Home » Headlines » Gerucht: Calcan in gesprek met Ado

Gerucht: Calcan in gesprek met Ado

Volgens het Instagram account van awaydays_fcdh is Andreias Calcan in gesprek met Ado den haag over een eventuele overstap.

Willem II zou afgelopen maandag zelf met Calcan om de tafel hebben gezeten om zijn toekomst te bespreken. Calcan is na dit seizoen transfervrij, tenzij Willem II een optie in zijn contract licht die hem voor één jaar langer aan de club verbindt.

Calcan wacht nog minimaal één wedstrijd met FC Dordrecht waarin hij het in de return op neemt tegen Sparta en een 1-2 nederlaag moet zien weg te poetsen.

15 reacties

 1. Martin Coolen

  Het zou heel dom zijn om Calcan te laten gaan. De speler heeft een goed seizoen gedraaid bij FC Dordrecht, geldt ook voor Thomas Kok.

  Hopelijk krijgen we komend seizoen weer niet een stel huurlingen.

  1

  3
 2. Hoeveel speelminuten heeft Calcan gehad bij Willem II. Kan iemand dat s.v.p nagaan voordat hij alweer afgeschreven wordt. Willem II heeft in het verleden al veel goede spelers laten gaan.

  0

  3
 3. Ik las dat Lierse SK failliet is , iets voor Willem II om daar te schoppen ?

  2

  0
  • Kunnen we Joachim terug halen…..nee zonder gekheid geen idee of er een talentje daar rond loopt heb ze niet zien spelen. Wel diep triest voor de supporters daar.

   1

   0
 4. KruikEreNoord

  Heb weinig van de Juup gezien maar Calcan lijkt het daar wel sterk te hebben gedaan. Ik zou zeggen optie lichten en zelf meenemen in de voorbereiding.

  7

  5
 5. dn Baaierd

  Optie sowieso lichten zag hem gisteren ook spelen hij is wel fysiek een stuk sterker geworden. Kunt hem in de voorbereiding nog beoordelen en beslissen om er mee door te gaan.

  18

  0
 6. vind t echt meer n juup voetballer. zou zeggen laat gaan laat gaan en probeer net als united al schreef meissner binnen te halen.  diemers weet ik niet zo zal toch wel kunnen voetballen als daar drie clubs achteraan zitten.  verder snap ik niet dat wll niet achter Eindhovens lieder aangaat is echt n gemak scorende spits echt n type boymans

  13

  3
 7. JTW

  Calcan is na dit seizoen transfervrij, tenzij Willem II een optie in zijn contract licht die hem voor één jaar langer aan de club verbindt.

  Wat is het probleem? Optie gewoon lichten. En inderdaad, betrekken in een deal met Meissner. Het liefst optie lichten en Calcan in Tilburg laten schitteren.

  12

  2
 8. UNITED

  Groenendijk heeft eerder met hem gewerkt dus zou best kunnen. Optie lichten en ruilen tegen Meissner. Die Diemers die Willem II op het oog heeft bakte er gisteren ook helemaal niks van (al gaf ie wel een assist)

  7

  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *