Gaan we eindelijk weer eens doorbekeren?

9
2568
Foto: Peter van Veen

Manmanman, wat was het een drama afgelopen jaren. Harkemase Boys, Excelsior’31 en Deltasport. Schitterende namen met geweldige voetballers die afgelopen jaren helaas te sterk bleken voor de Tricolores.

En nu, nu is het de beurt aan Hansie Hansie met zijn DOVO. Dat zal ongetwijfeld weer een lastige wedstrijd worden. En toch is er hoop! Hansie gaf deze week nog aan dat zijn sterspeler en topspits Serhat Koc, die er vorig jaar na de winterstop 18 maakte, is vertrokken naar België. Koc ‘miste de waardering’ in het nieuwe aanbod van DOVO. Wellicht dacht Koc nog dat hij bij een betaald voetbalorganisatie aan de slag was….we zullen het nooit weten.

Anyhow: DOVO is de competitie niet goed begonnen en Willem II heeft de eerste driepunter gepakt. Het moet dus mogelijk zijn. Wat denk jij, gaan we eindelijk eens een rondje verder bekeren?

Om er even in te komen alvast een kort verslag van Hansie bij DOVO. Wat zou het toch fraai zijn als hij tegen ons ook een paar keer uit zijn plaat gaat. Kunnen we in ieder geval nog ergens om lachen.

https://youtu.be/BvVVjBj-hqo

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments