Galactico in Tilburg fox-sports documentaire van het jaar

10
1805

Uit de tientallen documentaires die afgelopen seizoen te zien zijn geweest op Fox-sports is gisterenavond de documentaire Galactico in Tilburg gekozen toch Fox-sports doc van het jaar. In deze documentaire van Joost van der Werff geeft Fran Sol een inkijk in zijn leven.

Voor de liefhebbers is de documentaire hier nog een keer te zien.

Joost van de Werff laat aan Tilbo weten erg blij te zijn met deze prijs. “Het is toch een mooie waardering voor mij als eenmanszaak tegenover al die grote bedrijven. Bij de prijsuitreiking hingen allemaal grote banners. Het is mooi dat ik er dan met de prijs vandoor ga.

Ik ben blij dat ik van Willem II de kans heb gekregen om deze documentaire te maken. En ik ben blij met Fran Sol. Ik had namelijk met niemand anders deze documentaire kunnen maken.

Tilburg is van nature in een ingetogen stad. Ik vind het mooi om te zien dat het enthousiasme en de trots groeiende is, zonder te schreeuwering en arrogant te worden. Ik hoop hieraan mijn steentje te kunnen bijdragen.

Ik kijk er naar uit volgend seizoen weer met Willem II te mogen samenwerken.”

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments