Home » Headlines » Gerry Vink assistent trainer Willem II

Gerry Vink assistent trainer Willem II

Willem II heeft Gerry Vink aangetrokken als assistent-coach . De huidige adviseur van SV TEC tekent voor drie seizoenen in Tilburg.

Vink wordt bij Willem II de rechterhand van Adrie Kosters. Eerder werkte hij in de jeugdopleiding van Ajax.

Bij SV TEC blijft Vink verbonden als adviseur. Ook zal hij, wanneer zijn werkzaamheden bij Willem II dat niet beletten, aanschuiven op de bank bij de wedstrijden van de club uit Tiel.

17 reacties

 1. Heb hem nog zelf nog niet in actie gezien, dus ik kan niet oordelen over zijn kwaliteiten. Maar hoe kan het in godsnaam zo zijn dat hij naast zijn werkzaamheden bij Willem II gewoon bij SV TEC actief blijft. Kan me niet indenken dat Willem II hier blij mee is.

  12

  4
  • Sander

   Adviseur kan je op veel manieren invullen, wat kost dat nou qua tijd en verantwoordelijkheid? En als Willem II op vrijdag of zaterdag speelt, kan hij toch gerust op zondag op de bank gaan zitten?

   3

   0
  • Van Puffelen
   Van Puffelen

   Als Willem II er niet blij mee zou zijn waren ze er niet mee akkoord gegaan. Niets aan de hand dus.

   5

   0
 2. Uit het interview op de officiële website:

  “Over zijn ambitie en kwaliteiten is Vink kort maar krachtig. ‘Ik heb geen ambitie om hoofdtrainer te worden. Veldtrainingen geven en met bereidwillige spelers werken is me op het lijf geschreven. En mijn kwaliteiten? Ik ben enthousiast, traint graag veel en intensief en kan spelers individueel beter maken.”

  6

  0
 3. Ongelooflijk als je een 3 jarig contract mag tekenen bij een BVO en ook  (als het uitkomt ) nog bij je andere club mag blijven werken! Willem II moet eisen dat de volledige inzet bij onze club is.

  18

  9
 4. Met Vink hebben we een topper aangetrokken.

  4

  2
 5. Ken geen Adrie Kosters, wel een Adri Koster. Is die het ?😂😂

  5

  9
 6. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Waar blijft trouwens de presentatie van Koster? Die zou vorige week zijn….

  13

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Misschien dat ze wachten tot de technische staf compleet is en dan de officiële presentatie komen he…. en dan ook kunnen vertellen hoe en wat ze van plan zijn of het de bedoeling is dat er un assistent op duur doorschuift als  hoofdtrainer. Waar ik meer benieuwd naar ben hoe het staat met onze nieuwe hoofdsponsor

    

   4

   0
   • Tri_colores_1896
    Tri_colores_1896

    Als ze zouden willen wachten met die presentatie totdat de staf compleet is, hadden ze het wel gezegd. Maar dat is niet zo. Niet dat ik heel ongeduldig erop wacht. Het valt me gewoon op.

    3

    1
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Tri_colores_1896

    Volgensmij heeft de club zelf nooit gezegt dat presentatie van Koster vorig week was (zoals je in je eerdere post aangaf)Maar is zoiets door het BD naar buiten gebracht.. bij mijn weten heeft de club toen koster werdt gehaald gezegd dat ze um in een later stadium officieel zouden presenteren.. en nooit exact een dag/ week genoemd.

    4

    0
   • Tri_colores_1896
    Tri_colores_1896

    @ Forza Willem II

    Ik hebt gelijk dat het niet van Willem II kwam. Nu staat het er weer >>> https://www.bd.nl/willem-ii/willem-ii-wil-harald-wapenaar-lang-aan-zich-binden~a05f36f5/

    (laatste zin)

     

    1

    0
 7. UNITED

  Ze hebben er veel vertrouwen in als ze hem voor 3 jaar aanstellen en de hoofdtrainer maar voor 1 jaar.

  9

  0
  • Nillis

   Ik denk dat ze Gerry Vink gaan opleiden tot hoofdcoach dit jaar…

   2

   14
  • JTW

   Kan ook zijn dat Koster zelf slechts voor één seizoen wilde tekenen en daarna kijken of het geresulteerd heeft in wat van tevoren werd gehoopt en/of verwacht. Hoeft niet altijd aan Willem II te liggen; een contract sluit je met twee partijen af. Dat Vink voor 3 jaar tekent zorgt in ieder geval voor een bepaalde continuiteit. Hopelijk wordt Galasek ook nog aan de technische staf toegevoegd. Dan is er daarnaast nog de kans dat Koster bewust voor 1 jaar heeft getekend of bewust voor 1 jaar is vastgelegd, zodat inderdaad Galasek (of Vink) het stokje daarna over kan nemen en Koster komend jaar als mentor dient.

   9

   0
   • De gier loopt volgend jaar uit zijn contract…dan op de plek  van koster vink en mss galasek dan assistent mits galasek uberhaubt komt

    11

    0
   • dn Baaierd

    @kruik

    Ik denk ook dat ze nu Koster het een jaar laten neerzetten en dat dan de Gier het overneemt als zijn contract is afgelopen bij Almere City. En dat Koster dan als adviseur aan de gang gaat.

    5

    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *