Freek Heerkens speelt morgen zijn 100e wedstrijd voor Willem II

14
2048
Freek Heerkens

De wedstrijd Ado Den Haag – Willem II kent morgen een speciaal tintje. Deze wedstrijd zal namelijk de 100e wedstrijd van Freek Heerkens voor Willem II worden. Sinds de onthulling van het standbeeld van Jan van Roessel is deze mijlpaal extra speciaal. Met het bereiken van dit aantal wedstrijden, treedt Freek namelijk toe tot de Club van 100 die staan vermeld op de sokkel van het standbeeld.

Freek kwam in de zomer van 2013 over van Go Ahead Eagles. Het eerste seizoen kwam hij nog tot 28 competitiewedstrijden. De seizoen hierna ontpopte Freek zich tot ideale 12e of 13e man. Tot dit seizoen. Freek wist een basisplaats te veroveren, waardoor hij dit seizoen al op 25 officiele wedstrijden voor Willem II staat. Met de 74 wedstrijden die hij al had gespeeld, maakt hij morgen de 100 vol. Wanneer en op welke wijze Freek’s naam aan de sokkel zal worden toegevoegd, zal later bekend worden gemaakt.

Freek verdient zijn plek op de sokkel dubbel en dwars. Hij is misschien niet de beste voetballer in de selectie, maar hij gaat wel altijd voorop in de strijd en hij is de afgelopen jaren een echte clubman geworden.

Proficiat Freek!

14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments