Willem II – FC Utrecht: UITVERKOCHT!

19
7334

Voor Willem II breekt een belangrijke periode in het seizoen aan. De komende weken staan er een aantal wedstrijden op het programma tegen directe concurrenten voor Europees voetbal (via de play offs of rechtstreeks). Tijdens deze wedstrijden kan de ploeg natuurlijk alle steun van het publiek gebruiken. Wij gaan daarom voor volle uitvakken en een kolkend vol Willem II stadion bij alle thuiswedstrijden. Hieronder een update van de kaartverkoop voor al deze wedstrijden.

Willem II – FC Utrecht 16-2-2020: Na een uitwedstrijd tegen nummer 5 volgt een thuiswedstrijd tegen de huidige nummer 7. Utrecht is dan ook een concurrent in de strijd om de play off plaatsen. Ook Utrecht heeft een lastige wedstrijd komend weekend, zij ontvangen in eigen huis koploper Ajax. Het gat naar Utrecht is op dit moment 6 punten, hopelijk kunnen we dat gat vergroten. Voor deze wedstrijd zijn nog 6 kaarten beschikbaar. Klik hier om je kaartje te kopen.

Emmen – Willem II 22-2-2020: Met carnaval wacht de uitwedstrijd in Emmen. Willen we bovenin mee blijven doen moet deze gewonnen worden. Tot nu toe zijn er 357 van de 375 kaarten verkocht. De bussen van stichting KingZine en de autokaarten zijn uitverkocht. Alleen bij de supportersclub zijn nog kaarten voor deze wedstrijd te krijgen.

Willem II – FC Groningen 28-2-2020: De laatste wedstrijd in februari is op vrijdag 28 februari thuis tegen FC Groningen. Groningen is de huidige nummer 8 en loopt (afhankelijk van de beker winnaar) de play offs voor Europees voetbal net mis. Onze voorsprong op Groningen bedraagt op dit moment 11 punten. Zaak om het gat naar deze plek te vergroten, of toch minimaal in stand te houden. Voor deze wedstrijd zijn nog iets meer dan 1.000 kaarten te verkrijgen.

Feyenoord – Willem II 8-3-2020: De laatste wedstrijd waar je op dit moment al kaarten voor kan kopen is Feyenoord uit. Op dit moment is Feyenoord op doelsaldo de nummer 3. De Rotterdammers hebben evenveel punten als Willem II. Mochten beide ploegen hun huidige vorm vasthouden is dit de kraker voor de derde plek (en dus een plaats in de groepsfase van de Europa League). De eerste 628 kaarten zijn al verkocht! Het klinkt nog ver weg maar Willem II moet op tijd doorgeven of we alle 1.200 kaarten afnemen. Het is dus zaak je buskaarten of autokaarten op tijd te kopen.

Na deze wedstrijden volgen nog twee belangrijke wedstrijden tegen Heerenveen en Vitesse. De kaartverkoop voor deze wedstrijden is nog niet begonnen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wil013
Lid
Wil013

Ik hoop dat de wedstrijd door gaat zondag. Afgelopen weekeind zijn er ook wedstrijden afgelast door de storm wat natuurlijk volledig terecht was. De wedstrijden op zondag vind ikzelf al helemaal niks maar een inhaal wedstrijd op een dinsdag of woensdagavond is al helemaal klote.

Menneke
Gast
Menneke

Wil013,

Je mag er rekening mee houden dat de wedstrijd afgelast gaat worden, er schijnt eenzelfde storm deze kant op te komen… Zondag wordt een bijzondere weerdag. Het is uitzonderlijk zacht met 13-14 graden in het noorden en 15-16 graden in het midden en zuiden. Mogelijk wordt het in het zuidoosten zelfs lokaal 17 graden! Aangenaam lenteweer is het zeer zeker niet, want het wordt een kletsnatte dag met veel wind. Aan zee is kans op zuidwesterstorm en zware windstoten tot 100 km/uur. Ook in het binnenland is het onstuimig met zware windstoten tot circa 80 km/uur.

faf85
Lid
faf85

Ik liet gisteren een flinke wind en wilde hem Dennis noemen. Echter zat er behoorlijk wat natte derrie bij dus heb ik toch gekozen voor anthony lurling…

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Er wordt himmel niks afgelast!!

ut Reijenaarke
Lid

Willem II is krachtiger dan dun storm, dun storm gaat gewoon Tilburg voorbij, en verslaat met windkracht 8, FC Utrecht.!!!

Krilles
Lid
Krilles

Er is nog wel wat onzekerheid voor wat betreft de wind voor zondagmiddag: https://www.windy.com/51.527/5.067/wind?51.443,4.651,10 . De kans op windstoten zoals afgelopen zondag is niet heel groot, maar op dit moment nog niet helemaal uit te sluiten.

olee olee voor willem ii
Lid
olee olee voor willem ii

Waarom kan ik nog geen kaartjes kopen voor Heerenveen thuis? Over 1 maand al maar toch kan ik geen tickets bestellen… is dat niet vaag?

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Zal te maken hebben met jaarlijkse actie bij amateurclubs. Willem II zal wel eerst de bestellingen afwachten en dan het restant aan kaarten in de verkoop doen.

olee olee voor willem ii
Lid
olee olee voor willem ii

Thanks

Henkie013
Lid
Henkie013

Dat zou best kunnen. Maar wanneer je situatie zo blijft, dat je elke wedstrijd thuis vol zit, heb je dit soort acties niet meer nodig. Kost da alleen maar geld. De club promoot zichzelf al voldoende op het veld en op de tribune. Daar is geen 5 euro actie voor nodig.
Verder maakt het toch niet zoveel uit? Die wedstrijd is pas over een kleine 5 weken. Tijd genoeg. En mocht je (door die amateuractie) misgrijpen, dank had je maar een (halve) seizoenskaart moeten kopen.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Leroy Owusu naar Willem II. Dankerlui? Lewis? Heerkens? Wie verlaat Willem II dan?

OWM
Lid
OWM

Nieuwkoop aan het eind van dit seizoen.

18Niels96
Lid
18Niels96

Nieuwkoop

Koud
Gast
Koud

Vanaf volgend seizoen gaat Owusu ook mee smile
Welkom bij onze club

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Tegen Utrecht ook weer eens een goed gevuld uitvak. Er zijn daar al ruim 400 kaarten verkocht.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Niet lullen maar vakken vullen elk uit moet uitverkocht zijn

🔴⚪🔵Wij zijn Willem ll 🔴⚪🔵

Zero13
Gast
Zero13

De foto bij dit artikel blijft goud. Niet alleen door het kolkende uitvak. Maar ook door het witte reclamebord daaronder: Willem (II) de Koning grin

M013W
Lid
M013W

Denk dat we heel blij moeten zijn met het behalen van 9 punten uit deze reeks van 5. De komende 7 potjes gaan het maken of kraken, aan ons zal en moet het niet liggen!

Come on cheer the boys!

René
Gast
René

Minimaal 11 punten. Hiervan geen enkele verliezen verdikkie! Weten waar we vandaan komen, maar tevens gaan voor die derde plek. Lukt het niet, dan zien we dat dan wel weer.