Gerucht: opnieuw Griek onderweg naar Tilburg

8
3072

Op Instagram is een afbeelding verschenen waarop verdediger Giannis Masouras te zien is met het logo van Willem II.

De Griekse rechtsback is 22 jaar oud. Bij Olympiakos is Masouras geen basisspeler en dus zien ze een overstap naar Willem II als interessante optie, daar Olympiakos volgens onze bronnen erg tevreden is over de ontwikkeling die Griekse spelers in Tilburg door maken. Olympiakos betaalde één miljoen euro voor het talent, maar stalde hem vervolgens elders op huurbasis.

Of het om huur of koop gaat is niet bekend. Ook is niet bekend in welk stadium van eventuele onderhandelingen Willem II zit.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

https://vimeo.com/324002957

Dit is hem! Van mij mag hij komen! 23 jaar!

Zekur
Lid
Zekur

Ik zag Tsimikas zondag lopen bij het stadion. Hij zal toch niet naar Nederland zijn gekomen voor een potje Willem II- Emmen zeker? Misschien hebben ze hem wel op de korrel voor volgend seizoen, en heeft ie met A3 en Joris gesproken..

Dirruk
Gast
Dirruk

Als dit waar is moeten we gewoon doorpakken en er een Griekse enclave van maken. Kostas Lamprou gratis ophalen bij Ajax, Lamprou van Fortuna Sittard overnemen en Timikas ophalen in Griekenland. Dan iedere week de sirtaki op de tribune en gas erop!

Rojo Blanco Azul
Lid

Rechtsback ? Dus voor de breedte óf in plaats van Lewis. Hopelijk kan hij dan ook als centrale verdediger uit de voeten …

balliefleur
Lid
balliefleur

Ik denk ipv Lewis en dat Lewis centraal gaat spelen

Ben
Lid
Ben

Lewis in de spits!

Frietmet
Lid

Volgens transfermarkt.nl loopt zijn contract deze zomer af. Zou dus gratis kunnen komen..

Frietmet
Lid

Zie nu dat dat einde huurcontract is.