog ff tegen Barça hier moet ajax pec verzet worden gewoon voetballen

Budgie
Gast
Budgie

Draaien ze de boel ook weer terug als Ajax zijn eerste kwartfinale speelt op woensdag 10 april en de tweede op dinsdag 16 april. Dan zit er tussen Zwolle en de kwartfinale namelijk maar 1 dag! De wijziging van zaterdag naar zondag slaat dus nergens op!
Of wordt de wedstrijd dan doodleuk geschrapt dat weekend? Onbegrijpelijk dat ze bij Willem II hier mee instemmen… Of hebben ze dit scenario niet in de gaten??

Peer
Gast
Peer

Bedankt knvb voor het door mijn neus boren van Willem II Zwolle. Super mooi dat een NL club zo ver komt in Europa maar om daar 2 competitie rondes voor op zijn kop te zetten, en duizenden mensen te duperen om Ajax een uur, en een halve dag extra rust voor te geven. Naast onderzoek naar pitch invasion zoveelste bewijs dat er een ivoren toren met enkel bestuurders in Zeist staat!

Chiino
Gast
Chiino

Beter als al die late wedstrijden. Nu meer kinderen naar het stadion i.p.v. die klote 20:45 wedstrijden.

Smoske 1977
Gast
Smoske 1977

Juist, je slaat de spijker op zijn kop. Iedereen die tegen is stemt zijn die doorgesnoven eikels die denken dat Willem II alleen van hen is. Willem II is een familie aangelegenheid al jaren, dat is de kracht van de club. Het is geen excuus om je lavenloos te zuipen. De jeugd heeft de toekomst, daar mag veel meer aandacht en respect voor komen vanuit de Kingside en Vak E. Zelfde met uitwedstrijden, die eikels die janken over dagjesmensen, nee want jullie zijn zo nooit begonnen?

Dip
Gast
Dip

Heb eerste zelf maar eens respect Smoske. Wat een kansloze reactie. Volgens mij heb je zelf iets teveel aan de poeder gezeten voordat je die neerzette.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Smoke naaijtum mee oe klets!Ik ben geen doorgesnoven eikel maar mijn pa nam me ook mee vroeger toen er gewoon om half 8 gespeeld werd en dan ging ik gewoon wat later naar bed kom er nu zo’n 38 jaar!en nu gaan mijn kids mee en of dat nou 18.30 19.45 of 20.45 is ..het is zaterdagavond hè dan mogen ze een keer wat langer opblijven!

Dus Willem II is gewoon nog familie! From father to son/daughter

Chiino
Gast
Chiino

Overdrijven is ook een kunst he Smoske! Maar ben nog steeds van mening dat je veel vollere stadions krijgt als je wedstrijden s`middag laat spelen. Kijk maar naar Engeland bijna alles zaterdag 16:00 uur, de late wedstrijd is 18:30. Uiteraard geld het zelfde voor Duitsland, waarbij alle wedstrijden steevast zijn uitverkocht.

Rene
Gast
Rene

Ik heb ook liever vroegere dan latere wedstrijden. Maar daar gaat het hier niet om. Waar het hier om gaat is dat afspraken op een erg laat moment eenzijdig worden verzet. Wij supporters moeten maar zien hoe we dat regelen met afspraken die hadden gemaakt omdat we dan toch niet naar Willem II hoefden.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Niets vroeg en niets laat, gewoon alles rond acht uur, fuck fox

RA_ke
Gast
RA_ke

Belachelijk om onze wedstrijd tegen PEC te verplaatsen vanwege Ajakkes.
Kan Willem II hier bezwaar tegen aantekenen?

De Frater
Gast
De Frater

Voorafgaand aan het seizoen zijn alle clubs akkoord gegaan met het feit dat de KNVB een wedstrijd binnen 24 uur mag verplaatsen t.b.v. de Nederlandse prestaties in Europa. Op grond hiervan heeft een bezwaar geen nut.

Rene
Gast
Rene

Ze moeten die afspraak voor volgend seizoen maar snel weer schrappen. Behalve als Willem II de beker wint :p.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Leg me dan eens uit wat de verplaatsing van Willem II – PEC te maken heeft met de Europese wedstrijden van Ajax. Ajax hoeft deze wedstrijd toch niet te spelen. Dit is alleen omdat Fox vanwege de andere verplaatsing de programmering wil aanpassen en niet omdat Ajax hier profijt van heeft.

Rene
Gast
Rene

Vroeger had ik een hekel aan Ajax. Tegenwoordig is dat veel minder. Maar op deze manier begint ïk wel weer een pokkehekel aan die kutclub te krijgen.

SargentD
Gast
SargentD

Wat kan Ajax daar verder aan doen? Het is de KNVB die kiest deze wedstrijd van Willem II van zaterdag naar zondag te zetten in plaats van een andere wedstrijd.

Rene
Gast
Rene

Geloof je echt dat de KNVB dit op eigen houtje heeft gedaan, zonder Ajax te consulteren? Ik niet. En dus kan Ajax er iets aan doen dat er wedstrijden worden verzet.

SargentD
Gast
SargentD

Normaal is een wedstrijd die van zaterdag naar zondag gaat behoorlijk ruk. Dus ik snap dat mensen dat jammer vinden. Voor mij komt het deze ene keer wel goed uit, omdat het ook Roadburn weekend is dan. Hoef ik iets minder moeilijke keuzes te maken. smile

Barry
Gast
Barry

Is Willem II misschien akkoord gegaan als daar tegenover staat dat er geen straf komt voor de pitchinvasion?

Robby
Gast
Robby

Die troef zou ik nu wel inzetten. Dat Willem II ajax verplaats (waarom niet op vrijdag avond) prima maar tegen PEC???? Dat is puur voor Fox totaal niet voor Ajax. Zou als Willem II zijne nu bericht de deur uit doen dat het de verplaatsing tegen Ajax accepteert maar zich nog beraadt over de verplaatsing van PEC.

Losnarf
Gast
Losnarf

Dit zat er natuurlijk aan te komen. Idd wel raar dat Willem II verschoven moet worden na zondag plaats van een andere club

Eula
Gast
Eula

Godverdomme man. Een mooie wedstrijd van zaterdagavond naar zondagmiddag.

Waarom moet die van ons dan geschoven worden? Is dit een eis geweest van Fox?

En waarom niet de wedstrijd van Fortuna, Feyenoord of AZ naar de zondag?

Ik vind dit echt kut. Los van de omzet die Willem II hierdoor misloopt. Op een zaterdagavond schuiven we gewoon veel meer munten over de toonbank.

Snorro
Gast
Snorro

Heb ook echt de schurft aan zondagwedstrijden. Zwolle zal ook wel weer boos zijn grin

Pim
Gast
Pim

Willem II mist hier precies geen omzet door; horeca is van Bonheur.