Gesprek met Mathijsen afgezegd

194
14447
Foto: Toin Damen ©

Na de wedstrijd tegen NEC hebben wij een open brief aan Joris Mathijsen geplaatst. We gaven daarin aan dat het beleid van de afgelopen jaren weggezakt was en er geen balans zit in de selectie. Naar aanleiding van deze brief heeft Joris Mathijsen aangegeven hierover graag met ons in gesprek te willen gaan. Dat gesprek stond voor vandaag gepland.

Voor dit gesprek hadden wij een groepje kritische supporters bij elkaar gebracht. Vanuit Willem II kregen wij gisteren echter te horen dat een aantal van deze supporters niet bij het gesprek aanwezig mocht zijn omdat zij een stadionverbod hebben. In onze ogen krijgen deze supporters hiermee straf op straf en dat kan niet de bedoeling zijn. We hebben ook aangeboden om het gesprek niet in het stadion maar ergens anders te voeren als het probleem is dat deze supporters niet in het stadion mogen komen. Hierop hebben wij gisterenavond besloten het gesprek af te zeggen, wij vinden het niet gepast dat Willem II in deze situatie beslist wie er vanuit de supporters wel en niet aan tafel zitten bij dit gesprek.

Wat ons betreft heeft Willem II een goede kans om de achterban uit te leggen wat de plannen zijn voor deze winterstop en de verdere toekomst laten schieten. We hopen dat onze kritiek in ieder geval ter harte genomen is. En, zoals ook bij Willem II aangegeven is, zouden wij nog steeds het gesprek aan willen gaan maar dan wel met iedereen die wij daarbij willen hebben aan tafel.

194 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments