Geflatteerde nederlaag in Utrecht

69
5276
Saddiki in duel met Boussaid (foto: (c) fotoburo Toin Damen)

Waar Willem II donderdag in Waalwijk totaal niet thuis gaf, kwam Willem II in Utrecht fel uit de startblokken. Willem II was fel, maar was in de omschakeling kwetsbaar. Met name Llonch, Saddiki, Bergstrom en Jenssen hadden veel moeite met de lopende middenvelders van Utrecht en in het bijzonder Ramselaar. De twee ballen op doel voor rust gingen allebei binnen. Ramselaar scoorde twee keer. Willem II bleef goed in de wedstrijd en de sterke Wriedt scoorde de verdiende 2-1. Na rust begonnen de Tricolores sterk en Kohn raakte de paal. Daarna dekte wederom Saddiki niet goed door en had Ramselaar wel de mazzel die Kohn niet had. Via de binnenkant van de paal viel de bal binnen.

In het laatste kwartier bleef Willem II de aanval zoeken, maar werd slim weggecounterd door een sterk Utrecht. De invallers bij Utrecht maakte er 4-1 en 5-1 van.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Sparta. Als het Koning Willem II Stadion net zo goed achter de ploeg gaat en blijft staan als het uitvak vandaag, dan blijven de punten in Tilburg

69 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments