Freek Heerkens speelt morgen zijn 100e wedstrijd voor Willem II


16
1829
Freek Heerkens

De wedstrijd Ado Den Haag – Willem II kent morgen een speciaal tintje. Deze wedstrijd zal namelijk de 100e wedstrijd van Freek Heerkens voor Willem II worden. Sinds de onthulling van het standbeeld van Jan van Roessel is deze mijlpaal extra speciaal. Met het bereiken van dit aantal wedstrijden, treedt Freek namelijk toe tot de Club van 100 die staan vermeld op de sokkel van het standbeeld.

Freek kwam in de zomer van 2013 over van Go Ahead Eagles. Het eerste seizoen kwam hij nog tot 28 competitiewedstrijden. De seizoen hierna ontpopte Freek zich tot ideale 12e of 13e man. Tot dit seizoen. Freek wist een basisplaats te veroveren, waardoor hij dit seizoen al op 25 officiele wedstrijden voor Willem II staat. Met de 74 wedstrijden die hij al had gespeeld, maakt hij morgen de 100 vol. Wanneer en op welke wijze Freek’s naam aan de sokkel zal worden toegevoegd, zal later bekend worden gemaakt.

Freek verdient zijn plek op de sokkel dubbel en dwars. Hij is misschien niet de beste voetballer in de selectie, maar hij gaat wel altijd voorop in de strijd en hij is de afgelopen jaren een echte clubman geworden.

Proficiat Freek!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Jammer maar hij speelt vanavond niet. Hij is ziek.

Top
Gast
Top

Die goal in de playoff tegen nac zal me toch wel bijblijven. Maar dat is dan ook het enigstee

Jada
Lid
Jada

Freek, gefeliciteerd met je jubileum. Freek is geen Messi, geen Ronaldo, geen Sergio Ramos, maar Freek is een Willem 2-er die begrijpt wat het publiek wil….niet zeiken, maar altijd met volle energie er voor gaan. Met elf Freeken ga je het niet redden, maar zonder Freek ook niet. Freek, op naar de tweehonderd.

Farrington
Gast
Farrington

Ik gun Freek een mooie feestje met hopelijk punten voor ons. Voetbal technisch misschien niet de allerbeste speler, maar bij Willem II altijd een voorbeeldige hardwerkende prof geweest. Aan zijn inzet heeft het nooit gelegen.

Bedankt Freek!

 

 

 

keesg
Lid
keesg

Ik hoop hem morgen te zien op de plaats van Lachman. Is noodzakelijk maar ook een beloning voor zijn onverzettelijkheid.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Dat we zover gezakt zijn dat deze speler 100 wedstrijden voor ONZE club mocht spelen. Dit zegt genoeg over het werk van onze TD en scout(s) dat ze geen betere speler hebben kunnen vinden. Freek, met alle lof, is een perfecte 14e of 15e man maar absoluut GEEN basisspeler. Jupiler league is onze club geworden op velerlei gebied dus!! Wanneer er had gestaan dat bijvoorbeeld Frenkie de Jong of Virgil van Dijk 100 wedstrijden voor ONZE club hadden gespeeld dan hadden we trots kunnen zijn!! Maar toch niet Freek Heerkens. Kom op nou!!

TheObserver
Lid
TheObserver

Ik deel heel vaak je mening HP, deze keer heb ik wat mixed feelings bij je opmerking. Freek Heerkens is idd niet het type die je als 1e op je lijstje zet in de basiself, en zoals je zegt meer de ideale 13 of 14e man. Heerkens kont echter uit de hoed van Streppel , dus je kunt de huidige technische staf en scouts deze aankoop moeilijk verwijten. het sierde Heerkens in 2013 voor WillemII te kiezen als eerste divionist ipv een langer verblijd bij  eredivionist Go Ahead. Daarmaast vind ik het tegenwoordig een unicum als een speler een club… Lees verder »

Miss-Lanacy-333
Gast
Miss-Lanacy-333

Wie wil jij dan hebben Sergio Ramos? Doe ff realistisch Fred is onze steunpilaar in donkere dagen!!

Bavel
Gast
Bavel

Elke speler/team moet een mix zijn van techniek, inzet en onverzettelijkheid. Freek loopt qua inzet en onverzettelijkheid zeker voorop, dus gewoon goed passend in het team van 15 basisspelers (ja voor 11 plaatsen, snap ik ook).

Sprang
Lid
Sprang

@highway

we zijn het vaak oneens. Maar bij deze heb je gelijk. Freek is een prima 13e 14e man. Een goede invaller dus. Eigenlijk niet goed genoeg voor de basis. Helaas is de rest nu nog minder dat hij wel moet.

Freek verdiend het wel op basis van zijn op en top prof zijn voor deze club

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Houdt van spelers als Freek, niet zeiken keihard werken. Hij mag dan niet de meest gepolijste spelers zijn maar op zijn inzet is nooit iets aan te merken. Freek, gefeliciteerd met je jubileum

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Een speler die zich altijd 100 % inzet , maar hij echt niet kan voetballen. Is geen speler welk niveau Willem ll wil nastreven. Multi-inzetbaar leuk om hem als bankzitter om erbij te hebben maar hij kan er niet veel van.

Miss-Lanacy-333
Gast
Miss-Lanacy-333

Lekker Freek als je zo doorgaat kan je nog een keer naar een klup als AZ of Vitesse. Lekker bezig man!!!

Moker
Gast
Moker

Aan deze gast kunnen heel veel spelers van deze selectie een voorbeeld nemen! Kent zijn plek, verzaakt nooit en waardeert een rol in de marge. Liever 10x Heerkens dan de Chrilivellas, Crowleys en Rienstra’s van deze volledig uit balans zijnde selectie. Proficiat Freek!!

JTW
Lid
JTW

Freek is een echte stoere kerel. Geen geweldige voetballer, maar geeft altijd alles en is trots om ons prachtige shirt te dragen.

wil
Lid
wil

Schenk Freek de overwinning