Frenkie bijna eigendom van Manchester City

14
2111

Frenkie de Jong maakt de afgelopen maanden indruk met zijn spel in het shirt van Ajax en het Nederlands elftal en wordt zodoende in verband gebracht met een aantal van de grootste clubs van Europa. Uit Engeland komt zondagochtend het bericht dat Manchester City nu de concurrentie te snel af is en de strijd om De Jongs handtekening bijna heeft gewonnen.

De Daily Mirror pakt namelijk uit met het bericht dat de koploper van de Premier League dicht bij een akkoord met Ajax is over een transfer van de middenvelder. Met de deal zou ruim 68 miljoen euro gemoeid zijn, waardoor De Jong ruimschoots de duurste uitgaande transfer ooit van de Amsterdammers zou worden. Dat record staat nu nog op naam van Davinson Sánchez, die vorig jaar voor veertig miljoen euro naar Tottenham Hotspur verkaste.

Bijna wil nog niet zoveel zeggen, City hangt ook een straf boven het hoofd door geldstromen die waarschijnlijk niet volgens regels zijn toegepast. Kan zijn dat men als straf zich afzijdig moet houden op de transfermarkt!

14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments