UPD ook Heerenveen wil toptalent De Jong

22
2837

A1-FRENKIE-DE-JONG

Willem II dreigt het talent Frenkie de Jong (17) kwijt te raken, voordat hij goed en wel is doorgebroken in het eerste elftal van de Tilburgse club.

Onlangs werd bekend dat PSV hem nadrukkelijk volgt, terwijl Vitesse eerder al belangstelling toonde. Inmiddels heeft ook SC Heerenveen contact gelegd met het management van de aanvoerder van Oranje Onder-18.

De middenvelder heeft bij Willem II nog een contract tot de zomer van 2016. Om die reden hopen De Tricolores zijn verbintenis op korte termijn te verlengen. Daarover voeren beide partijen gesprekken.

Bron: Voetbal International

Het Brabants Dagblad meld dat jeugdspeler Frenkie de Jong zijn volgend seizoen aflopend contract bij Willem II wil laten openbreken en verlengen. Daarover is hij in gesprek met de club.

De geruchten gaan dat PSV en Vitesse de speler in willen lijven. Het 17-jarige talent is niet persoonlijk benaderd, maar het kan zijn dat dit wel bij zijn zaakwaarnemer is gebeurd.

In een overstap naar PSV of Vitesse heeft hij echter geen interesse, zo heeft hij zelf aangegeven. Hij blijft liever nog een tijd bij Willem II, de kans dat hij hier de stap naar het eerste elftal kan maken ziet hij als veel groter.

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments