Gematst Willem II bedankt voor de support

21
4653
Matchwinner Mats Köhlert 2 keer trefzeker tegen Emmen (foto: (c) Toin Damen)

Mats Köhlert matchwinner met 2 geweldige doelpunten spreekt een dankwoord uit aan de supporters van Willem II voor de top-support gisterenavond tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Emmen!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Giant
Gast
Giant

Super dat Mats de support(ers) zo nog eens extra bedankt! Uit t juiste hout gesneden die jongen. Ga zo door!

UNITED
Lid
UNITED

Gezien pagina 819 hierbij even een leuk feitje voor jullie om de week mee door te komen: Als Leicester city kampioen kan worden van de premier league dan kan Willem II ook kampioen worden van de eredivisie cool

Rene
Gast
Rene

Als we per ongeluk van Feyenoord zouden kunnen winnen, dan komen we pas echt in een flow. Dan zouden we zomaar een heel eind kunnen komen, richting de winterstop.

9jan
Lid
9jan

Goed gewerkt Mats, zit pec tegen Sparta te kijken, maar er gaat hopelijk geen een ploeg er overheen. 2-2 met nog 10 minuten op de klok. Willem II bovenaan

@win
Lid
@win

Inmiddels afgelopen.
Wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan smile

Zero13
Gast
Zero13

Ik houd komende week gewoon nog een keer flagweek op kantoor, want WIJ staan bovenaan!!!!

Pilske
Lid
Pilske

Ik heb zelf 15 jaar een seizoenskaart op de KIngside gehad en ben dit jaar voor het eerst verkast met mijn oudste zoontje naar vak K. Daar beleef je het natuurlijk net wat anders maar er zitten ook op de lange zijde behoorlijk wat fanatiekelingen.
Kunnen de boys van bijvoorbeeld KS79 niet 1 wedstrijd aan de goolse zijde gaan zitten om daar de spreekwoordelijke kar te trekken. Als de goolse zijde ook mee gaat doen krijg je helemaal een mooie ambiance. Give it a try????

Wiggel
Lid
Wiggel

Denk je niet dat de mensen aan de goirlse kant niet juist daar zitten omdat ze een wedstrijd anders beleven.

Ik snap je reactie en idee maar het kan niet zijn dat je mensen gaat verplichten om mee te zingen en springen.

En begrijp me niet verkeerd want ik ben nog trotser op hoe de Willem II supporters hun club steunen dan op de club zelf en zou die sfeer niet willen missen maar er zijn nou eenmaal veel mensen die minder uitbundig zijn en het op hun manier beleven… en dat al 42 jaar.

Pilske
Lid
Pilske

Zit ook zeker een kern van waarheid in wat je zegt. Die mensen gaan daar niet voor niets zitten. Maar ik zeg ook niet dat ze 90 minuten moeten gaan staan. Maar het rood-wit-blauwe leger laten galmen de goolse zijde naar de KIngside zou al mooi zijn toch?

013nr1
Lid
013nr1

Herinnerd u u nog de beker wedstrijd dat een deel van de kingside naar een lege goolse kant verhuisde om aan die kant sfeer te maken? Toen waren de stewards en Wii er als de kippe bij met de dreigement iedereen van de tribune te trekken. Tot ze door kregen dat t groepje dat daarheen verhuisde te groot was en het te veel problemen zou opleveren en ze het dus hebben laten staan.

Top
Lid
Top

Leuk idee maar toch maar niet.
Ik ben begonnen met wijlen m’n ouwe heer onder het scorebord in het gemeentelijk sportpark. Daarna samen met hem naar de lange zijde verkast. En nu met m’n twee zoons in vak K. Daar krijg je bij een goal geen bier in je nek maar frikadellen en lollies. En dat is prima.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ik zit in vak M en wat mij betreft zijn sfeermakers altijd van harte welkom wink .

Soen
Gast
Soen

Dat prachtige spandoek aan de lange zijde,zou je iedere thuiswedstrijd moeten doen.Creëeren we gelijk een sfeer in het stadion,van hier is vandaag niets te halen.Ik vond de micro op de kingside een top idee.Ook mooi om te zien dat de Lewis erbij stond,wil toch zeggen dat die jongen oprecht betrokken is bij de mooiste club van het land💪🏻🔴⚪️🔵

Zekur
Lid
Zekur

Heerlijk dat als Pavlidis het even niet heeft, er gewoon weer een ander opstaat die ze erin jast. Wat een fantastisch mooie doelpunten van Matsie.

Lex
Lid
Lex

Tolle Glanzparade Mats !!!
Come on Willem II !!!

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Leuk kereltje die Matsoe Matsoe

HOS
Lid
HOS

Wat heb ik gisteren genoten van de topsfeer en ook vooral van het prachtige mega doek met een ode aan onze mooie stad Tilburg! Het maakt mij zo trots! Niet normaal. Mooi dat de lange zijde ook erbij betrokken wordt. En in dat kader. Ik sprak gisteren een van de makers van het doek die met een idee zat, waarvan ik hoop dat de boys van Tifo dit gaan oppakken. Op het kidsvak zitten heel veel kinderen die thuis uren in de weer zijn om een vlag of spandoek te maken van onze mooie club. Ik hoop dat de mannen… Lees verder »

Wally58
Lid
Wally58

Perfect idee de jeugd heeft de toekomst en zij zijn de supporters van de toekomst !!

TILBURG
Gast
TILBURG

Wat een avond gisteren zeg

Bellatores met ze microfoon is goud wat een ambiance en dan nog Lewis erbij geweldig

Hulde aan de tifosi wat een prachtige doek

We groeien elke wedstrijd meer en meer

RESPECT AAN DE MANNEN OP HET VELD EN TRIBUNES !!!!!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Wat een leuk ventje is het toch onze Mats !
Wir liebe dich auch MATSIE !!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En gij bedankt voor oe twee schterende doelpunten👌👊