UPDATE: Gaat Vissers Streppel achterna?

9
2418

Update:
Update 16 juni, 12.50 uur: SC Heerenveen heeft afscheid genomen van Harm Kuperus. De Friezen en de keeperstrainer zijn het niet eens geworden over een nieuw contract. ‘sc Heerenveen zal de komende periode op zoek gaan naar een geschikte opvolger’, meldt de club donderdag. Daarmee lijkt de weg vrij voor Raymond Vissers, die dan in het kielzog van Streppel overkomt van Willem II.
Bron: VoetbalPrimeur.nl

Los van bovenstaande krijgt de vertrekkende Harm Kuperus (oud speler van Willem II) lovende kritieken. Zou hij meteen de ideale vervanger zijn bij een vertrek van Vissers?

Origineel bericht
Volgens diverse bronnen zou Streppel zijn zinnen hebben gezet op Raymond Vissers als keeperstrainer bij Heerenveen. De huidige (succesvolle) keeperstrainer Kuperus zou dan moeten wijken, terwijl die op het punt zou staan een nieuw contract te tekenen. We zijn uiteraard benieuwd hoe deze soap zich gaat ontwikkelen en hopen dat Jurgen me zijn handen van onze technische staf en spelers afblijft!

De reacties in de media zijn niet al te positief voor Streppel:

‘Streppel zou hier helemaal niks over te zeggen moeten krijgen.Hij is slechts een voorbijganger bij Heerenveen en hij mag blij zijn dat hij hoofdtrainer mag worden van deze club.’

‘Dit luidt nu al einde tijdperk Streppel in.’

‘Wat een brevet van onvermogen… van streppel. Als hij zijn huiswerk had gedaan had hij geweten dat Heerenveen een hele goede keeperstrainer heeft.’

‘Wordt niets met streppel, is voor de winter weg.’

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments