Fran Sol wil zaterdag spelen

16
1699

Fran Sol laat er geen twijfel over bestaan en is klaar voor Sparta
Fran Sol laat er geen twijfel over bestaan. De spits wil zaterdag spelen bij de voor Willem II cruciale thuiswedstrijd tegen Sparta. De Spanjaard, met zes doelpunten topschutter van de Tilburgse club, sloot na de drie vrije dagen maandagmiddag al aan bij de groepstraining.

Vorig seizoen scoorde Sol drie keer in de twee ontmoetingen tegen Sparta. Hij luisterde het feestje ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Kasteel op met twee doelpunten. Hij scoorde er bij het 2-2 gelijkspel tweemaal met de voet, steeds op aangeven van Jordy Croux.

Thuis verraste Sol doelman Roy Kortsmit opnieuw, ditmaal met kopbal. De assist kwam op naam van Dico Koppers.

Bron: BD.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Qbus
Gast
Qbus

Wordt het niet eens tijd om Fran Sol een nieuwe aanbieding te doen? Dat hij straks weggaat is volgens mij meer een vraag van nog dit seizoen of volgend. De marktwaarde van Sol zit inmiddels op €1.5 mio. Op die manier houdt WII er iig nog wat aan over. 

Ravio
Gast
Ravio

Eind juni brak Abubakar zn kuitbeen… Normaal staat daar 2 tot 3 maanden herstel voor. We zijn inmiddels al bijna 4 maanden verder en ik lees her en der dat het NOG maanden gaat duren… Waar is dat misgegaan?Iemand?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ ravio

Hij had een infectie opgelopen aan z,n wond

Ravio
Gast
Ravio

Ja, dat is 2 weken extra…. Toch geen half jaar?

Baarle
Gast
Baarle

Elke leek ziet dat je met deze selectie 11e,12e plaats miet spelen. Daarom moeten er zaterdag 3 punten bijgeschreven worden. Het liefst met 2 kopdoelpunten van onze HELD. Hij wil spelen, kan spelen, dus moet spelen!!

marc013
Lid
marc013

Wat een mentaliteit heeft die gast!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Laten we niet te hard van stapel lopen met Sol, het is niet niks wat Sol heeft doorgemaakt de laatste weken, hoe graag hij ook wil. Wat mij betreft een overwinning en hoe maakt mij geen moer uit.

Laat nu Azzaoui en Ogbeche maar eens opstaan…

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

het lijkt me heel verstandig om je topspits tegen zijn zin op de bank te zetten….not.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Zeg nergens dat Sol op de bank moet starten..

We verwachten misschien op dit moment teveel van Sol, laat daarom andere spelers nu even de kar trekken, dan komt t vanzelf goed;)

Snorro
Gast
Snorro

Sol graag samen met Ogbeche en Crowley of el hankouri er kort achter. Hier moet je overheen klappen. Graag clean sheet en flink wat doelpunten zodat we wegkomen onderin en vertrouwen tanken voor VVV uit.

Dre
Gast
Dre

waatom crowley of hankouri? Laat haye maar gewoon staan. Doet het op een enkele wedstrijd na uitstekend dut seizoen

Snorro
Gast
Snorro

Als je vol op de aanval gaat heb je spelers nodig die meeverdedigen en ook kunnen versnellen. Daar is haye niet zo fan van.

John Nr1
Lid

Voorhoede met Ogbeche en Sol met daar Azzaoui achter.

zou heroïsche comeback zijn als Sol zaterdag een hattrick maakt

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

eentje is ook al goed!Niet te enthousiast John.

Frietmet
Gast
Frietmet

Dan word het janken! 

Robby
Lid
Robby

Vond Crowly bij zn laatste invalbeurt enorm tegenvallen. Dus dan liever El Hankouri maar waarom niet Haye laten staan speelt op 1 wedstrijd na prima en zoveel zou hij niet moeten hoeven verdedigen zaterdag.